Şimdi Ara

BİR ANLIĞINA OLMAYACAKMIŞ HİSSİ GELİNCE NE YAPIYORSUNUZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet önerileri alalım insanın bazen bir anda şevki kırılabiliyor siz nasıl kurtluyorsunuz bu durumdan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kendi seviyeme göre bayaa aşağıda olup severek gidebileceğim bir bölüm belirlemiştim ve böyle anlarda 'en kötü şuraya giderim ne sanki' diyip bu düşünceleri kafamdan atardım. moralinin böyle şeylere bozulmasına izin verirsen sonradan daha kötü sonuçlara yol açabiliyor. buna ne kadar izin vermezseniz o kadar iyi
  • kendi seviyeme göre bayaa aşağıda olup severek gidebileceğim bir bölüm belirlemiştim ve böyle anlarda 'en kötü şuraya giderim ne sanki' diyip bu düşünceleri kafamdan atardım. moralinin böyle şeylere bozulmasına izin verirsen sonradan daha kötü sonuçlara yol açabiliyor. buna ne kadar izin vermezseniz o kadar iyi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şevkle, gazla çalışmaya ihtiyaç duymamaya çalışın. Gaz bugün var yarın yok
  • en kötü günümde bile çalışıyorum fakat bu hissiyat bazen canımı sıkıyor

• White Death kullanıcısına yanıt
    Ders çalışmak güzel bir şey değil hocam

• Hocam aynısı bana da her gün oluyor bir 5 dk dinlenip müzik dinleyince tekrar şarjlanmış gibi unutuyorum bana iyi geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçanAlarm -- 2 Eylül 2020; 13:58:45 >
  • 31 patlat bir tane
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • deep turkish web izlerdim

• Ya her gün çalışmayın arada mola verin çalışma veriminiz düşer böyle tabi yıllardır düzenli çalışan biriyseniz böyle olmayabilir fakat ben her gün çalışmadım 3 gün çalış 1 gün sırf lol oyna gibi yaptım 6k geldi hedefiniz ilk 1k civarı falansa Bilmiyorumda aşırı sıkmanın faydası yok bence

• HER ŞEYİ HALLEDİP KESİN OLACAĞINI DÜŞÜNSEN NE KADAR KENDİNİ MOTİVE ETSEN DE OLMAYABİLİR ŞANS İŞİ BU
  • Öyle bir ihtimal var mı ki

• Venuuex V kullanıcısına yanıt
    2021 gibi gelecek o yüzden neden olmasın
  • Hocam bu his zaman zaman gelip giden bir his hele birde mezunsanız o korku katlanarak büyüyor.Bu hissin sadece size özel olmadığını şuan 2021 tr 1.si olacak olan insanda bile olduğunu bilin.Kendinizi olmalı ,olmak zorunda diye şartlandırmayın sadece elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın bu sizin vicdanınızı rahatlatır ve size güven verir .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.