|
|

1 Mobil
|
|
Psikiyatriden çürük almak, psikolojik rahatsızlıklara bağlı olarak askerlik hizmetinden muaf olma durumudur. Bu süreç, psikiyatri uzmanları tarafından yapılan muayene ve değerlendirmeler sonucunda gerçekleştirilir.
Psikiyatriden Çürük Nasıl Alınır?
Psikiyatriden çürük almak için şu adımları takip etmelisin:
"A17 F3" Tanısı Ne Demek?
"A17 F3" tanısı, "Kişilik Bozuklukları" kategorisine girer ve askerlik hizmetine engel teşkil eden psikolojik rahatsızlıkları belirtir. Bu tanı, psikiyatri uzmanının muayene ve değerlendirmeleri sonucunda konulur.
Kıta Anket Formu Askerlik Yapamaz
Kıta Anket Formu, asker adaylarının psikolojik durumunu değerlendirmek için kullanılan bir ankettir. Bu anket sonucunda, "Askerlik Yapamaz" sonucu çıkan adaylar çürük raporu alabilir.
Psikiyatriden Çürük Raporu Alanlar
Psikiyatriden çürük raporu alanlar, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli psikolojik rahatsızlıklara sahip olabilirler:
Çürük raporu alan kişiler, askerlik hizmetinden muaf olurlar ancak bazı durumlarda kamu güvenliğiyle ilgili mesleklerde çalışmaları engellenebilir.
|
|
|
|
merhaba yeni çıkan askerlik tasarısından herkesin haberi vardır askerlik 6 aya düştü ve tecil yaşları düştüne yazikki benim de tecil etme hakkım doldu kaçak durumuna düştüm kaçak durumuna düşüncede bedelli askerliktende yararlanamadım. Mecburi gittim ankara acemilik zaten işlerin yoğunluğunda okul telasından gitmeyi düşünmüyordum o psikolojiye hazır değildim gittim 3 gün sonra içim daralmaya zorlanmaya ve yapamamaya başladım daha önce de psikolojik tedavi falanda görmedim ama 13 gün acemilik yaptım usta yerimde aynı yer cıktı sonra ustaya geçtim ve aldığım tüm bilgiler ile çürük aldım çünkü yapamadım yapamıyorum için daraldı korkular sardı zorlanmaya başladım yemekleri çok kötü zaten hiç bir şey yiyemiyordum şimdi geldim özel şirkette fort otosan gibi fabrikada çalısıyorum hiçde sorun olmadı yardım isteyen yada bilgi isteyen herkese yardımcı olabilir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatihbek41 -- 4 Ocak 2021; 13:16:23 > |
|
Abi aynısı bende de var boğulacak gibi oluyorum. Yapamıyorum olmuyor kavga ediyorum tartışıyorum milletle darlanıyorum. Psikiyatriste de gittim ama olmadı. Çürük almak istiyorum. Nasıl aldın yardımcı olabilir misin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|