Şimdi Ara

Psikolog tavsiye edebilicekler gelsin ( ciddi )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ayrıntıya girmiyicem okulu bıraktıkdan sonra 4 yıldır yani her allahın günü gözlerimi her kapadığımda rüyamda eski okul arkadaşlarımı okulumu felan görüyorum değişik şeyler ve genelde anlamlı şeyler yani anlatsam inanmazsınız belki ama gerçekten sanki rüyalarımda o günleri bir kez daha yaşıyormuş gibi hissediyorum ama bu giderek canımı acıtmaya başladı unutmak istedikçe çapa atmış gemi gibi takılı kaldı aklımın ucunda cidden çok sıkıldım en kötü kabustan bile beter geliyor artık bu rüyalar ciddiyim bigün delirip kafama sıkıcam bu yüzden onun için cidden psikolog yardımı almam lazım tanıdığınız görüştüğünüz biri varsa iletişim bilgilerini verebilirseniz sizi referans alarak giderim en azından öyle düşünüyorum

• gitsende antidepresan verip yollucak zaten.. lustrala başla reis
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitor reis

gitsende antidepresan verip yollucak zaten.. lustrala başla reis

Psikologlar ilaç yazamaz, psikiyatrlar yazabilirler.
  • ben de geçen sene okulumu bıraktım. sınava yeniden girdim ve kazandım. arkamda kalan en nefret ettiğim adamı bile özlüyorum şu an, ama ne bileyim yeni bi ortamım var şimdi birazda popüler gibi oldum.. artık takmamaya çalışıyorum çünkü bugün bir arkadaşım vefat etmiş.. yediğimiz içtiğimiz bir giderdi. anı yaşamayı düşünüyorum kısacası buna karar verdim. daha doğrusu mezuniyeti falan düşünürdüm düne kadar, daha 3 senem var erasmus wat falan düşünüyordum ama annemle babamı baktım onlar için güçlü olmak zorundayım.
  • sen hangi şehirdesin özel bir psikiyatri merkezine git
  • quote:

Bir ara kullandım baş dönmesi mide bulantısı felan yapıyor çok kilo kaybettim bu yüzden bi faydasınıda göremedim zaten.Her rüyada farklı birşey anlatıyor ve okadar gerçekçiki sanki gerçekten ordaymışım hissi uyanıyor içimde mesela geçen gün gördüğümü anlatayım gittiğim okul çok eski bir yapıydı sonradan yıkılıp yenisi yapıldı fakat yeni yapılan okulda sadece 1 sene geçirdim yani pek kalma fırsatım olmadı rüyalarımda ilginçtirki hep okulun eski halini görüyorum bir derse girdik en arka sıraya yerime gittim her zamanki gibi sonra rüyamda uyumaya başladım hoca geldi ve ben hala rüyamda uyuyorum hoca burnumun dibine kadar geldi gözüm kapalı ama açıkmış gibi görebiliyorum sonra ne güzel uyuyor vs. diyip yerine gitti o ders uyudum ertesi derste rüyamda ilginçtir gözümü açtığımda bi kız öğrenci bir kağıttan dilekçe gibi birşey okuyor işte adımı soyadımı söylüyor sonra uyuyuduğu için disiplin cezası almıştır vs. diyor tam o sırada ağlayarak uyandım rüyadan gerçekten çok etkilendim artık böyle yaşayamıyorum eğer askerden sonrada düzelmese sanırım intihar edicem.

• quote:

Orijinalden alıntı: TRsalvador

quote:

Bir ara kullandım baş dönmesi mide bulantısı felan yapıyor çok kilo kaybettim bu yüzden bi faydasınıda göremedim zaten.Her rüyada farklı birşey anlatıyor ve okadar gerçekçiki sanki gerçekten ordaymışım hissi uyanıyor içimde mesela geçen gün gördüğümü anlatayım gittiğim okul çok eski bir yapıydı sonradan yıkılıp yenisi yapıldı fakat yeni yapılan okulda sadece 1 sene geçirdim yani pek kalma fırsatım olmadı rüyalarımda ilginçtirki hep okulun eski halini görüyorum bir derse girdik en arka sıraya yerime gittim her zamanki gibi sonra rüyamda uyumaya başladım hoca geldi ve ben hala rüyamda uyuyorum hoca burnumun dibine kadar geldi gözüm kapalı ama açıkmış gibi görebiliyorum sonra ne güzel uyuyor vs. diyip yerine gitti o ders uyudum ertesi derste rüyamda ilginçtir gözümü açtığımda bi kız öğrenci bir kağıttan dilekçe gibi birşey okuyor işte adımı soyadımı söylüyor sonra uyuyuduğu için disiplin cezası almıştır vs. diyor tam o sırada ağlayarak uyandım rüyadan gerçekten çok etkilendim artık böyle yaşayamıyorum eğer askerden sonrada düzelmese sanırım intihar edicem.

ilk aklıma gelen o okulun altında yatır falan olmasın reis allah koruya sana musallat falan olmuş olabilir
    bi hocaya git derim okuyup üflesin iyi gelir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gelecek Adına Tavsiye(ciddi)
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eğer anlattıkların gerçekse bir merkeze git askerdende rapor almaya bak orada daha çok sıkarlar seni hastalığın azmasın
  • quote:

quote:

quote:

ilk aklıma gelen o okulun altında yatır falan olmasın reis allah koruya sana musallat falan olmuş olabilir

