Şimdi Ara

PS4 PlayStation Plus (Ana Konu) : Gold, Silver, Platinum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
2
Favori
6.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  PS4  PlayStation Plus  (Ana Konu) : Gold, Silver, Platinum





    PS4 ve PSN'in birleşimi ile kapsamlı bir eğlence!

    Sony, PlayStation Plus’ı geliştiriyor ve gelişmiş sosyal deneyimleri ile yayın servislerini PS4’e getiriyor.



    Sony Computer Entertainment Inc. (SCEI) yeni güçlü çevrimiçi oyun tecrübelerini ve oyuncuları bir araya getiren gelişmiş sosyal bağlantıyı, PlayStation4 ve PlayStation Network’ü de içeren çeşitli internet servisleri ile sağlayacağını duyurdu. Bu girişimin bir parçası olarak, Sony, PlayStationPlus üyelik servisini PS4’ün 2013 tatil sezonu çıkışı ile her bölgede eş zamanlı olarak geliştirecek. Üstelik, PS4 kullanıcıları, çok çeşitli yayına ve sosyal bağlantı servislerine erişebilecek.


    PS Plus servisi PlayStation3 (PS3) için ilk defa 2010 yılında ve PlayStationVita (PS Vita) için 2012 yılında kullanıma sunuldu. O tarihten beri, PS Plus dünyanın her yerindeki üyelerden büyük destek gördü ve abonelerinin sayısı servisin başlangıcından bu yana artmaya devam etti. PS Plus özel oyun indirimleri, bulut oyun kayıt depolama ve SCE Worldwide Stüdyoları olduğu kadar üçüncü parti oyun yapımcılarının ve dağıtımcılarının ünlü oyunlarını barındıran “Hızlı Oyun Koleksiyonu” gibi servislerinden ek ücret ödemeksizin ve zaman kısıtlaması olmaksızın yararlanılmasını sağladı.

    PS Plus’ın gelişimini hızlandırmak amacıyla SCE,#DRIVECLUB PS PlusEdition’ı, PS Plus üyelerinin #DRIVECLUB tecrübesinden beklediği bütün orijinalliği ve gerçekçiliği PS4’ün çıkışı ile kullanıma sunacak. Kullanıcılar, zengin detaylara sahip bir dizi gerçek dünya bölgesinde, dünyanın en şık tasarımlara sahip arabalarını, ödüllerin ve tecrübelerin paylaşıldığı kulüplerdeki arkadaşlarıyla birlikte sürebilecek. Daha fazla cezp edici oyun “Hızlı Oyun Koleksiyonu” çatısı altına girecek.


    PS4’teki PS PLUS üyelerinin faydalanabileceği diğer ana özellikler:



    Çevrimiçi Çoklu Oyuncu

    Kullanıcılar, internet üzerinden diğer oyuncularla çevrimiçi oyun erişimine sahip olacak. PS4 için Online Multi Play’de sosyal olarak entegre edilmiş servisleri ile çevrimiçi çok oyunculu modu olan PS4, sadece bu sistemde bulunup, kullanıcılara beklemeden oyun oynama imkanı sunuyor ve arkadaşlarını izlerken onlara katılmalarını veya çapraz oyun iletişiminin tadını çıkarabilmelerini sağlıyor.


    Otomatik Yama İndirme

    “Otomatik Yama İndirme” özelliği PS4 sistemi için geliştirilecek. Sistem oyun güncellemelerini sık olarak kontrol edecek ve otomatik olarak güncellemeleri yükleyecek. Bu özellik sayesinde oyunlar daima güncel olacak ve oyuncuların istedikleri zaman oyun oynamalarını sağlayacak.


    Çapraz Platform PS Plus üyeliği

    Bir PS Plus üyeliği, PS4, PS3 ve PS Vita için de geçerli oluyor. PS Plus servisi çapraz platform ve çoğu PlayStation platformunda kullanılabiliyor. PS3 ve PS Vita kullanıcıları PS Plus servisini PS4’te kullanabilecek ve PS4™ için yeni üyelik açanlar PS Plus servisini PS3 ve PS Vita’da kullanabilecek.

