PS4'ü alalı 3 seneden fazla oldu. Killzone'u mutlaka verirler diye satın almadım. Hala bekliyorum vermelerini :D |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ben de Killzone için benzer kötü yorumlar okumuştum, sanırım oyunun tek artısı Türkçe dublaj içermesi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
indirimlerde 40-50 tlye düşen oyunu vereceğine hiç vermesin daha iyi |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gecen ay FF7 vermislerdi. herkese hitap etmese de AAA olabilecek bir oyun. Stay at Home adi altinda bir sürü oyun verdiler ki ayin ortasinda Horizon Zero Dawn geliyor. Son bir ayda verdiklerini düsünürsek bu ay cok dandik gececek bence. Umarim yanilirim ama Solitaire verseler sasirmam. |
SONY Playstation 5 Digital Sürüm AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6200 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse |
Nier Automata ve Sekiro olursa süper olur |
Hani Annesinden dayak yediği halde yine Anne diye ağlayan küçük çocuk vardır ya..!!
Bizmkiside aynı öyle işte; Bizi en çok BEŞİKTAŞ üzsede yine BEŞİKTAŞ diye haykırıyoruz. AŞK işte..!! |
Elimizde sekiro var hocam aman diyim patlamasın :) ayrıca oyunu şöyle bir deneyeyim dedim de kamera dönüşler hiç yumuşak değil. @Ocelot- < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rfncskn -- 31 Mart 2021; 14:47:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SONY Playstation 5 Digital Sürüm AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6200 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse |
Kesinlikle, geçen aylarda verilen Cities Skylines için de bu sorun vardı. Oyun çok güzel ona lafım yok ama Dualshock ile oynanmaz. Umarım vermezler. |
Konsolda satmayan oyunları iteliyorlar işte böyle plusla birlikte. PS5 lansmasnından 2 ay öncesinden itibaren plusdayım ve bana göre Control Ultimate dışında bir tane iş yapacak oyun vermediler. Tamamen çöplerden oluşan plus kütüphaneisne bakıyorum öyle. Bu ay da bir istisna olmayacak o yüzden. |
Sensivity'i ayarlarına baktınız mı hocam ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DDF6E77A0 -- 31 Mart 2021; 14:16:10 > |
|