Şimdi Ara

PS4 PSN Kardeşliği Rehberi. (Primary-Secondary Hesap, DS4 Yöntemi) (278. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.781
Cevap
319
Favori
476.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
114 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iyi akşamlar . Pc vardı sattım konsola geçmek istyorm evde 150 ekran 4k tv var sizce ps4 pro mu yoksa xbox one x mi ? Ps 1 den itibaren ps 3 te dahil kullandım. Sizce hangisi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler arkadaşlar, yaklaşık 1 hafta kadardır PS4 almaya niyetliyim fakat aklımdaki birkaç soruyu çözemedim.

1) Mesela çift hakla satılan bir oyunu alınca kullanıcı adı ve şifre ediniyoruz, peki bu hesabı aldıktan sonra şifre değiştirme imkanı oluyor mu? Ya da kullanıcı e postası değiştirme gibi?
    2) diyelim ki pri hak lı bir hesap aldım, sec hesabı da başkasında olsun, ben pri hesaptan indirdim ve kendi heasabıma geçtim bu süreçte sec hesabı kendini pri hesap olarak atayabilir mi?
    3)mesela fifa 19 u pri hakla aldım diyelim, oyuna aldğıım kişinin hesabıyla mı devam ediyorum yoksa 0dan kariyer oluşturabiliyor muyum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turko9999 -- 6 Mayıs 2019; 15:19:34 >
  • turko9999 T kullanıcısına yanıt
    İyi günler, kısaca cevap vereyim;
    1) Çift hak aldığın hesabın mail ve şifresini tabi ki değiştirebilirsin
    2) Evet atayabilir, bu yüzden güvenilir kişiler ile kardeşlik yapıyor olmak önemli
    3) Pri hak demek o hesabı ps4’ünde ana hesap olarak etkinleştirip oyunu indirmeyi başlattıktan sonra başka bir hesapla giriş yaparak oynamak demektir. Başka hesapla gireceğin için de haliyle sıfırdan kariyer oluşturman gerekir. Hesabını aldığın kişinin kariyerine ancak sec hesap alarak devam edersin.

• çok teşekkürler cevaplar için
  • Arkadaşımla daimi kardeşlik yapmıştık ben onun hesabını ana hesap yaptım o da benimkini ama arkadaşım aktif olmadığından bozmak istedik ben kendi hesabımı ana hesap yaptım arkadaşımın hesabını kaldırdım tüm cihazlardan çıkış yap diyip şifreyi değiştirdim arkadaşımda kendi hesabını ana hesap yapmış kardeşlik bozulmuş mudur? İkinci sorum ise diğer arkadaşımla daimi kardeşlik yapmak istiyorum aynı yöntemle bir sakıncalı durum olurmu ban gibi vs ?
  • blntsrtss B kullanıcısına yanıt
    Evet, ikiniz de bu sekilde yaptiysaniz kardeslik ortadan kalkmis oluyor.

Kardeslik yapacagin diger arkadasin veya sen, psn hesaplariniza calinti kredi karti ile oyun veya icerik alimi yapmis miydiniz?
  • Öncelikle cevap için teşekkürler hayır yapmadık bu arkadaşım da yakın tanıdığım birbirmizşn oyunlarını oynamak istiyoruz bir sorun olurmu kardeşlik yaparsak tekrardan
    Ban falan yazinca ben de illegal birseyler yaptiniz sandim cihazlarda
    Kardeslikte sorun olmaz sonucta ticari bir kazanc amaci ile yapmiyorsunuz, tabi ki yapabilirsiniz
  • Peki çok teşekkürler:) Ben biraz yeniyimde bu konularda internette tek tük kardeşlik yasal değil yazıları falan gördüm ondan kafam takıldı çok içim rahatladı çok sağolun
    Onu hesap satışı yapanlar için diyorlardır, sizinki gibi karşılıklı oyunlarını paylaşacak kişilerde hiçbir sıkıntı çıkmaz. Hesap satışındaki muhabbet de psn hesabı açarken onayladığın sözleşmede hesabı başka kişilere satmayacağını kabul ediyorsun oradan geliyor, tabi fiili durumda hesap satışı gırla gidiyor orası ayrı mesele

• Arkadaşlar selam. Yakın bir arkadaşım bugün ps4 aldı. Ben storedan aldığım oyunları onunla paylaşmak istiyorum. Ama primary hesap bende kalacak ona sadce secondry indirme hakkını vermek istiyorum. Ve bu oyunları beraber online oynamak istiyoruz. Nasıl yapmamız gerekiyor acaba?

• tyler999 kullanıcısına yanıt
    Arkadasinin secondary oynamasini istedigine gore ona aldigin oyunlarin bulundugu hesabin kullanici maili ve psn sifresini vereceksin, arkadasin bu hesaptan giris yaparak oynayacak.
    Sen de bu hesabi ps4'unde ana hesap olarak etkinlestirdikten sonra baska bir hesapla giris yaparak oynayacaksin, bu sekilde ikiniz de tum oyunlari oynarsiniz. Online oynamak icin plus uyeligi gerekiyor, oyunlari aldigin hesapta plus uyeligi mevcutsa tumunu online olarak da oynarsiniz.
  • zepharoth kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Psn kardeşliği arıyorum.25 tane AAA oyun var 12 ay ps plus üyeliğim var.
  • Iyi geceler arkadaşlar bir sorum vardı.
    Kardeşlik bozulursa bir arkadaşım ile tekrar onunla kardeşlik yapabilir miyim yoksa tek seferlik bir hak mı bu olay ?

• Selamlar, arkadaşım yeni ps4 aldı ve anladığım kadarıyla kardeşlik yaptık (benim hesap onun ps4 de ana hesap onun hesabı benim ps4 de ana hesap) ama bende sürekli bu hata çıkıyor ve bıkkınlık verdi artık. Araştırıp anladığım kadarıyla benim hesap sec. olmuş ve internet bağlantımın anlık gitmesinden dolayı bu hatayı alıyorum ve internet olmadan oyunlarımı oyniyamiyicam. Benim anlamadığım bütün oyunlar kendi hesabımda parayı veren ben neden bu çileyi ben çekiyorum ?

• ISIran kullanıcısına yanıt
    hala arıyorsan bana ulaş lütfen
  • Abi ben hicbirsey anlamadim ya. Bana biri yazicagim
    Olay hakkinda kisada bir bilgi verirse sevinirim. Öz abimin ayri, benim ayri psn hesabim var. Fifa 20 cikacak fiyati cok geldigi icin bana abime boyle bi teklif iletip kardeslik falan diyecegim. Hangi yontemi uygulayalim kisaca soyler misiniz. Abim oldugu icin guven konusu sikintisiz yani zaten kendisi cok az girer oyuna

• Merhabalar,

Ben de yeni ps4 alanlardanım. Kardeşlik yapmak isteyenlere açığım :)

Almak istediğim oyunlar (hepsi bir anda değil ama parti parti)

God of War
    Mortal Kombat 11
    Fifa 20
    Death Stranding
  • öncelikle iyi günler dilerim ,arkadaşla spiderman aldik deluxe edition oyun arkdaşın hesaptan alındı bende dlc ler paralı gözüküyor üstüne tıkladığımda ps store yönlendiriyor satın al diye neyapmam lazım bir fikri olan varmı
  • 
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.