Bildirim
Ps4 ü satıp tüm paramı metin2'ye yatırdım (SS'li)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Güzel
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
vay aptal -
> 2018
> Metin2'ye para yatırmak -
Oynamayı biliyorsa kat kat fazlasını kazanır.
Bilen birisi için ciddi ciddi ekmek kapısı şu oyun. -
Knight Online olsa belki de, mt2...quote:
Orijinalden alıntı: central CEE
Oynamayı biliyorsa kat kat fazlasını kazanır.
Bilen birisi için ciddi ciddi ekmek kapısı şu oyun. -
Hocam yakın zamanlara kadar ben de oynadım ve kuzenim hala devam ediyor.
Knight piyasasını bilmediğim için yorum yapamam ama bir simyanın 25bin Liradan satıldığını biliyorum.
Ciddi ciddi çok acayip bir piyasa var özellikle şu dönem için yorum yapacak olursak.
Acayip para kaldıran tanıdıklarım da var o yüzden az daha oyun kimyasını bilsem ben de girmek isterdim de sınav var. -
günde 10 saat emek verirsen en az 25 tl bırakıyor eğlendiriyor. simya kumarında şansın yaver giderse ev bile alırsın. knight ne veriyorquote:
Orijinalden alıntı: The Time Lord
Knight Online olsa belki de, mt2...
Alıntıları Göster
@to the moon
5/5 kusursuz bir yakut için normal fiyat. dediğin gibi meslek haline getiren var btc madenciliği gibi 10-15 pc alıp bota kuruyorlar. buda benim son 1 ay ki satışım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsayt Bozan Stoper -- 26 Kasım 2018; 21:11:22 >
-
Hocam okulu bıraktım m2 ye başlıyorum full time olarak.quote:
Orijinalden alıntı: central CEE
Hocam yakın zamanlara kadar ben de oynadım ve kuzenim hala devam ediyor.
Knight piyasasını bilmediğim için yorum yapamam ama bir simyanın 25bin Liradan satıldığını biliyorum.
Ciddi ciddi çok acayip bir piyasa var özellikle şu dönem için yorum yapacak olursak.
Acayip para kaldıran tanıdıklarım da var o yüzden az daha oyun kimyasını bilsem ben de girmek isterdim de sınav var. -
10 saatte 25 lira kazanmak için oyun mu oynuyorsun? İnsanın vakti bu kadar değersiz olamaz..
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Sadece para için değil ki. Eğer oynarken keyif alıyorsa yanında para da kazanması baya bir artı bence.
-
keyif almak için oynuyorum getirisi de yanında boncuğu. 10 saat pubg oynasan sana bir akşam yemeği ısmarlar mı ? asıl zaman kaybı bu bence.quote:
Orijinalden alıntı: BigMuffin
10 saatte 25 lira kazanmak için oyun mu oynuyorsun? İnsanın vakti bu kadar değersiz olamaz.. -
Ciddi misin?
MT2 oynanır mı ya sene 2018 bunu senelerce MT2 oynayan birisi olarak yazıyorum hayatınızı heba etmeyin. -
Zamanım olsa bende yaparım ama yok işte
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ulan ps4'ünü kırdırıp torrent oyun indirseydin vay akılsız herif vay. -
Para kazanmak için ne kadar yatırmalıyız hocam günlük 10tl falan bıraksa kardır benim için -
M2 ölmüş ya bende başlarım diye düşünmüştüm
muhteşem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- kenacort-a krem yutulursa ne olur
- şarjlı diş fırçası sürekli şarjda mı durmalı
- fun club
- peçeteden tikanan klozet nasıl açılır
- borcu ödenen elektrik ne zaman açılır
- google çizim yap
- ets2 türkiye haritası
- penis nakli
- telegram indirim
- çay bardağı emojisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X