ps5 bu paraya alınırmı

-
-
Hocam PS4 pro 7216B 2 kol 7 kutulu oyun satiyorum ilgilenirseniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Normal piyasası.
Ben 3-5 aylık ps5 pro almayı tercih ederdim. Teknoloji ürünlerinde son sürüm alma takıntım vardır biraz.
-
35 36 k ya ıthalatçı pro almayı dusundum lakin videolarını ızledıgımde 10 k lık bir fark göremedim çok fazla fark yok gibi geldi 10 bın tlyı kardeşlik yaparak 5 6 tane aaa oyuna harcamak daha mantıklı geldi ikinci el dende son tecrubelerımden sonra korkuyorum artık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Predator X -- 20 Haziran 2025; 14:18:16 > -
Gayet iyi fiyata almışsınız. PS5 pro almak için bir sebep yok.
-
hocam dediğim gibi ps5 hala çok güçlü ama ben almışken son sürüm olsun takıntısıyla yaşadığım için ve geleceğe yatırım kafasında olduğum için öyle konuşuyorum.
Şöyle düşünün Series S ilk çıktığında hayvan gibi iş görüyordu Series X aranmıyordu. Aradan 5 sene geçti şuan Series S zorlanmaya başladı. Series X hala güçlü kaldı. Ps5 pro da öyle, şuan gerek yok ama 4-5 sene sonra ps5 zorlandığı yerde pro hala iş görür diye düşünüyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X