Şimdi Ara

PS4 Oyunlarını en hesaplı nasıl alabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, ilk kez playstation(4) aldım. Teknosa-Dr gibi yerlerde oyun fiyatları acayip pahalı. İnternetten biraz araştırdım mesela konsoloyun gibi siteler var buralardan oyun+bir miktar para karşılığı takas yapılabiliyor. Sizce böyle takas yaparak oyun almak mantıklı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mantıklı hocam ben oyle yapıyorum. Onun disinda kardeşlik ile de alabilirsiniz

• Bir çok seçenek var Forumda ikinci el kısmını takip edebilirsin, yada n11 gibi sitelerden kampanyalı kuponlu denk getirebilirsin,spotçulardan alabilirsin kardeşlik yapıp bi arkadaşınla ortak dijital alabilirsin enpara card kullanırsan dijital alımlarda 25 tlye kadar iade alabilirsin para verip oyun takas yapma mağazalardan forumda ikinci eli kullan

• 3-4 tane enpara karta temin edebilirsen, ps storeye her ay 50 TL at diğer ayın 5 i 25 TL sini geri iade alıyorsun. Böylelikle dijital oyunları %50 indirimli alma şansına sahip olabiliyorsun, gayet uygun oluyor, ben 3 kart ile öyle yapıyorum tabi ben dijital kullanmam, kutulu kullanırım diyorsan bu konuda daha bilgili arkadaşlar yardımcı olsun

Ekleme : dijital da aldığın oyunları kardeşlik yaparak daha da uyguna alabilirsin. Ben anlamadığım için Yapmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WlcmToMyWrld -- 28 Mayıs 2015; 12:38:26 >
  • hadi123 kullanıcısına yanıt
    Spotçulardan oyun + para takasına göreceğinize ; forumun 2. Elinden oyununuzu satarsanız daha Karlı olacaktir. Spotcular oyunu sizden alırken üzerine para koyup satabilecek meblağlar veriyor genelde

• quote:

Orijinalden alıntı: 17Scorpion

Spotçulardan oyun + para takasına göreceğinize ; forumun 2. Elinden oyununuzu satarsanız daha Karlı olacaktir. Spotcular oyunu sizden alırken üzerine para koyup satabilecek meblağlar veriyor genelde

Banada spotçular elimizdeki oyuna çok çok az para veriyorlar gibi geldi. Kardeşlik ve enpara ve hesablı geldi

• hadi123 kullanıcısına yanıt
    oyledir çünkü onlar aldığı oyunu tekrar satacaklar. 100 tl'ye aldığı oyunu 100Tl'ye satamayacagindan ederinin Altın'da fiyat vererek kar yapmayı hedefliyor.
    Kardeşlik ekonomik oluyor ama kardeşlik yaptığınız Kişilerin tanıdık ve Güvenilir olduğundan emin olun. Bir de Endonezya psn'in fiyatları uygun oluyor. Oradaki tek sıkıntı Türkçe gelen oyunlara dil desteği gelmiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu fiyata alınır mı ps4
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Endonezya PSN de güzel fiyatlar var 25tl iade yapıyor güvenilir kişilerden pri hesap alabilirsin n11de kuponlar ile ucuza getirebilirsin kutulu oyunları.

• TR PSN de üyeliğim var aynı zamanda plus da mevcut. Endonezya psn den alıp kendi hesabımda oynama gibi bir durum var mı? Yoksa tek zeki ben miyim?

• Plus hesabı ana hesap yaparsan olur diye biliyorum. Ayrı bir kullanıcı hesabı açıp endonezya hesabından oyun almak gerek tr psn deki plus ile endonezya psn deki oyun online oynanabiliyor diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 29 Mayıs 2015; 5:04:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.