Şimdi Ara

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub* (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.251
Cevap
63
Favori
378.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla sırf bunu yazmak için geldim sen benden önce yazmışsın zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pessi63

PES 2017 son 2 sene olduğu gibi bu sene de E3 oyun fuarında en iyi spor oyunu ödülünü almış..

FİFA nın yeni oyun motoruyla sıkıntıları var, bence önümüzdeki seneye iş yapabilir ancak, tek dayanakları lisansları...

Daha oyunun demosu bile yok arkadas, ne oyunu ne ödülü. Kim oynamıs da kim vermis o ödülü, ödül verdikleri her sene oyun boktan baska biseye benzemiyo

• husgs kullanıcısına yanıt
    Birtane bile oyuniçi videosu olmayan oyuna kim ödül verir.Parayla ödül veriyorlarsa banada versinler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç umutlu degilim bu grafik için oynayan arkadaşları anlamıyorum online çöp arkadaş boşa kürek sallıyoruz oyunda
  • Free download çıktı biz bittik, free olmasın bu yıl, para verenler bile oynayamadı

• quote:

PES 2017 son 2 sene olduğu gibi bu sene de E3 oyun fuarında en iyi spor oyunu ödülünü almış..

FİFA nın yeni oyun motoruyla sıkıntıları var, bence önümüzdeki seneye iş yapabilir ancak, tek dayanakları lisansları...

Birincisi PES E3'te bu sene ödül almadı diye biliyorum. 2.'si PES'in son 2 senedir ödül aldığı mecra GamesCom'dur, E3 değil.

• Pes te myclup fifada fut bulasilmayacak modlar adami sinir hastasi yapar isin icine gercek para girdimi dayiyolar momentumu bide bu sene hep pes 2016 oynadim en sonunda myclup da takimi sifirladim bi daha oynamam mac kopartanlarda cabasi bana uzak olsun

• hadi hayırlı olsun yeni konu pes 2017. umarım iyi bir oyun çıkarırlar bu sene. ama en önemlisi online altyapı nasıl olacak

bir de şu arapları afrika sunucusuna bağlamalılar. avrupa diil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nxplay -- 23 Haziran 2016; 1:07:56 >
  • Bilen bilir bende pesi severim ama yok şu ödülü almış , yok böyle olmuş, bu sene bambaşka pes olacak lafları artık sıktı. pes 2015 bir nebze vasattı ama umut veriyordu ilerde çıkacak oyunlar için, 2016 da işin rengi belli oldu pes havası o eski ruhu kaybetti. fifa bu sene oynayanlara göre grafik anlamında tatmin etmemiş oynayanları zaten fifayla işim olmaz pek ısınamadım fifaya. Bu sene itibariyle artık futbol oyunu almamaya karar verdim. pes zaten çıktıktan 3 ay sonra 60 liraya düşer o zaman bakarız. Birde free to play olacak ilerde deniyor pes için. yani konami zarar ediyormuş satışlardan ilerde emek harcamayıp sıradan f2p bir oyun gelecek deniyor. meydan fifaya kalırsa artık futbol sanal alemde biter. inşallah söylentidir.
  • Geçen seneki demo versiyonun üzerine çalıssalar yeter. o muhteşem oynanışın içine ilk data pack ile ettiler. dahada adam olmadı. bu japonlar harbiden gerizekalı. iyi olan şeyi neden bozarsın arkadaş. ayrıca winning eleven 4 de bile olan sedye ve sağlık ekibi animasyonu ile pes 5 te olan karlı havanın geri dönmesi lazım. adamlar ps1 gibi bir konsolda efsane yaptıkları oyunu ellerinde şu imkanlar ve konsollar varken yarısını yapamıyorlar. Enteresan gerçekten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu senede pesteb umudum yok bakacaz artik hemen oyunu almam sizlerun yorumunu degerlendircem