Yok kardeş okulda ilginç şeyler olmuştur doğru ama inandırıcı şeyler değil inanmam zaten öyle şeylere saçma sapan şeler ama bu rüyalar 1 değil 2 değil 4 senedir her allahın günü gözümü her kapadığımda gözümün önünde artık ağlayarak uyanıyorum yeter artık diye 3,4 günde bir uyuduğum oluyor sırf bu yüzden aileme bu durumu açıklamadım anneme söyledim ama bukadar olduğunu söylemedim sadece 1,2 kere olduğunu zannediyor oysaki ben her gece görüyorum bunları bıktım cidden dua ederek yatıyomki görmiyim diye ama nafile eğer gidip o okulu ziyaret edip geçmişimle yüzleşiyim desem cesaret edemiyorum zaten eski binanın yerinde yeller esiyor yenisi yapıldı geriye o okuldan 3 5 parça fotoraf kaldı birgün geniş kapsamlı ssli konu açıcam forumda bu konu ile ilgili şimdilik tek çözüm yolu unutmaya çalışmak gibi görünüyor tabi mümkünse

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yok kardeş okulda ilginç şeyler olmuştur doğru ama inandırıcı şeyler değil inanmam zaten öyle şeylere saçma sapan şeler ama bu rüyalar 1 değil 2 değil 4 senedir her allahın günü gözümü her kapadığımda gözümün önünde artık ağlayarak uyanıyorum yeter artık diye 3,4 günde bir uyuduğum oluyor sırf bu yüzden aileme bu durumu açıklamadım anneme söyledim ama bukadar olduğunu söylemedim sadece 1,2 kere olduğunu zannediyor oysaki ben her gece görüyorum bunları bıktım cidden dua ederek yatıyomki görmiyim diye ama nafile eğer gidip o okulu ziyaret edip geçmişimle yüzleşiyim desem cesaret edemiyorum zaten eski binanın yerinde yeller esiyor yenisi yapıldı geriye o okuldan 3 5 parça fotoraf kaldı birgün geniş kapsamlı ssli konu açıcam forumda bu konu ile ilgili şimdilik tek çözüm yolu unutmaya çalışmak gibi görünüyor tabi mümkünse

anlıyorum hocam..
    senden ricam o bıraktığın okuldanb ahsedermisin niye bıraktın ne gibi anıların var biraz geçmişe gidelimmi ne dersin

• Farklıydı bizim okulya yüzlerce öğrenci herkez birbirini tanırdı her birininin evini yurdunu sorununu bilirdik hepimiz birdik sanki sabah geç uyanıp okula gitmediğim için merak edilen ertesi gün ne oldu neyin vardı diye sorulan öğrenciyken yıllarca 1 gün bile davamsızlık yapmadan dönemi bitiren öğrenciyken , takdiri bir puanla kaçırdığı için ağlayan bir öğrenciyken şimdi lise terk bir serseri oldum ve başarıdan başarıya koşarken yanımda olan herkez şimdi yüzüme bakıyor sorgularcasına sanki bunun tek sorumlusu benim ve tüm hayatımı sanki herzaman benim yanımdaymış gibi gördükleri için koyuyor belki bukadar okulu bırakmam.

Her günü bir başka geçti hayatımın her gün okulda katıla katıla doya doya güldüm arkadaşlarımla dostlarımla hocalarımla gülmeyi okadar çok seviyordumki onlara göre kemal sunala benziyordum gülerken fakat aslında nekadar çok ağladığımı bir tek ben biliyordum yalnız başıma.

Çok ağladım ben yağmur yağarken kilitli kaldığım tuvalet camından bakarak. Çok ağladım her sabah aynada sırtımdaki kayış izlerine bakarak ben çok yıprandım ömrümün yarısını bir hiç uğruna yaşayarak.

Günlerce anlatsam hayatımı binbir satır ve dize de yazsam anlayamazsınız benimle benim bir günümü yaşamayı bırak dinlemeye katlanamazsınız acılar sizinde içinizi yakar gözleriniz dolar belki ağlarsınız işte o yüzden burada kesiyorum sözlerimi bırakın herkezin gözünde serseri olayım bırakın unutayım herşeyi.

• özür dileyerek mesajı editliyorum. başkasıyla karıştırdım sizi galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elliuç -- 15 Şubat 2012; 1:39:49 >
  • allah yardımcın olsun ama hayatını sadece sen değiştirebilirsin. bunun içinde önce üniv. bitecek. bazen başkalarını mutlu etmek yerine kendini mutlu etmen gerekir. seninde bu durumunda yapman gereken bu. malesef erken yaşlarda olgunlaşıyoruz. üzerimize binen baskıdan kurtulmak içinde kimimiz sürekli uyku halinde kimimiz sigara alkol kullanıyor. ne kadar çok istesek başarmayı, hedefimize doğru yöneldiğimizde bizi tutan bir ip oluyor. o ipi kopardın mı senden mutlusu olmaz. bu ipi öyle veya böyle sen koparıcaksın.
  • İstanbul'da isen ''npi'' yaz google gerçekten işlerinde çok iyiler
  • Eğer İstanbul Anadolu yakasında isen, Denge Tıp Merkezi' ni öneririm. Eğer SSK (Emekli) varsa 15-20 lira gibi bir ücretle muayene ediyorlar. Denge Tıp Merkezi' nin psikyatrist ve psikologları iyi diye duydum. Bİr dene istersen.

Ama diyorsan ki sağlık sigortam karşılamıyor, ne kadar olacağı da umrumda değil, o zaman seni Göztepe' deki Medical Park'a yönlendiririm. Eğer ciddi bir şekilde düşünürsen pm at. Medical Park' daki psikyatristin adını vereyim.

Ha bu arada,
    Bence psikoogdan önce psikyatriye görünmende fayda var. Bu tip tedaviler ilk önce ilaç desteği ile başlar. Antidepresandan ziyade, bitkisel kökenli hafif bir ilaç verip seni biraz gevşetir diye düşünüyorum. Ondan sonra da gerek duyarsan psikoloğa gidersin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.