Şimdi Ara

PS4-PS5 PLUS [ANA KONU]OCAK:Suicide Squad, Need for Speed Hot Pursuit Remastered,The Stanley Parable (1003. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26.855
Cevap
565
Favori
1.651.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10011002100310041005
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nakahella

Ben de yükledim biraz oynadım, resmen 4 yaş çocuğuna yapılmış gibi hissettim oyunu. 3-5 yerde seçim hakkı bırakıyor geri kalan 20 yerde sadece tuşa basıyorsun. Aşırı yavaş oyun. 2-3 bölüm dayandım belki bir şeyler olur diye ama yok olmadı, devam etmiyorum.

Alıntıları Göster
    Tam Amerikan gençliği varsa yoksa aksiyon hareket hız; derinlik ve felsefe umurlarında değil. Zaten sözüm meclisten dışarı bu tipler sayesinde oyunlarda felsefe yerini kuru gürültüye bıraktı. Detroit gibi bir BAŞYAPIT hakkında bile çöp, çocuk oyunu gibi çocukça ve komik ithamlarda bulunabiliyorlar.

Detroit, PS Plus tarihinde verilmiş gelmiş geçmiş en iyi oyundur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Detroit i beğenmeyenler gitsin pes atsın siz ne anlarsınız oyundan oyunculuktan, şaka gibi oldu bu playstation bölümü iyice

Detroit bu nesilin multiplatformlarda dahil en iyi 10 oyunundan biridir !!
  • 23:30’a kadar indirmeye açılmış olurlar

• Nasıl Ferrari gerektiğinde sattığı aracının geri iadesini talep ediyor ise bu arkadaşlar için de Sony Interactive Entertainment’i göreve çağırıyorum, parası neyse verilip konsolları geri alınmalı

• zepharoth kullanıcısına yanıt
    Demek bir oyunu beğenmeme hakkım yok. :D Bilmiyordum, teşekkürler bildirdiğiniz için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zepharoth kullanıcısına yanıt
    Güzel fikir.

• sniper. i indirebilirsiniz acildi
    ekleme wipeout da suan geldi indirebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzelÜyelik -- 6 Ağustos 2019; 13:58:25 >
  • Sniper elte 4 iniyor bakalım nasılmış. Benim favorim ikinci oyundu atmosfer felan harikaydı bunda nasıl merak ediyorum. Sony sağolsun seriyi tamamladik.

• Detroit Become Human'da keşke öyle bir gelecekte bir insanı kontrol etseydik. Oyundaki android'i kendi özgür kararlarımıza göre yönlendirmek bana hiç inandırıcı gelmedi.
  • Detroit Become Human fütüristik bir evrende geçen sanatsal,kültürel ögelere yer verilen ve felsefi açıdan vermek istediği mesajlar ile interaktif bir film tadında hikaye odaklı harika bir yapım.

İlginizi çekmeyebilir veya türe aşina değilsinizdir anlayabilirim fakat bu yapıma 4-5 yaş çocuk oyunu diyen zihniyetin de hakikaten aklına şaşarım.Bu arkadaşların belli ki video oyun kültürü sınırlı ve oyun dünyası Pes,CsGo,Pubg gibi oyunlardan ibaret.
  • Detroit oyun değil sanat eseri tam 7 kez bitirdim seven hastası olur sevmeyen de sevmez her oyun herkese hitap etmeyebilir benim için hep aklımda kalacak şahaser bir oyundu.

• Beyler sniper elite 4'te tüm hikaye coop oynanıyor mu?

• sercan3734 kullanıcısına yanıt
    Gerçekten helal olsun 7 kez nasil bitiriyorsun tebrik ediyorum. Ben çalışıyorum aksamlari anca bir yada iki saat oyun oynayayim sukrediyorum. Başarılar

• atumanes_xcore kullanıcısına yanıt
    Evet, oynanıyor.

• wipeout 30 gb mış

Ben en fazla 5-10 gb falandır diye düşünmüştüm.
  • ylönen kullanıcısına yanıt
    açıklamasında ps4 pro için özel hazırlandı gibi bir şey yazıyordu. O kadar özenmişler demek ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylönen

wipeout 30 gb mış

Ben en fazla 5-10 gb falandır diye düşünmüştüm.
    Ben de indirmedi boyutu çok olunca.
  • oyun 4k desteklediği için

• Sniper elite'i split screen oynayabilir miyiz ?

• Wipeout oyunu cok guzel ve eglenceli dostlar tavsiye ediyorum muzikleride cok iyi :) beklentiyi aştı bende :)

• 
Sayfa: önceki 10011002100310041005
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.