Şimdi Ara

PS4’ü Laptopa bağlayıp görüntü elde etmek.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili arkadaşlar, Ps4 oyuncusuyum. Konsolumu yani ps4ümü laptop ekranına vermek istiyorum. Lâkin laptoplar genellikle hdmi yuvaları output şeklinde dizayn edildikleri için maalesef direkt olarak hdmi kablosunu bağlayıp görüntüyü vermek mümkün değildir. Diyorum da, acaba hdmi çevirici yani hdmi Adaptörü alsam outputu inputa çevirip laptobumda ps4 görüntüsünü almayı mümkün hale getirebilir miyim. Teşekkürler..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• _____________________________
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S2GB1RM -- 24 Ekim 2019; 23:9:56 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S2GB1RM -- 24 Ekim 2019; 23:9:44 >
  • Teşekkür ederim avokado

• Bu arada eğer kullanacak olursan yani sen de benim gibi oynuyorsan ps4 falan connection sıkıntısı lag falan çekmemek için hızlı görüntü elde edebilmek için o remote playi kurduktan sonra Ethernet kablosu bağlayıp aynı şekilde oynayabilirsin. İnternet kablosu bağlandığın zaman lag sıkıntısı ortadan kalkıyormus. Rusun biri koymustu youtuba kendim denemedim deneyemedim henüz çünkü sevgili laptobumun internet kablosu girişi yok. Ayriyetten bir de onu bulmam lazım..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Ü HDMI ARC DE KULLANMAK
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.