Şimdi Ara

ps5 bu paraya alınırmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ps5 bilkom garantili aldım bekodan digital sürümü yanında astro bot oyunuda hediye 24.500 tl fiyat olarak iyimi piyasaya göre ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Predator X -- 13 Haziran 2025; 12:19:20 >

• Hocam PS4 pro 7216B 2 kol 7 kutulu oyun satiyorum ilgilenirseniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cityzens kullanıcısına yanıt
    ps5 bu paraya alınırmı
  • Normal piyasası.

Ben 3-5 aylık ps5 pro almayı tercih ederdim. Teknoloji ürünlerinde son sürüm alma takıntım vardır biraz.

• samtiger kullanıcısına yanıt

35 36 k ya ıthalatçı pro almayı dusundum lakin videolarını ızledıgımde 10 k lık bir fark göremedim çok fazla fark yok gibi geldi 10 bın tlyı kardeşlik yaparak 5 6 tane aaa oyuna harcamak daha mantıklı geldi ikinci el dende son tecrubelerımden sonra korkuyorum artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Predator X -- 20 Haziran 2025; 14:18:16 >
  • Gayet iyi fiyata almışsınız. PS5 pro almak için bir sebep yok.

• Predator X kullanıcısına yanıt

hocam dediğim gibi ps5 hala çok güçlü ama ben almışken son sürüm olsun takıntısıyla yaşadığım için ve geleceğe yatırım kafasında olduğum için öyle konuşuyorum.

Şöyle düşünün Series S ilk çıktığında hayvan gibi iş görüyordu Series X aranmıyordu. Aradan 5 sene geçti şuan Series S zorlanmaya başladı. Series X hala güçlü kaldı. Ps5 pro da öyle, şuan gerek yok ama 4-5 sene sonra ps5 zorlandığı yerde pro hala iş görür diye düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RDR 2 bu fiyata alınır mı ?
    3 yıl önce açıldı
    Ps5 almak mantıklı mı?
    geçen yıl açıldı
    Bu fiyata alınır mı ps4
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.