Şimdi Ara

Doktora giderken hangisini tercih edersiniz? Uzman Doktor? Doçent Doktor? Profesör Doktor? Ve neden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Doktora gideceksiniz ve elinizde seçme imkânınız var diyelim. Hangisini, neden tercih edersiniz?

Ben konunun biraz karışık oldugunu düşündügüm için sordum. Yani bir uzman bir doçent ya da profesörden, bir doçent bir uzman ya da profesörden, bir profesör de bir uzman ya da doçentten daha iyi olabilir diye düşünüyorum. Çünkü önemli olan bir doktorun unvanından ziyade bilgisi, tecrübesi, ne kadar hasta gördüğü ve eğer cerrahi bir branştaysa ne kadar ameliyat yaptığı diye düşünüyorum.

Bir de doçent ve profesörler akademik alana yöneldiği için belki gördüğü hasta sayısı bir uzmana göre daha az da olabilir. Bu yüzden akademik açıdan iyi olup klinik açıdan çok iyi de olmayabilirler.

Alanında bilimsel makale yazmış bir profesörün ben yeterli bilgisinin olduğunu düşünüyorum.

Tabi ki istisnalar kaideyi bozmaz.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.