|
Bu PSA gurubu neden gidip FIAT gurupla birlesti anlamadım.Fıat gurubu tamemen psa nın sırtından geçiniyor.Fıat gurubunun tüm araçların platformlarinı,motorlarinı,şanzımanlarını,bataryalarını vs hepsini PSA üretiyor.Fıat gurubu ancak üstüne logolarını takıyor.Zaten globalde pek araç satamayan başarısız bir marka.Bir de gidip doblonun üretimini rezil marka tofaşa vermişler.Artık 20 sene dobloda olduğu gibi eski kasayı satıp dururlar. Gelelim tofaş markasına.Psa asla bunlara araç ürettirmemeli.Bu firmanın mantığı eskiyi yıllarca müşteriye dayamak.Yeni teknolojiler,yeni üretimler bu markaya göre değil.20 sene fiorinoyu 15 sene dobloyu 10 sene egeayı aynı kasa ile millete yutturdular.2026 model egeada hala kazık gibi el freni var.Şimdi psa nın da içine edecek.Dizelin 90 liraya dayandığı bir yerde stellantisin elektrikli astra ve 308 modelini türkiyeye artık getirmiyor.Ticari gibi dizel motor getirecekmiş.Bu saatten sonra kim alır dizeli?Pazar payı %6 olmuş dizelin. Daha önce alttaki linkteki konumda elektrikli model getirdiği icin markayı övmüştüm ama artık vazgeçiyorum.Yanılmışım. Bana göre en doğru politikayı uygulayan,en başarılı firma stellantis https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/163805720< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt