PS'nin magazasi ya da App'den aliniyor, Web sorunlu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
TV: Sony XR-75X90J - Media Player / Streamer: Zidoo Z9X // Apple TV 4K 64GB // Nvidia Shield TV - AVR: Sony STR-DN1080 - Remote: Logitech Harmony 650 - Floorstands: Heco Metas 701 XT - Center: Definitive Technology CLR2002 - Rear: Heco Victa 201 - Atmos: Harman Kardon TS11 - Sub: Paradigm Monitor Sub12 // Stereo // Network Streamer: Raspberry Pi3/Stremio - Dac: SMSL SU1 - Bookshelfs: Castle Knight 2 - XBOX Series X - Mobile Phone: POCO F5 5G GT: nejattoo |
Web, store, app hepsini denedim. Değişen bir şey yok. İndirimin sadece PS5 sahiplerine özel olma gibi bir ihtimali var mı acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
şov yapma birader akıllı ol falan diye.Senden öğrenecek değilim aklı.Bi de tehdit eder gibi yazmış dikkat ettt yorumlarına diye.Benim de yaşım 34 varsa özelden ilet. Bana ayarla ne kadar oyun varsa alacağım 2.5 tl den ok mu ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeraltofRiviaCiri16 -- 21 Mart 2021; 1:22:12 > |
Hani Annesinden dayak yediği halde yine Anne diye ağlayan küçük çocuk vardır ya..!!
Bizmkiside aynı öyle işte; Bizi en çok BEŞİKTAŞ üzsede yine BEŞİKTAŞ diye haykırıyoruz. AŞK işte..!! |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PS5 DİJİTAL-SONY65XG9505-AsusB760F wifi ddr5,i7 13700K,Inno3D RTX 4080 iChill X3,Kingston Fury Beast rgb Ddr5 32GB 6000MHZ,Corsair 2tb mp600 pro nh nvme, Fsp hydrogpro hg2-1000w atx3.0,Gamebooster nitro 360 sıvı soğutma,Gamepower warcry atx,Monster aryond a32 v1.3-Citroen EC4X 100kwh.İphone 15 Pro Max 512 siyah.Apple watch Series 9 45mm.Airpods pro 2.nesil.
|
Tabi ki oluyor, sonuçta plus üyelik konsoldan bağımsız fakat ps4’ten girdiğin storeda ps5 oyunları görünmediği için plusla verilmiş ps5 oyunlarını ya browser üzerinden ya da cep telefonu uygulamasından girerek hesabın kütüphanesine ekleyebilirsin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Saydığım oyunlar mağazadan indirilebilir kütüphaneye eklerseniz sizde kalıyor. Plus üyelik şartı yok ama bu konu aktif olduğu için buraya yazdım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agahefendi10 -- 26 Mart 2021; 14:6:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hell-Riegel -- 27 Mart 2021; 3:12:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mesaji yeni gordumde.. hocam benimde uyelik yeni bitmişti bu fiyata alayım dedim browser ve app den denemene rağmen plusi alamamistim.. Saha sonra hesap ayarlarından ve profil ayarlarından her iki dilide ingilizce yapıp 10 15 dakika sonra demeyince satin alabilmistim aklinizda bulunsun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TV: Sony XR-75X90J - Media Player / Streamer: Zidoo Z9X // Apple TV 4K 64GB // Nvidia Shield TV - AVR: Sony STR-DN1080 - Remote: Logitech Harmony 650 - Floorstands: Heco Metas 701 XT - Center: Definitive Technology CLR2002 - Rear: Heco Victa 201 - Atmos: Harman Kardon TS11 - Sub: Paradigm Monitor Sub12 // Stereo // Network Streamer: Raspberry Pi3/Stremio - Dac: SMSL SU1 - Bookshelfs: Castle Knight 2 - XBOX Series X - Mobile Phone: POCO F5 5G GT: nejattoo |
Ben yanlış anlattım sanırım bende 5 yıllık plus var 100 geçkin oyun var ps5 de bu hesapla devam ettigimde bu 100 tane verilen plus oyunu oynayabilecekmiyim ps5 te yoksa onlar sadece ps4 de mi calisacak < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |