Bildirim
BİM e gelen hava kompresörü işe yarar mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Akü takviye kablosu alma gafletinde bulunmuştum. Otomobili geçtim 9Ah'lik aküye bile takviye yapamıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cormen -- 7 Haziran 2019; 22:1:46 >_____________________________ "The day science begins to study non-physical phenomena, it will make more progress in one decade than in all the previous centuries of its existence." - Nikola Tesla -
aynısını a101den aldım. gayet güzel şişiriyor 1 yıldır kullanıyorum memnunum. göstergeden basınç kontrolüde yapılabiliyor. _____________________________
Sandero STEPWAY Turbo TCe 90 Gök Mavi -
Ben aldım 1.5 yıl filan oldu. İşim yarıyor. Şişirmesi uzun sürüyor ama iş görüyor. Benim kışlıklar ayrı jantta mesela. Tekerleri kendim takıyorum. Havası inik olan olursa şişiriyorum. Önceleri sık sık hava takviyesi gerekiyordu daha çok kullanıyordum lastik değişiminden sonra nadir kullanmaya başladım. Ama sonuçta baya kullanmış oldum ve hala sağlam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Japan : "let's think of a new way to make engine more efficient and eco-friendly"
Europe : "ugh, let's lose one more cylinder and add another turbocharger" -
6 YIL oldu hala kullanıyorum. Sıkıntısız ürün. _____________________________ -
Ucu dandik mandalli yapiya sahip. Tavsiye etmiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ /// -
Bim den aldığım hava kompresörü ve akü takviye kablosu fazlasıyla işime yaradı ve hâlâ arabamda duruyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ HTC HD7 + HTC DESIRE + HTC HD2
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- şase no ile oem sorgulama
- debriyaj alt merkez arızası belirtileri
- ford fiesta 1.4 tdci hangi motor yağı kullanılır
- euro ncap 2025 sıralaması
- gizli özellik açma garanti bozar mı
- renault twingo elektrikli fiyat
- toyota aygo x
- toyota corolla cross nerede üretiliyor
- araç yerlilik oranları 2025
- skoda slavia
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler