Şimdi Ara

psikoloğa gitmekten korkuyorum[CİDDİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben hergün nedenini bilmediğim şekilde sıkıntıya giriyorum derslerde falan hergün 7.30 da kalkıyorum(hafta sonları dahil) okula gidip 10 saat ders görüyorum.buda derslerimi etkiliyor ve hastalınıyorum sürekli.Bu yüzden kendimi çok kötü hissediyorum.bana psikoloğa gitmemi söylediler sizce gideyimmi duyduğum kadarıyla bütün sırlarını anlatırıyorlarmış hayatta en çok üzüldüğün anları falan.yani bu kötü olmazmı.

imla yazım hataları için kusura bakmayın.

mesela bana olduğu zaman hemen çantamı toplar motoruma biner ağaçlık yerlere giderim rahatlamak için akşama bomba gibi olurum yine büyük ihtimal çok stresden kaynaklı oluyo psikoloğa gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

yaş 17 falansa normaldir. ilerd geçer. merak etme.

16 ama hep böyle, derslerimi etkiliyor. 1.86 ortalamam var geçen dönem 3.40 tı derse giriyom sabahtan bir şey yok sonra sıkıntı geliyor dersten sıkılıyom artık kafamı koyuyom sıraya uyuyom.arkadaşlarım falanda numara yapıyon falan diyor şaka manasında dah açok sinirleniyom bu sefrde daha kötü oluyom.
  • bence bir uzmana görün çok büyük bir sorun değil stres kaynaklı gibi görünüyor ama dediğim gibi bir bilene danışmakta yarar var ayrıca psikolog tan niye korkuyorsun en özel anılarını anlattırıyormuş falan sen anlatmak istemezsen kimse sana zorla anlattırmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Tribal6701

quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

yaş 17 falansa normaldir. ilerd geçer. merak etme.

16 ama hep böyle, derslerimi etkiliyor. 1.86 ortalamam var geçen dönem 3.40 tı derse giriyom sabahtan bir şey yok sonra sıkıntı geliyor dersten sıkılıyom artık kafamı koyuyom sıraya uyuyom.arkadaşlarım falanda numara yapıyon falan diyor şaka manasında dah açok sinirleniyom bu sefrde daha kötü oluyom.

Tamam da hepimiz o dönemden geçtik dediğin aynı şeyler vardı. Stres sıkıntı hayattan bıkıntı vesaire. Fakat 19 falan olunca artık aşıyorsun bunları. üniversite falan derken geçiyor. kız arkadaş yapmaya çalış rahatlarsın. hadi bakalım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tribal6701

arkadaşlar ben hergün nedenini bilmediğim şekilde sıkıntıya giriyorum derslerde falan hergün 7.30 da kalkıyorum(hafta sonları dahil) okula gidip 10 saat ders görüyorum.buda derslerimi etkiliyor ve hastalınıyorum sürekli.Bu yüzden kendimi çok kötü hissediyorum.bana psikoloğa gitmemi söylediler sizce gideyimmi duyduğum kadarıyla bütün sırlarını anlatırıyorlarmış hayatta en çok üzüldüğün anları falan.yani bu kötü olmazmı.

imla yazım hataları için kusura bakmayın.

Yok be kardeşim ne çekiniyorsun.Git işte ne güzel dertleş.Öyle her şeyini anlatmıyorsun zaten gerekli olanları o sana soruyor.Tahminim sende panikatak veya okb gibi bir şey var.Çünkü böyle basit bir olayı bile kafana takmışsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu persembe bir psikologa gidecem insallah kotu birsey olmaz.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.