Şimdi Ara

PS5 Aldım 1 ay önceden ismimi yazdırmama rağmen yapılan tutuma bakmanızı öneririm (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
1
Favori
19.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
228 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konsollardan tiksinen biri olarak şu yaşananlara şaşırarak bakıyorum.

İnan bedava verseler alacak gram istek yok içimde halbuki insanların fahiş fiyatlı satılan cihaz için yaşadıkları şeylere bak sanki sudan daha fazla ihtiyaç?

• Allah'ını seviyosan al 12 gün kullan iade et. Sebep göstermeden, cayma hakkını kullan sadece. Mağdursan mağdur et onları! UP'layın görsün arkadaş please.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn.90 -- 14 Aralık 2020; 18:50:10 >
  • Teknosa suçlu da bu muameleye rağmen alan daha suçlu.

Madem fiyat artışından korkuyorsun koy dolara dursun aynı para.

• onuralpcaner kullanıcısına yanıt
    sorun değil, iade edersiniz zorla aldırdıkları oyunları.
    hatta alır almaz hemen iade talebinde bulunsaydınız keşke. suratlarının alacağı şekli merak ediyorum😄
  • PS4 Pro çıkışında kredi kartına alışveriş yaparken (tek çekim) kafalarına göre faiz koymaya çalışan Sony Center gördü bu gözler. Bunlar bu cesareti nasıl buluyorlar anlayamıyorum. 2-3kuruşluk hareketler işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasapow -- 14 Aralık 2020; 19:46:44 >
  • Gördüğün muamele karşısında nasıl sakinliğini koruyabildin ve dediklerini yaptın gerçekten şaşırdım. Ben olsam maraza çıkarmıştım. Yanlış hatırlamıyorsam Ps4 Pro stok sıkıntısı olduğu zamanlarda da aynısını yapmıştı Teknosa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknosada çalışan arkadaşima sordum ana urun yanında ek ürünleri sattirmak icin yöneticilerin talimatı varmış zorla sattiriyorlarmis primlerini vermiyorlarmış yoksa. Kapitalist sistemde kurumsal firmalarda bile kalite yerlerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldboy83tr -- 14 Aralık 2020; 20:10:33 >
  • Video kaydı alsaydınız keşke o zaman yan çizerlerdi
  • benim anlamadığım nedir bu PS5 iştahı.. değil 8k 3k ya verseler dikkatimi çekmez.

• Bence yapanları deşifre etmek gerekiyor. Nasıl ahlak anlayışımız var anlamak mümkün değil

• Bu muameleye rağmen ürünü aldığın için sana her şey müstehak. Çok iyi yapmışlar

• Hiç kusura bakma Kendin etmişsin Kendin bulmuşsun.

Kaçıyor mu Ps5 alıcan daha oyun yok piyasada konsola özel.

Teknosayı tercih etmekle zaten en büyük hatayı yapmışsın.

Her türlü yurtdışından alırım hesaplı.

Misal Hatta yurtdışı Teknosadan 100 lira fazla olsun yine Teknosaya para kazandırmam...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar salakca yorumlar var ya.. Isteyen istedigi urunu istedigi fiyata alir, size ne arakdas? Ortada buyuk bir rezillik var, adamlar bu paraya konsol mu alinir ya da ne acelen var diyor 

Oyunu iade etmeyi deneyip kabul etseler de etmeseler de gerekli kurumlara sikayetinizi yapin. Sikayetvar a da yazarsaniz cogu insan gormus olur en azindan.

• aycibin A kullanıcısına yanıt

İmkanı yok veremezsiniz. Görerek alınan ürünlerde bole bi sıkıntı var. Düzenlenmesi gerekiyor. Her ürünü inceleme şansımız olmuyor kapalı kutuda alıyoruz begenmezsek veya sıkıntı çıkarsa magaza çamura yatıyor. O yüzden onlıne alıyorum çoğu şeyi.

• weehwet kullanıcısına yanıt

Kaba etinden iyi sallamışsın.

Kullanmadığın, 0 şekliyle muhafaza ettiğin sürece sorgusuz sualsiz 14 gün içinde iade hakkın var.

Görerek aldığının iadesi yok nedir ya hahah cahilliğe gel

• Rezilliğe bakar mısın!
  • Dark_Soul kullanıcısına yanıt

• Ben en son teknosadan 4-5 sene önce laptop aldım herhalde ondan sonra bir daha uğramadım fakat şubeden şubeye elemanlardan elemanlara değişir diye tahmin ediyorum laptop almıştım 1.500 küsüre acelem vardı eleman dedi 2-3 gün bekle indirim olcak diye acelem var diye aldım adam 2-3 gün sonra numaramdan ulaştı laptopu geri getir iade alayım tekrar satayım dedi 1.200e düşmüş 300 lirada iade yaptı sağolsun.

• Eşkiya olmuşlar adamlar iyice
  • otomobil bayilerine özenmiş bunlarda. bayilerde araba vermek için seramik yaptırcan şunu yaptırcan bunu yaptırcan diyip 10 bin lira çakıyor her arabada.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.