Şimdi Ara

Psikiyatri İlaçları Aşırı Uyku Yapıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır psikolojimin çok kötü olmasından dolayı psikiyatriste gittim ve bana arifay ve citoles adında ilaçlar verdi Üniversite sınavına yeniden hazırlanıyorum ama ilaçlar aşırı uyku yaptigindan sıkıntı oluyor. Gün boyu uykulu haldeyim. Tekrar doktora gittim durumu belirtmek için,yerinde yoktu onun yerine daha az deneyimli genc bayan vardi. İlaclari almam gerektigini beynimin alisacagini soyledi de 10 gundur bu haldeyim alisma durumu olur mu sizce? Bu ilaclar aniden birakilmiyormus ne yapmam gerekir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben 5 gün kullandım vücut dengemi bozduğundan bıraktım ama kafana göre bırakılmaması gerekiyor. Bana da abilify ve citoles yazdı.

Artık sakinleştirici içiyorum ama her gün değil bazen nefes alamayacak gibi oluyorum çok bunalıyorum her şey üstüme geliyor o zaman içiyorum yoksa kendime yada eşyalara zarar veriyorum. Sakinleştirici de uyku yapıyor ama mantık yürütürsek, uykun gelince seni üzen düşüncelerden uzaklaşmış oluyorsun yani düşünmeye mecalin kalmıyor ben o yüzden sakinleştirici içiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-91973A2D5 -- 18 Ekim 2017; 9:49:28 >
  • Antidepresan etkinin ortaya çıkması için en az 15 günlük bir latent dönem (2-3 hafta)

gerekir.

- Önce sedasyon olabilir.

- Giderek psişik etkinlik artar.

- Bazen mani gibi bir tabloya doğru gidiş bile olabilir.

Bu gibi etkiler görüldüğünde tedavinin yarıda kesilmemesi gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maraz Alinin sağ kolu

Ben 5 gün kullandım vücut dengemi bozduğundan bıraktım ama kafana göre bırakılmaması gerekiyor. Bana da abilify ve citoles yazdı.

Artık sakinleştirici içiyorum ama her gün değil bazen nefes alamayacak gibi oluyorum çok bunalıyorum her şey üstüme geliyor o zaman içiyorum yoksa kendime yada eşyalara zarar veriyorum. Sakinleştirici de uyku yapıyor ama mantık yürütürsek, uykun gelince seni üzen düşüncelerden uzaklaşmış oluyorsun yani düşünmeye mecalin kalmıyor ben o yüzden sakinleştirici içiyorum.

Nasıl vücut dengenizi bozdu hocam?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.