Şimdi Ara

PSİKOLOJİ BÖLÜMÜ İÇİN EN İYİ ÜNİVERSİTELER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PSİKOLOJİ BÖLÜMÜ İÇİN EN İYİ ÜNİVERSİTELER HANGİLERİ?

• benim hedefimde psikoloji bence

-koç,boğaziçi,odtü,istanbul ve hacettepe
  • kesinlikle ankara üniversitesi gerçekten en iyidir boğaziçini saymassak tabi o ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozge..

benim hedefimde psikoloji bence

-koç,boğaziçi,odtü,istanbul ve hacettepe

üsküdar üniversitesi nasıl sence? O da çok iyi diyorlar..
  • bunlar varken bos bence
  • YGS-LYS 2014 Y kullanıcısına yanıt
    Üsküdar çok iyi diye duydum bende. Sağlık alanında da eğitim alıyorlarmış, laboratuvarlarda felan testler yapıyorlarmış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozge..

bunlar varken bos bence

öyle mi diyosun:) hacettepe çok iyi aslında onun için çok iyi hazırlanmam lazım... 2014 ygs-lys beni bekliyo:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benimde gönlümde odtü hacettepe ve istanbul var, digerleri aşar inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisarock13

Üsküdar çok iyi diye duydum bende. Sağlık alanında da eğitim alıyorlarmış, laboratuvarlarda felan testler yapıyorlarmış..

evet, web sitesine hiç baktın mı? biraz araştırdım aslında çok iyi olduğu söyleniyo.. bence ileride en iyiler arasına gireceğine inanıyorum sağlık alanında.. özellikle psikoloji de..
  • YGS-LYS 2014 Y kullanıcısına yanıt
    Bence de hocam ilkler arasına rahat girer birkaç seneye. Web sitesine baktım evet.
    Vallahi benimde hedefim Psikoloji,Üsküdar'ı ilk tercihlerim arasına alırım gibime geliyor inşallah tabi :)
  • quote:

Bence de hocam ilkler arasına rahat girer birkaç seneye. Web sitesine baktım evet.
    Vallahi benimde hedefim Psikoloji,Üsküdar'ı ilk tercihlerim arasına alırım gibime geliyor inşallah tabi :)

bende aslında öyle düşünüyorum:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: YGS-LYS 2014

quote:

bende aslında öyle düşünüyorum:)

hocam beni dinle ankara psikoloji çok iyidir bak arkadaşından İstanbul üni gelir
  • Üsküdar üniversitesinde tam burslu biyomühendislik okuyorum övmek gibi olmasin ama egitimi cok iyidir. Ozellikle psikoloji bolumundeki hocalar dahada iyidir hatta kiskaniyorum bu bakimdan :) psikoloji istiyosaniz uskudar univi listede ust siralara koyun derim ben :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: habiref

Üsküdar üniversitesinde tam burslu biyomühendislik okuyorum övmek gibi olmasin ama egitimi cok iyidir. Ozellikle psikoloji bolumundeki hocalar dahada iyidir hatta kiskaniyorum bu bakimdan :) psikoloji istiyosaniz uskudar univi listede ust siralara koyun derim ben :)

teşekkürler:) Bence Üsküdar üniversitesi ileride çok daha iyi yerlerde olucak:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: YGS-LYS 2014

quote:

Orijinalden alıntı: habiref

Üsküdar üniversitesinde tam burslu biyomühendislik okuyorum övmek gibi olmasin ama egitimi cok iyidir. Ozellikle psikoloji bolumundeki hocalar dahada iyidir hatta kiskaniyorum bu bakimdan :) psikoloji istiyosaniz uskudar univi listede ust siralara koyun derim ben :)

teşekkürler:) Bence Üsküdar üniversitesi ileride çok daha iyi yerlerde olucak:)

Bu hizini devam ettirirse cok ilerde degil yakinda basarisini kanitlayacak :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.