    Ayrıca, sosyal bütünlük açısından PS4, kullanıcıların kolayca iletişim kurmalarını ve çevrimiçi arkadaşlarıyla birlikte oyun oynamalarını sağlayan Facebook, Ustream ve Twitter gibi sosyal medya servislerini destekleyecek. PS4 zengin oynanış ve eşi benzeri olmayan eğlence tecrübesi ile nihai eğlence platformu olacak.

    Ek olarak, bugünden itibaren Sony, PlayStation Network servisinin adını daha sade ve daha dost canlısı bir isim olan “PSNSM,” ile değiştirecek. “PSNSM” ve PS Plus için yeni logolar tanıtacak.

    Sony, PlayStation platformunu geliştirmek üzere daha sabit ve daha dayanıklı bir oyun çevresi sunmak için çabalarken, devamlı olarak servisleri ve “PSNSM” özelliğini zenginleştirecek.


    Alıntı:
    http://www.merlininkazani.com/PS4_ve_PSNin_birlesimi_ile_kapsamli_bir_eglence-haber-62848p1.html

    _________________________________________________________________________________________________________________________________________


    Playstation 4'de PSN Plus İle Beraber Çok Büyük Bir Devasa Chat Özelliğine Sahip Geliyor.



    PS4'te Plus özelliklerinin bazıları herkese açık

    Sony sevindirmeye devam ediyor.

    Videogamer ile konuşan SCEE K & Ireland'dan Fergal Gara'nın dediğine göre PlayStation 3 üyelerinin Plus ile sahip olduğu auto update özelliği PlayStation 4 sahiplerine bedava gelecek.

    Konsolun sosyal özelliklerinin sadece Plus üyelerine özel olmayacağını söyleyen ve konsolun çok büyük bir devasa chat özelliğine sahip olacağını belirten Gara, PlayStation 4 alacakları sevindirdi.

    http://www.merlininkazani.com/PS4te_Plus_ozelliklerinin_bazilari_herkese_acik-haber-62840p1.html



    _________________________________________________________________________________________________________________________________________________


    PS4'ün Online Oyunlarına Ücretli Üyelik Sistemi


    Bu nesilde rakibi Microsoft, Xbox cephesinde online oynanış için ücretli üyelik isterken Sony, oyunculuğun önemli parçalarından birisini ücretsiz olarak sunuyordu. Sony cephesi, bu

    kararını yeni nesilde değiştireceğe benziyor.

    E3'ten gelen açıklamalara göre PlayStation 4'te online oyun oynamak için ücret ödemek gerekecek. Bunun için PlayStation Plus üyeliği satın almanız yeterli olacak. PlayStation Plus

    üyeliklerinin fiyatlarını ve avantajlarını bir arada toplayıp düşünürsek, bu özellik pek de caydırıcı bir özellikmiş gibi durmuyor.


    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-PS4un_Online_Oyunlarina_Ucretli_Uyelik_Sistemi-39001.htm

    _______________________________________________________________________________________________________________________________________________


    Playstation 4'te 'Gold' Üyelik Sistemi Bulunacak

    Geçtiğimiz hafta duyurusu yapılan Playstation 4 adına yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu nesilde PS Plus ile karşımıza çıkan Sony, PS4'te Xbox Live benzeri bir sisteme giderek, 'Gold, Silver ve Platinium' gibi özel üyelik sistemi kullanacak. The Guardian'a konuşan Yoshida şu açıklamayı yaptı:

    "Daha fazla hizmet ve içerik dijital olarak kullanılabilir hale geldikçe, biz cazip paketler oluştarak kullanıcılara seçenekler sunacağız. Yani bir kablo TV şirketi gibi.

    Açıklamanın devamına göre, üyeliğin, gold, silver ve platinium gibi farklı seveyileri olabilir. Yoshida'nın asıl hayali ise, bir üyelikle oyunculara binlerce oyun sunmakmış.

    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Playstation_4te_Gold_Uyelik_Sistemi_Bulunacak-35013.htm


    -----------------------------------------------------------------------------------------------

    Sony considering Gold, Silver & Platinum memberships for PS4's online services

    quote:

    Yoshida hints at tier-based subscription service for next-gen PSN.


