Şimdi Ara

PS4'üm açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Konu kalabalığı yapmak niyetinde değilim ama sabahtan bu yana sorunuma çare bulamayınca soluğu burada aldım. Şimdi durum şöyle: PS4'ümün "power" tuşuna bastığımda cihaz üzerindeki mavi ışık 2-3 saniye boyunca yandıktan sonra cihaz kendini kapatıyor. İnternette araştırdım ve pek çoklarının yaşadığı "Blue Light of Death" olayından farklı bir durumla karşı karşıyayım. Şuradaki olayın aynısını yaşıyorum:

http://www.youtube.com/watch?v=ve-RhkcZ04U

Benzeri bir sorunla karşılaşan/karşılaşıp da çözen varsa yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atreju0911 -- 9 Aralık 2014; 19:34:45 >

• Oncelikle gecmis olsun, buradan konsol almistim, elime gectiginde ayni sorun ile karsilastim. Isik yanip sonuyor ve cohaz kapaniyordu. Arastirdim baya bi, yurtdisinda birebir degisim yapiliyor bu sorunda, ama konsol garantisizdi o yuzden arkadas geri aldi sagolsun. Caresi yoktu ben baktigimda, garantiliyse servise verin, baska yapacak bisey yok :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7-10 sn kadar power tuşuna basılı tutmayı denedin mi ?

• Prizde sorun olabilir.

• Sorun çözülmüyosa zaman kaybetmeden Servise götürün bence

• garantisi varsa muhtemelen çözemeyecekleri için sıfırıyla değiştirirler. yoksa sanırım yapacak bişey yok.
  • Fişten playstation'ın arkasına giden kablonun yönünü değiştirmeyi bir dene bence, bazen yeterince iyi temas etmeyebiliyormuş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dualshock 4 açılmıyor
    3 yıl önce açıldı
    Playstation 5 Açılmıyor
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle yanıtlarınız için teşekkür ediyorum. Cihazı geçen sene şubat ayında internet üzerinden satın aldım ve fişi Amerikan tipi. Sorun bundan kaynaklanıyor olabilir mi? Her ne kadar ürün yurt dışından gelmiş olsa da garantisi var. Yarın servise götürmeyi düşünüyorum. Ancak sorunun Amerikan tipi fişten kaynaklanabileceği yorumlarından sonra bu yönde de şüphelerim artmaya başlamadı değil.
  • Dvdhacker nickli üyemiz konsol tamiri yapıyor, geçen bir video yüklemişti aynı sorun ile kendisine getirilen bir PS4 vardı.

Yardımcı olabilir belki size.
  • atreju0911 A kullanıcısına yanıt
    Sanmiyorum bende 2-3 ay oncesinde gittigidiyordan ntssc bir cihaz aldim tahmin edebilecegin gibi amerika tarzi fişin ucu bende boyle bir sorun yok ama belki ceviricinde bir sıkıntı vardır

• Bende fiş yuzunden oldu bu olay.

Güç kablosunun herşeyini heryeden çıkar,sonra saglam bir şekilde takmayı dene yine, ve bilmem kaç saniye güç tuşuna basılı tut.

Ben böyle birsey yaparak çözdum olayı.

Tam hatıtlamıyorum çunku korkudan kalbim yerinden çikiyordu :)

• Ayni sorunu bende yasadim elektirik fisinin ic ucundan birisi yanlis fisi degistirdim sorun cozuldu.

• Yanıtlarınız için teşekkür ediyorum. Açıkçası PS3'ünde de sarı ışık hatası almış biri olarak PS4'te de böylesine bir problemle karşılaşmak canımı çok sıktı. Buraya konuyu açtıktan bir gün sonra yetkili bir Sony servisine götürdüm cihazı ama yurtdışı çıkışlı olduğu için cihazı alamayacaklarını söylediler. Gittigidiyor'dan ürünü aldığım satıcı ile irtibat kurdum ve 2 yıllık Garanti belgesiyle birlikte cihazı gönderdim. 7-10 gün içinde dönüş yapacaklarını söylediler. İşkillenmedim de değil ama umarım sıkıntı çıkmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.