Şimdi Ara

PS4 Pro alacağım ama 30 FPS rahatsızlık veriyormu diye düşünüyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lütfen konsol çöp PC master raceciler onun yerine PC alcılar yazmasin sadece PS4, pro alanlar yazsın PS4 pro alacağım ama merak ediyorum fps oyunlarında veya diğer oyunlarda (gtav, rdr2, witcher3, fallout4, outerworlds) 30 fps size rahatsızlık veriyormu? Daha önce çok kaliteli bilgisayarlarım olmadı telefonda bazı oyunları 30 fps e ayarlıyorum ve rahatsız etmiyor ama yine de merak ediyorum 3.700 TL para vericem sonucta yazarsanız sevinirim yani insan alışıyor mu, oyunu baltaliyormu?

• Hocam benim gözümü rahatsız etmiyor. Exc oyunlarda ise hiç sorun yaşamazsınız . Birde pcdeki 30 fps konsoldakinden farklı olduğunu ( konsolda az rahatsız ettiği) söyleyenlerde var. Fiyata gelirsek 3.700 tl değermi ? Hocam bence pahalı birde yeni konsollar çıkmasına az kalmışken .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 25 Ocak 2020; 12:26:31 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gtav, rdr2, witcher3, fallout4, outerworlds
    bu yazdıgın oyunlar ps4 pro da 20-27fps arası çalışıyor
    daha yüksek fps anca ara video larda oluyor.özelikle
    bu yazdıgın oyunlar fps düşüşleri oyun zevkinin içine edebilcek seviyelerde ola biliyor.

rdr2
    Jeff Mooneyyoutube
    Red Dead Redemption 2: Framerate Drop PS4 Pro
    https://www.youtube.com/watch?v=iD4AJFHdvLM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zartzurt456 -- 25 Ocak 2020; 2:36:25 >

• Gayet güzel oynarsın. 106 milyon satmış bir konsol. Yıllardır konsolları kullanırız, bütün oyunları sorunsuzca oynuyoruz. Yalnız 3700 TL fazla. Daha uygun fiyatlılara bakın. Ekim’de PS5 çıkacak. Geriye uyumlu olup PS4 oyunlarını da çalıştıracak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 25 Ocak 2020; 2:44:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KrallŞaplakçı kullanıcısına yanıt
    "Birde pcdeki 30 fps konsoldakinden farklı olduğunu ( az rahatsız ettiği) söyleyenlerde var."

Benim de deneyimim bu sekilde.
  • Daha cihazı almadan FPS muhabbeti yapıyorsan ve bu beni rahatsız eder mi oyun oynamaz mi algısı başladıysa hiç girme konsol işine aldığın ilk oyun da hüsrana ugrarsin aldığına da lanet edersin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • En öncelikle fiyattan girelim 3700 tl ps4 pro gibi bir cihaza verilmez.Verirsen aşırı kazıklanmış statusune girmis biri olabilirsin net.Fps dususu hic göze batmiyor.Zaten konsolo gore optimizasyon yapilan oyunlari pc kategorisindeki esdegeri ile kiyaslayamazsin.Mesela rdr2 konsolda on numara oynarsin cok nadir belli bolgelerde cok cok az bir fps dususune ya denk gelirsin ya gelmessin öyle diyeyim.Ama ayni oyunu ayni konsol gucunde bir pcde aynı akıcılıkda oynayamazsin.O yuzden ultimate pc toplayip oyunlari su fps nin altinda oynayamam gibi salakça bir hastaliga mensup değilsen ps4 pro da krallar gibi oynar geçer gidersin.Aksini dusunuyorsan zaten oyun konsolu denilen kategoride hic bir cihaza para verme.Git pc topla bir ay sonra ram upgrade et.5 ay sonra ekran kartini upgrade edersin.Bir sene falan sonra da sistemi çope atip yenisini falan dizmek icin ugrasirsin.Sonra oturup dusunursun ben bu kadar bu pcye ugrastigum vakit icinde kac tane oyun oynadim bu bana ne kadar zevk verdi gibisinden..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 30 fps nasıl oluyor?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cnbzkrt kullanıcısına yanıt
    Fikrinize saygı duyuyorum ama yanlış anlamışsınız öyle bir düşüncem yok sadece çevrem den birkaç dostum farklı eleştiriler yaptılar kafama takıldı.yoksa fps muhabbeti yapan biri değilim.

• RaNCeR91 kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim tam beklediğim cevap zaten dediğiniz o salaklığı bende saçma buluyorum 120 FPS oynayayim aman düşmesin diyen biri değilim oyun düzgün çalışsın yeter.

• Exc ler onemli degilse xbox one x 2500 suan vatanda yaninda jedi fallen order da var.mantikli secim o olur daha stabil fps ve cozunurluk acisindan daha iyi.3700 e pro asla dusunme.gamepass ta alirsan yazdigin gta 5 witcher outer worlds hepsi mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spaceman81 -- 25 Ocak 2020; 14:1:6 >
  • zartzurt456 kullanıcısına yanıt
    rdr2 yi ön sipariş alıp oynadım. 30 saatten fazla oynamışımdır. Pro'da böyle bir takılma yaşamadım. Hatta hiçbir oyunda canımı sıkacak kadar fps drop yaşamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.