    Sony could introduce a tier-based subscription model for PlayStation 4's range of online services, SCE Worldwide Studios president Shuhei Yoshida has teased.

    Speaking to The Guardian following PlayStation 4's reveal last week, Yoshida suggested that Sony could take a leaf out of Microsoft's book for its upcoming console and adopt a "gold, silver or platinum" membership similar to Xbox LIVE.

    "As more and more services and contents become available digitally, we'll have more of an option to create attractive packages," said Yoshida. "So hypothetically we can look at different models – like a cable TV company.

    "We could have gold, silver or platinum levels of membership, something like that. We can do subscription services when we have more content – especially now that we have the Gaikai technology available. With one subscription you have access to thousands of games – that's our dream."


    Sony unveiled PlayStation 4's range of online services alongside the console last week, including the option to share and stream content with friends over PlayStation Network, and the ability to instantly try any PlayStation 4 game from the online store.

    It isn't yet known whether each online service will require a certain type of membership to access, or whether they will available to everybody.

    In a separate interview with VideoGamer.com, SCE UK MD Fergal Gara also suggested that Sony's subscription-based service PlayStation Plus could be making its way to PlayStation 4 in an "evolved form".

    "PlayStation Plus has been a great success this year," he said. "It's growing strongly, it's had tremendous critical acclaim for the value it offers and it has grown very sharply both in the UK and across the world. That's an exciting model about how we're bringing games to gamers at a great value price point, packaging it up neatly within a subscription.

    "Where do we take that? Well, we're not able to go into the detail for what that might look like for PS4 just yet, but it's certainly an exciting development that we've gained some experience in and understand better now. We know what people like and we've got our hands around the right amount of content at the right level at the right time, so all of that work I'm sure is going to stand us in good stead at least on PS3 and maybe more in some evolved form."

    Source: The Guardian/VideoGamer.com interview at PlayStation 4 media event held in New York. Flights and accommodation provided by SCEE.


    Kaynak:
    http://www.videogamer.com/news/sony_considering_gold_silver_and_platinum_memberships_for_ps4s_online_services.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 1 Eylül 2013; 8:35:22 >







  • Eyvah eyvah diyorum ben
  • Paralı daha kaliteli olur bence.Sadece internet üzerinden başkasıyla oynarken para istememeliler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AD674E5D1 -- 26 Şubat 2013; 17:40:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  PS4  PlayStation Plus  (Ana Konu) : Gold, Silver, Platinum
  • Herhalde her çeşide ayrı oyunlar veya ayrıcalıklar tanınacak. Gold hepsini kapsayacak gibi duruyor.
  • Live gibi oynamak için bile para istemesinler de.Biz online'mızı ücretsiz oynayalım,isteyen "bulut" isteyen "plus" alsın.
  • cross chat geldi paralı olur tabi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plus'lılara bi kıyak geç Sony

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Silver: Kisitli imkanlar sunulacak,muhtemelen Xbox LIVE Silver üyelik gibi olacaktir..Cogu Demo'yu cikisindan cok sonraki zamanda indirebilecegiz,arkadaslar ile sadece mesajlasma ve tek kisilik chat saglanacak..Cross-Chat ve Online oynama olmayacaktir..

    -Gold: Xbox LIVE'daki Gold servisi gibi olacaktir büyük ihtimalle..Tüm özellikleri kisitlanmadan kullanabilecegiz,online oynama-party/cross-chat vs vs ..

    -Platinum: Tüm özellikler+Gelismis PSN Plus'u kapsayacaktir..Ustream+Gaikai+Online oyun+Demo ve Betalara erkenden erisebile+Ücretsiz bircok oyun ... ... kisacasi Platinum alanlar "LORD" olacaklar

    Ben bu sekilde gelecegini tahmin ediyorum,online ücretsiz olacagini sanmiyorum..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mahz3N

    -Silver: Kisitli imkanlar sunulacak,muhtemelen Xbox LIVE Silver üyelik gibi olacaktir..Cogu Demo'yu cikisindan cok sonraki zamanda indirebilecegiz,arkadaslar ile sadece mesajlasma ve tek kisilik chat saglanacak..Cross-Chat ve Online oynama olmayacaktir..

