Şimdi Ara

PS4 PSN Kardeşliği Rehberi. (Primary-Secondary Hesap, DS4 Yöntemi) (279. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: alibaba8484 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
6.781
Cevap
319
Favori
476.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Böyle görünmesi normal sonuçta dlcleri senin hesabından alınmadı
    Oyunu arkadaşının hesabına girip indirdiğin gibi dlcleri de yine arkadaşının hesabına girip tek tek indirmen gerekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zepharoth kullanıcısına yanıt
    vallahi doğru nasılda akıl edemedim teşekkür ederim verdiğin bilgi için
  • merhabalar. 3 yıldır bi arkadaşımla psn kardeşliği yapıyorduk. benim hesabımdan oyunları alıyorduk ve sadece benim hesabımda psn plus var idi. psn plus süresi bitti ve adaletli olsun diye önümüzdeki 2 yıl için arkadaşımın hesabından psn plus aldık. yani durum tam tersine döndü. onun hesabı benim makinada ana hesap, benimki de onun makinada ana hesap. oyunları indirmede sıkıntı yok. hallettik. ancak şöyle bir durum oluştu. benim makinada bazı oyunlar (for honor, cod mw remastered, steep gibi) açılmıyor, üzerlerinde kilitli psn plus işareti var ve bana üyelik yeniletmeye çalışıyor. halbuki örneğin rb6 siege var onda bir sıkıntı olmadan online oynayabiliyorum. birkaç oyunda böyle bir mevzu olması nedendir? yardımlarınızı bekliyorum

edit: fark ettiğim kadarıyla birkaç oyun değil de, psn plus ın verdiklerinin hepsi kilitli. sadece satın aldıklarımız açık. sanırım tek yol benim hesabımdan psn plus almak olacak. iade işlemi yaparlarsa tabi. iade formunu buldum. iade yaparlar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper1684 -- 11 Haziran 2019; 16:35:53 >

• Plus ile verilen ucretsiz oyunlarin kilitlenmemesi icin ayni hesabin plus uyeliginin devam ediyor olmasi gerekiyor.
    Senin hesabin plusi bittigi icin kilitlenmis ucretsiz oyunlar arkadasinda da kilitlidir yani sadece senlik bir durum degil.
    Iade konusunu ise plusta yapmiyorlar diye biliyorum ama yine de sansinizi deneyin derim.
  • zepharoth kullanıcısına yanıt
    tahmin ettiğim gibi. iadeyi denedik bakalım. haber bekliycez artık. başka şansımız kalmadı. teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Konuyu okudum ama kafamda bazı soru işaretleri kaldı. Arkadaşımla iki tane oyun almak istiyoruz. Bu oyunu ayrı bir hesap açıp o hesapta almayı ve daha sonra kendi makinelerimizde oynamayı istiyoruz. Ayrı hesap açtığımızda oyunu kendi sistemimize indirip ana hesabımızdan oynayabilir miyiz? Ya da oyunu birinin kendi hesabına indirip diğerinin o hesabı ikinci hesap olarak eklemesi mi daha doğru olur? Yardım ederseniz çok mutlu olurum

• açtığınız hesabı konsolunda ana hesap olarak aktifleştiren kişi (ilk giriş yapan otomatik ana hesap olur, değiştirebilirsiniz tabi) kendi hesabından oynayabilir. sec kullanan kişi ise o hesaptan oynamak zorunda.
  • Peki böyle yapmak yerine ayrı bir hesap açıp o hesabı ikimiz de ana hesap olarak yapsak ve oynamak istediğimizde girip oynasak olur mu?

• 1 hesap 1 cihazda ana hesap olabilir sadece
  • O zaman ikimiz de kendi ana hesaplarımız dışında birer hesap açarsak, ben arkadaşımın hesabını o da benim hesabımı ana hesap yaparsa ortak aldığımız tüm oyunları sorunsuz bir şekilde oynayabiliriz, doğru mu anladım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow_78 -- 12 Haziran 2019; 14:12:38 >
  • evet olur o şekilde. bence gereksiz ama 2 hesabı paylaşın herkes kendi hesabından oynasın aynı mantık olur (arkadaş sizin hesabınızı pri olarak, siz de arkadaşınızın hesabını pri olarak ekleyeceksiniz yani. sonra herkes kendi hesabından oynayacak)
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yardımınız için sağolun.

• Fifa 19 için psn kardeşliği varmı yardımcı olacak ?

• Pes 19 seç veya pri hak arıyorum,yanlış yere açıldıysa silinebilir adminler tarafından.

• diyelim ki ps4 cihazimda ana hesap olarak aktif surekli kullandigim bir hesabim mevcut..

days gone alicam,baska bir psn hesabi aciyorum oyunu o hesaba satin aliyorum,indiriyorum oynamak icin ana hesap olarak etkinlestirmek mi gerekiyor illa ki ?ileride o oyunu kendim kullanmak istemiyorum makinemde ve herseyiyle yeni alicisi kullanacak sekilde o hesabi saticaksam ne yapmak gerek,ana hesap olarak bir defa etkinlestirilmis hesap elden cikarken ne oluyor,cift mi tek hak mi neyin nesi ?alakasi yok mu ya da ?

kisaca tek bir oyun olan hesabi kendim hicbir sekilde kullanmamak uzere saticaksam ne yapmak gerek en bastan iribaren,hicbir sekilde kendi ana hesabimin bu tek oyunluk hesapla alakasi olmasin satarken..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legacy of kain -- 15 Haziran 2019; 17:5:27 >
  • Selamlar dostlar. Ben de yeni ps4 aldim. Gow4 kardeslik ariyorum. Pm ile goruselim.
  • legacy of kain kullanıcısına yanıt
    O hesabı satmadan önce etkinleştirmesini kaldırman (deaktif etmen) gerekiyor

• Herkese merhaba, ben de yeni ps4 aldım. Burada yazılan mesajları okuyarak Spidermanı yeni bir psn hesap açarak aldım pri ya da sec biri ile kardeşlik yapabilirim.

Bir de herkes yeni üyelerle ( haklı olarak ) kardeşlik yapmak istemiyor. Bu durumda nasıl bir yol izlememiz lazım?

Teşekkürler!

• Kardeşlik yapacak birini arıyorum, özellikle mk 11 için, yaş 24 ciddi olanlar pm atabilir

• ps4 te email adresimizi degistirince cevrimici kimligimiz etkileniyor mu ?

• 
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.