Şimdi Ara

PSA Focal Ses Sistemini Beğenen Var Mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bang Olufsen, Harman/Kardon, Bose gibi ses sistemlerini premium marka araçların yanı sıra Fiesta gibi B sınıfı arabalarda da gördük, dinledik ve beğendik.

Fakat PSA Focal ses sistemini beğenmedim.

Siz beğendiniz mi ?

508'de sınadım, yüksek seste detone oluyo, baslar net değil, tizler dandilo, configiration sıkıntılı, keyif vermedi.

• Sıkmadı mı artık?
  • Başka insanların malını kotulemekten başka işin yok mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle. Ben PSA NİN JBL sini 2 aracımda da kullandım bencede leş hiçbir keyfi olmayan bir sistem. Tizler kulak tirlamaliyor baslar bam bam hiçbir tadı yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PSA'ların ses sistemlerini kullanıcısı olarak ben de beğenmiyorum. Hem ses yüksekliği az, hem de baslar çok erken bozulmaya başlıyor.

Ancak konu sahibinin söylemiş olduğu "dandilo", "configiration" tabirleri ne demek bilemedim. Türkçemizi bu kadar bozmayalım lütfen
  • Burdan bakınca komik duruyor şu yazdıklarınız. Fabrikasyon ses paketi alana kadar aradaki farka gidip güzel bi cihaz yaptırsan zaten dinlediğinden çok daha fazla keyif alırsın.
  • Fabrika çıkışlı olarak aldığın ses sistemlerinin hemen hemen hepsi dinlenebilir ama süper değil, volvodaki bowers&wilkins hariç ahım şahım bir sistemle karşılaşmadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 308 de denon var gayet güzel golfü herkes beğeniyor ama mid çok baskın basslar yüzeysel kalıyor fakat psa grubunun standart ses sistemleri leştir
  • Forumda böyle konular da mı konuşulmaya başlandı ne güzel diye düşünerek konuya girdim ama cevaplara göre troll gözüküyor, üzdü açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 41gokhan41

308 de denon var gayet güzel golfü herkes beğeniyor ama mid çok baskın basslar yüzeysel kalıyor fakat psa grubunun standart ses sistemleri leştir
    Ben de 2 yıl 308 kullandım Denon'lu. Standardının yanında Denon gerçekten güzeldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.