silinsin
silinsin
Led Tv Görüntü Kararma Sorunu
merhabalar lg 43uh650v tv sahibiyim. dün öğlen saatlerinde istanbulda gök gürültülü sağnak yağış vardı. elektrik kesilmedi ancak tv nin görüntüsü bir anda karardı, üst sıra led normal parlaklıkta yanerken alt sıra ledler cansız yanıyor gibi gözüküyor. ara sıra görüntü düzeliyor bunun sebebi ne olabilir. daha doğrusu sorunun nereden kaynaklandığını anlayamadım panelle alakalı bir sorun mu, led lerle alakalı bir sorun mu, güç devresi ile alakalı , anakartla mı alakalıdır. (4 sene önce COF tamiri ve komple LEDBAR değişimi yapıldı) düne kadar bu kararma sorunu yoktu

4 tb Barracuda vs 4 tb ironwolf?
merhaba masaüstü pc için 4 tb hdd bakıyorum oyun oynamak ve arsiv için kullanacağım. işletim sistemi ssd kurulu. sizce 4 tb barrcuda serisi mi alıyım yada 4 tb ironwolf serisi mi? ayrıca genel olarak ironwolf serisi barracuda serisinden daha mı iyidir dayanıklılık olarak.
65 - 75 inç tv tavsiyesi ekim 2022
|
M2 SSD Tavsiyesi Ekim 2022
Merhabalar Gigabyte B450M S2H (rev. 1.x) anakarta 1 tb m2 ssd takmak istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir.
Alırken nelere dikkat etmem gerekiyor
Bu iyimi? Crucial 1 TB P2 CT1000P2SSD8 M.2 PCI-Express 3.0 SSD
LG 43UH650V için Led Bar Arıyorum
|
LG Tv Cof Tamiri
COD MW için normal ping değerim 70-80 civarı ancak son zamanlarda özellikle oyuna ilk girdiğimde ve harita değişimlerinde ping in aşırı yükseliyor 150-300 civarı değerlerde dalgalanıyor. DEV ERROR 6328 hatası alıyorum oyun kapanıyor.
oyunda skor board a bakıyorum ping i aşırı şekilde yüksek ve dalgalı olan tek ben varım
dev error hataları ile alakalı yöntemleri uyguladım hatta oyunu komple silip tekrar indirip kurdum ancak sonuç değişmedi

Oyuncu Klavyesi Tavsiyesi
|
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 11 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 761
İkinci El Bölümü Mesajları: 66
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 112)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 81 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0