Şimdi Ara

PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable (1037. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26.857
Cevap
562
Favori
1.659.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10351036103710381039
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu Goat Simulator oyununu yapanı bulup alnından öpmek istiyorum. Bu kadar bktan oyun yapıp bu kadar çok indirilmesini sağlamak gerçekten büyük iş. Helal olsun.

Kişisel Blog: http://nasildesemki.blogspot.com[/center]
  • Nioh oynadım biraz. Soullike tarzi sevmem ama bu oyun biraz sardı. 4-5 saat oynadım. Tabii her ölümde yeniden başlamak sıkınca bıraktım. Moblar tamam da bosslarda 1 saniye dalmamak gerekiyor. Anında indiriyorlar. Bari sadece bosslarda ölünce direk bosstan başlasak ama yok. Bu tarzı tam manasıyla sevemeyeceğim sanırım.
    Anakart: MSI PRO B650-P WIFI AMD AM5 DDR5 6400MHz (OC) M.2
    Ram: GSKILL 32GB (2x16GB) TRIDENT Z5 NEO Siyah DDR5 6000MHz CL32 1.35V
    SSD: SAMSUNG (SAPSI) NVMe 980 1 TB
    İşlemci Sıvı Soğutucu: Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 240 mm
  • Aynı durum bende de var. Bloodborne dan sonra bunu da denedim. Tamam zor olsun dikkatli olalım eyvallah da ta en başından neden başlatıyorsun. Gün 24 saat ve biz insanız sürekli oyun oynayamayız. Koy seçeneğe ne bileyim kolaylık zorluğu veya kayıt yeri seçeneğini oynayalım. Başlarım sana deyip bıraktım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalemistik

Nioh oynadım biraz. Soullike tarzi sevmem ama bu oyun biraz sardı. 4-5 saat oynadım. Tabii her ölümde yeniden başlamak sıkınca bıraktım. Moblar tamam da bosslarda 1 saniye dalmamak gerekiyor. Anında indiriyorlar. Bari sadece bosslarda ölünce direk bosstan başlasak ama yok. Bu tarzı tam manasıyla sevemeyeceğim sanırım.
    Sen boss diyorsun normal basit karakterlerde ölmek acayip sinir bozucu.5-10 dk anca dayandım direk sildim.Anlamıyorum oyunu zevk almak için oynarsın bu işkenceylemi uğraşacam.Bu oyun türünden oldum olası tiksinmişimdir.

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6200 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustang_88

Aynı durum bende de var. Bloodborne dan sonra bunu da denedim. Tamam zor olsun dikkatli olalım eyvallah da ta en başından neden başlatıyorsun. Gün 24 saat ve biz insanız sürekli oyun oynayamayız. Koy seçeneğe ne bileyim kolaylık zorluğu veya kayıt yeri seçeneğini oynayalım. Başlarım sana deyip bıraktım.
    checkpoint sistemi olsa bari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark matter

Sen boss diyorsun normal basit karakterlerde ölmek acayip sinir bozucu.5-10 dk anca dayandım direk sildim.Anlamıyorum oyunu zevk almak için oynarsın bu işkenceylemi uğraşacam.Bu oyun türünden oldum olası tiksinmişimdir.

Alıntıları Göster
    Oyunu bitirenler işsiz herhalde. Haftalar harcasam gene bitiremem.
  • black friday dışında aralıkta plus indirimi olur mu sizce.

Orijinalden alıntı: Dark matter

Alıntıları Göster
    Analog ve X ile kaçınma hareketleri öğrendikten sonra bölümde ilerlemek kolaylaşıyor. Birde ony sekmesinde büyülerde yavaşlatan bir büyü var onu öğrenince düşman yavaşlıyor birnevi slow büyüsü o zaman shrine lara ulaşmak kolaylaşıyor yani chekpoint lere. Birde dojo antremanlarını tamamlamak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLuBu

Analog ve X ile kaçınma hareketleri öğrendikten sonra bölümde ilerlemek kolaylaşıyor. Birde ony sekmesinde büyülerde yavaşlatan bir büyü var onu öğrenince düşman yavaşlıyor birnevi slow büyüsü o zaman shrine lara ulaşmak kolaylaşıyor yani chekpoint lere. Birde dojo antremanlarını tamamlamak lazım.

Alıntıları Göster
    Öneri için sağolda almim bu oyunu.Oyunlardan iyice tiksinmek istemem bu tip oyunlar yüzünden.Yıllardır oyun oynarım bu oyunun malca salakça savepoint dir normal kıytırık düşmanlarda bile 2-3 vuruşa ölmedir anlamıyorum gitti.Lafım bu oyuna değil bu oyun türünü icat edenin..

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6200 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse

• jagatai J kullanıcısına yanıt
    Bir kaç hafta arayla 2. kez vermezler bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aralık oyunda god of war söylentisi var hadi bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• black friday indirimi ile 135 TL ödeyerek 1 yıllık üyelik aldım.

Aralık 2016 'dan Kasım 2017 arasında verilen plus oyunları içinde durmaktadır.

Ortak olmak isteyen olursa yazabilir.

Orijinalden alıntı: yaratıc1KLAVYE

Kral hareket olur.
    verilmez boşuna beklemeyin. şuan 64 iyi fiyat. oynamak isteyen alsın.

Orijinalden alıntı: jagatai

black friday dışında aralıkta plus indirimi olur mu sizce.
    Yılbaşına 10 gün kala falan 179 liraya 15 ay plus veriliyor hep

• Aralık ayı oyunları için sızıntı, tüyo,ipucu bilgisi olan varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: mert_özcan

Aralık ayı oyunları için sızıntı, tüyo,ipucu bilgisi olan varmı?
    God of War diye salladılar sadece.
    ama sanmıyorum yalandır yine.
    sony kendi oyunlarından verecekse Horizon Zero Dawn,GT Sport,Uncharted Kayıp Miras,The Order 1886 gibi eski oyunları verir.

PSN : NaughtyDog-TR
  • Gt sport verseler online kısmı hareketlenir oyunun. Zamanında Driveclub verdiler plus ta, bir Gt Sport olabilir aslında, oyun silik gidiyor ve çıkalı baya oldu

• 
Sayfa: önceki 10351036103710381039
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.