• quote:

hocam oynanış videosu ortada yok, demo ortada yok, henüz oyunu deneyimleyen birileri var mı o belli değil. kim neye göre ödül verdi pes 2017 e.
  • Bu arada damyclup ta hile olayi kalkmaz arkadaslar sakın öyle bir umuda kapilmayin konami paranın tadini aldi hersene eksiklerle cikartiyor oyunu isine geldici gibi umarim pes 17 devrim yapar ama umudum yok

• Pes Adam Bhatti gibi vasıfsızlar yüzünden her geçen gün batıyor. Adama soruyorlar, Fifa'da the Journey modu tanıtıldı, ne düşünüyorsun diye. Bu da biz de Become a Legend var, biz daha çok oynanışa önem veriyoruz diye kıvırıyor. Bu mu sizin oynanışa önem vermiş haliniz? Fifa rezil diye iki senedir Pes'i dönem dönem oynuyorum. Hem online hem de offline oynanışta biraz daha iyi Pes. Ama bu iki oyunun da oynanışının berbat olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp aynı oyunu oynuyoruz her sene. Nerede 2009'da Bal modu ile bizleri heyecanlandıran Pes zihniyeti, nerede bu zihniyet. Daha bunlar ps1'de ps2'de olan özellikleri bu nesile getirmekten aciz.

Şu piyasada futbol oyunları kadar insanı enayi yerine koyan başka oyunlar yoktur. Senede bir oyun çıkarırlar, sadece kadro güncellemesi için dünya para alırlar. Bir iki sözde yenilik ile gözlerimizi boyuyorlar.

• Azor Ahai kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum. Ya adamlar bildikleri halde online hile olayını çözemiyor daha. Pes ekibinde bence şuan en adam akıllı iş çıkaran oynanışı yapan ekip, pes i resmen onlar ayakta tutuyor. Sesler, menü tasarımları, online vs. rezalet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abel xavier

Geçen seneki demo versiyonun üzerine çalıssalar yeter. o muhteşem oynanışın içine ilk data pack ile ettiler. dahada adam olmadı. bu japonlar harbiden gerizekalı. iyi olan şeyi neden bozarsın arkadaş. ayrıca winning eleven 4 de bile olan sedye ve sağlık ekibi animasyonu ile pes 5 te olan karlı havanın geri dönmesi lazım. adamlar ps1 gibi bir konsolda efsane yaptıkları oyunu ellerinde şu imkanlar ve konsollar varken yarısını yapamıyorlar. Enteresan gerçekten.

pes6

[PS4] PRO EVOLUTION SOCCER 2017 - ANA KONU / *MyClub*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-92A2F8722 -- 23 Haziran 2016; 15:21:48 >

• Önceden peste topun bir ağırlığı olurdu vurdunmu topun gidişini hissederdin ama o olay pes 2014 den itibaren bitti. Bakın eski pes2010 topun gidişine ağırlığına bakın.

• Adam Bhatti boş beleş bir insandır. Mustafa Yiğit le beraber şu alemde en boş iki adamdan biridir benim gözümde. Hiç unutmuyorum pes 15 çıkarken büyük yaygara kopmuştu ve twiter da buna santrada oyunucu topa basarken aslında ayağının havada olduğunu topa temas etmediğini ve bunun düzelip düzelmeyeceğini sordum bana sinirli bir şekilde düzelecek bu daha yapım aşamasında bu eleştiriler iyi niyetli değil gibisinden cevap vermiş, irlandalı bir elemanda aynı resmi atıp, magnet ball yazınca ikimizede engeli basmıştı şu an pes 2016 oynuyorum arada ve o magnet ball olyı aynen devam ediyor . Herhalde bize pes 2016 diye 2015 in tamamlanmamış versiyonunu sattılar...
  • Ne ödülü ya ödül oyuncular tarafından verilir. Oyuncular oynar beğenir çıktığında da gider parasını basar alır ödül budur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • seneyede bu free sürüm mevzusu olursa pes benim için bitmiştir içine etti bu free sürüm olayı enayi yerine koyuldum geçen sene oyun çıktı 2.haftası gidip paketli 180 tl verdim bu sene bekliyip öle alıcam
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.