Şimdi Ara

psikiyatriye gidenler azcık gelebilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    stres,olumsuzluklar,kızlar,parasızlık depresyon olayları gayet normal
    psikyatriye gitmekle iş bitmiyor benim bir sorum olcaktı,giden kişilerin ortak yanlarına bakınca neyin ne olduğu anlaşılır mesela ben şöyle bir şey gözlemledim
    benim bir arkadaş psikiyatriye gitti ve ilaç alınca sakin sessiz olurdu,ama tedavi olsada yani tedavi derken hiperaktif haraketleri ve sinirli tavırları durgunluk haline geçsede,sakin sessiz olsada,bir kaç sene içinde yeniden başladığını gözlemledim,yine çok haraketli çok konuşkan yerinde duramayan hayattan zevk almayan durumlarına geçti
    ama sadece o kişide değil başka kişilerdede olabiliyor,mesela yerinde durunca sıkılmak,uyku tutmaması,sıkıntıya girmek,bir yere giderken acale etmek,evde lambaları açık unutmak,evdeki eşyalardan elektronik aletlerden zevk almaması,yani herşeyi severek yapmaması,zamanla bazı şeylerden uzak kalmak istemesi
    yani bu herkesin başına geliyormu,tedavisi tam olarak yok sanırım,hastalık tekrar ediyor değilmi

• gerçegi degiştiremezsin bir şekilde karşına çıkar

Ruhumun Anısına ; Çünkü Biz Aslında Kaybettiklerimiziz...
  • Türkiyede sıradan vatandaş olupta aklını korumak oldukça zor.Bütün sorunların temeli olan para,aslanın değil 7 başlı ejderin midesinde.Yeraltından Notlar ın dediği gibi gerçek değişmiyor.
  • "ama sadece o kişide değil başka kişilerdede olabiliyor,mesela yerinde durunca sıkılmak,uyku tutmaması,sıkıntıya girmek,bir yere giderken acale etmek,evde lambaları açık unutmak,evdeki eşyalardan elektronik aletlerden zevk almaması,yani herşeyi severek yapmaması,zamanla bazı şeylerden uzak kalmak istemesi"

yazmışsın okadar anormal şeyler değil bunlar ben de böyleyim
    hatta bu ilaçlar vücuda çok daha farklı zararlar veriyorlar,tavsiye etmiyorum, problemin kaynağını bul kendin yapamazsan psikolojik destek ama hakkaten ilgilenecek birine git, ssk doktorları 15snde teşhis koymakla ünlüler sakın onlara itimat etme

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.