    -Gold: Xbox LIVE'daki Gold servisi gibi olacaktir büyük ihtimalle..Tüm özellikleri kisitlanmadan kullanabilecegiz,online oynama-party/cross-chat vs vs ..

    -Platinum: Tüm özellikler+Gelismis PSN Plus'u kapsayacaktir..Ustream+Gaikai+Online oyun+Demo ve Betalara erkenden erisebile+Ücretsiz bircok oyun ... ... kisacasi Platinum alanlar "LORD" olacaklar

    Ben bu sekilde gelecegini tahmin ediyorum,online ücretsiz olacagini sanmiyorum..

    +1

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Online servisi paralı olsun bir zahmet bu kadar özelliği bedava mı sunacak Sony.

    PS3'de yapılan hatalar yapılmasın yeter. PS4'den çok şey bekliyorum. :)
  • Kapitalizm gene baş gösterdi desenize...
  • peki ücretlendirme nasıl olacak? mesela, k.kartım yok kullanmıyorum. bunun dışında nasıl ödeme yapıp da gold üyesi olacağım ?
  • Paralı olsun tabi ya o ne öyle bedava olacak iş değil
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SmithAhmet



    peki ücretlendirme nasıl olacak? mesela, k.kartım yok kullanmıyorum. bunun dışında nasıl ödeme yapıp da gold üyesi olacağım ?

    Tahminimce ps4 çıkınca psn kartlar türkiyede de satılmaya başlayacaktır diye düşünüyorum.

    Bence sadece online oynama ücretsiz olsun diğer herşey paralı olusun 10 numara olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mahz3N

    -Silver: Kisitli imkanlar sunulacak,muhtemelen Xbox LIVE Silver üyelik gibi olacaktir..Cogu Demo'yu cikisindan cok sonraki zamanda indirebilecegiz,arkadaslar ile sadece mesajlasma ve tek kisilik chat saglanacak..Cross-Chat ve Online oynama olmayacaktir..

    -Gold: Xbox LIVE'daki Gold servisi gibi olacaktir büyük ihtimalle..Tüm özellikleri kisitlanmadan kullanabilecegiz,online oynama-party/cross-chat vs vs ..

    -Platinum: Tüm özellikler+Gelismis PSN Plus'u kapsayacaktir..Ustream+Gaikai+Online oyun+Demo ve Betalara erkenden erisebile+Ücretsiz bircok oyun ... ... kisacasi Platinum alanlar "LORD" olacaklar

    Ben bu sekilde gelecegini tahmin ediyorum,online ücretsiz olacagini sanmiyorum..

    Mantıklı ama bence Sony online oynamayı beleş bırakır.
    Bir çok kişi PS3'ü, PSN bedava olduğu için seçti.

    Tamamen paralı olmasının tek artısı oyuncu kalitesi artar ve fake kişilerden kurtuluruz.


    Bu arada Sony, trophylerden koymuş isimleri.(
    />
    )


     PS4  PlayStation Plus  (Ana Konu) : Gold, Silver, Platinum
    Platinum
     PS4  PlayStation Plus  (Ana Konu) : Gold, Silver, Platinum
    Gold
     PS4  PlayStation Plus  (Ana Konu) : Gold, Silver, Platinum
    Silver




  • onlıne oyun oynama kesinlikle ücretsiz olmalı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dante06

    onlıne oyun oynama kesinlikle ücretsiz olmalı

    o kalacaktır zaten muhtemelen

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu live stream olayı için felan herhalde gold üyelik ister. Verdiğimiz paraya değicek bir hizmet olduğu sürece hiç sorun değil alırız gold üyeliğimizi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blue Fox

    quote:

    Orijinalden alıntı: SmithAhmet



    peki ücretlendirme nasıl olacak? mesela, k.kartım yok kullanmıyorum. bunun dışında nasıl ödeme yapıp da gold üyesi olacağım ?

    Tahminimce ps4 çıkınca psn kartlar türkiyede de satılmaya başlayacaktır diye düşünüyorum.

    Bence sadece online oynama ücretsiz olsun diğer herşey paralı olusun 10 numara olur.

    bence psn kart buraya gelmez, şimdi satılabilseydi, belki o ihtimal olur ama. sanmıyorum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.