Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2018 - ANA KONU / *MyClub* (1915. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38.329
Cevap
73
Favori
1.083.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19131914191519161917
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kadro kötü abi.. Top player'da zorla yeniyorum o da superstar'a geçmeye yetmiyor üst üste yenemiyorum çünkü. Legend hayal olur eğer özel temsilci gelmezse..
  • Anladım o durumda yenmek kolay değil tabi.Top agent dan iyi futbolcu denk getirmek gerçekten şans işi.Yapacağın en güzel şey takımı geliştirmek o zaman 😉

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar çok amatör bir soru buraya göre kusura bakmayın ama yeni pes ve playstation oyuncuyum. Online pes 2018 indirm fakat takımları güncellemeyi beceremedim.mesela ronaldo hala real madridte.canlı guncellemeler yaptım ama inatla takım kadroları aynı. Google gezindim ama herkes yama yazmış. lisanslı oyunlarda da mı yama gerekir ?

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: drawtime

Arkadaşlar bu yeni transferleri gormek için ne yapmamiz gerekiyor bi ara kendisi yapıyordu Ronaldo juventusa geldi sonra birden Real Madrid'de gözükmekteye başladı şimdi de guncelliyorum ama transferler guncellenmiyor.

Biyerde yanlislikmi yapiyorum acaba?
    Galiba aynı sorundan dertliyim.
  • Ben oyunu haziran sonunda almıştım, o zamandan beri güncelleme yapıldığını hiç görmedim. Hala geçen seneki kadrolar duruyor.

Tüketici mahkemesine mi gitsek napsak:) adamlar sattığı oyunu takip etmiyor, aynı sene içinde bile güncelleme yapmıyor.

• komutay K kullanıcısına yanıt
    sezon bittikten yani mayıstan sonra oyuna hiçbir güncelleme gelmez. zaten ağustos sonunda pes 2019 çıktı.
  • yenisini satmak için bilerek yapmıyorlar.
  • 19'u sattiktan sonra 18 de bir kac gun takildim ve gelen rakiplerin cogu orta kafaci idi.

19 da orta kafa bugu islemeyince,o tayfa 18'e devam etmis bunu anladim

• Elinde Mbappe olan arkadaşlar en fazla kaçıncı level yapabildiniz yardımcı olursanız sevinirim.Şu an 63 lvl yaptım çok etkili ama çok exp istiyor her seferinde.70 li levelleri çok merak ediyorum.Uğraşmaya değer mi sizce?

• mrtkc92 , bu oyunu derhal bırakıp süper mario oynamanı tavsiye ediyorum sana güzel kardeşim. bu oyun sana göre değil

• quote:

Orijinalden alıntı: lefterin_sol_ayağı

mrtkc92 , bu oyunu derhal bırakıp süper mario oynamanı tavsiye ediyorum sana güzel kardeşim. bu oyun sana göre değil
    Topmu çeviriyor devamli😁😁

• EfsaneFocus kullanıcısına yanıt
    yok hocam, maç boyu en az 3 farkla geride olduğu için onu yapmadı da, 5-1 mağlup 90. dakika oyunu durdurdu süreyi tüketti. bi acaip acaip hareketler. yenilmeyi hazmedemiyorsa oynamıyacak bu oyunu, gitsin etek giysin cibiliyetsiz...
  • Herkese selam
    Benim bir sorum olacak topu nasıl kapıyorsunuz benim defans oyuncularım topa ayak bile uzatmıyor
    Rakibimin ise ayni pozisyonda iki uc kere mudahale ettiği oluyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Orta kafa gol yapmak için uzun forveti olan bi takım önerebilir misiniz?

• arkadaşlar acil bişey sormak istiyorum bu oyuncu yuvaları maksimum kaç kapasiteye çıkarılabiliyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • avedist A kullanıcısına yanıt
    250
  • fakir garip ps3 cü olaraktan hala 2018 takılıyoruz :) geçen sene myclub musabaka maçları cumartesi pazar tam gün ve çarşamba var idi ama şuana kadar sadece cumartesi günü belirli saatlerde var bu hep böylemi devam edecek yoksa artacakmı bilgisi olan varmı
  • Arkadaşlar online oynarkende geçerli olacak bir lisans yaması var mı

• suÇ kullanıcısına yanıt
    19u niye sattiniz hocam bende almayi düşünüyorum ama gereksiz geliyor şu anlık zaten hafta sonları 5-6 mac yapabiliyorum ancak ama yeni kadrolar vs aklımı çeliyor

• yanlış yer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qkhnk -- 25 Kasım 2018; 22:44:15 >
  • 
Sayfa: önceki 19131914191519161917
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.