Şimdi Ara

PS4 PRO SES FORMATI hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar vestel 49ub8300 kullanıyorum televizyon dts destekli ps4un ayarlarına girip ses ayarlarından ses formatına girdiğimde doğrusal pcm,bit akışı dolby,bit akışı dts var doğrusal pcmde diğerlerinden daha yüksek ses çıkıyor diğer ikisi arasındaki farkı anlayamadım bu arada ps4 tv ye içinden çıkan hdmi kablo ile bağlı herhangi bir ses sistemi kullanmıyorum sizce hangisini seçmeliyim ? Test eden var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• https://forum.donanimhaber.com/ps4-hdmi-dts-sorunsali--89994177

• Linear PCM'nin bir faydasını goremezsiniz çünkü TV'den ses alıyorsunuz. Linear pcm AVR sistemler icindir, sese hiçbir decode işlemi dahil olmadan saf halde çıkışa iletilir. En kaliteli ses aktarım biçimidir linear pcm. Ve sadece hdmi baglantiyla mümkündür, optic kablo ile olmaz. Ama siz TV den ses aldiginiz için istediğinizi seçin fark olmayacaktır. Sonuçta en fazla stereo çıkışa sahip TV. DTS destekli demesi göz boyamak olmuş. Surround sistem olmadıkça DTS olup olmaması bir şeyi değiştirmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 3 Temmuz 2017; 5:51:47 >
  • Teşekkürler arkadaşlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.