Şimdi Ara

ps3 en uygun fiyata nerden alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar hepinize selamlar, foruma yeni katıldım.
    ps3 en uygun fiyata nerden alınır?, tavsiyelerinizi bekliyorum.

• arkadaşlar ben ankarada yaşıyorum.burada ntsc-j ps3 fiyatları peşin 850 civarında, istanbul doğubank ve kadıköy fiyatlarını bilmiyorum.istanbul için internet te 800 civarında fiyatlar gördüm.yakın zamanda satın alanlar bilgi verirse sevinirim.

Orjinalden alıntı: tolbay

arkadaşlar ben ankarada yaşıyorum.burada ntsc-j ps3 fiyatları peşin 850 civarında, istanbul doğubank ve kadıköy fiyatlarını bilmiyorum.istanbul için internet te 800 civarında fiyatlar gördüm.yakın zamanda satın alanlar bilgi verirse sevinirim.

Donanım Haber de sık sık satanlara rastlıyoruz ve inan çok iyi fırsatlar çıkıyor bence ikinci el kısmını biraz incele.Bol şans

Oyunlarım : Resistance FOM, Motorstorm, Call Of Duty 4, MGS 4, Unreal Tournament III, Tekken DR, Burnout Paradise City, Wipeout HD, Warhawk, Blast Factor

Çöp oyunlarım : SOCOM, Pain, Locoroco Cocorecho, Pixel Junks Monsters
  • Pal garantili almak istiyorsan en güzeli forumun 2. el kısmında çekilişten çıkanları takip etmek. 900-1000 arasına almak mümkün.
    Türklük, Atatürk ve Cumhuriyet vazgeçilmezim. Küfür edene küfür etmekten çekinmem. Dini bütün gruplar tehlikelidir ve düşmanımdır. Din eğitimini sadece Devlet verir, gerisi çıkarcıdır. Fesli köpek, Armağan gibi Türk düşmanlarını örnek verenlerle çarpışırım.
  • Ntsc-j demişken forumu kalabalıklaştırmayayım:
    ben makinemi ntsc-j diye aldım ama makinenin altında ntsc-u/c yazıyor. Benim makine ne oluyor bu durumda?
    (Topic sahibi kusura bakmasın)

• quote:

Orjinalden alıntı: ceyhuntechno

Ntsc-j demişken forumu kalabalıklaştırmayayım:
    ben makinemi ntsc-j diye aldım ama makinenin altında ntsc-u/c yazıyor. Benim makine ne oluyor bu durumda?

Amerikan oluyor.Daha iyi çaktırma
    Denemek istersen en güzeli ucuz bir ntsc-u ps2 orj oyunuyla deneyebilirsin.
    Türklük, Atatürk ve Cumhuriyet vazgeçilmezim. Küfür edene küfür etmekten çekinmem. Dini bütün gruplar tehlikelidir ve düşmanımdır. Din eğitimini sadece Devlet verir, gerisi çıkarcıdır. Fesli köpek, Armağan gibi Türk düşmanlarını örnek verenlerle çarpışırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RDR 2 bu fiyata alınır mı ?
    3 yıl önce açıldı
    EN UCUZ COD POINT NEREDEN ALINIR
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence şu an PS3 almayı biraz ertele ve 2008 i bekle derim oynayacak doğru dürüst oyun yok mecburen orjinal oyun alacan 150 ytl bayılacan makina yatacak öle tv nin altında dekorasyon olarak çok güzel duruyo ama göze hitap ediyo yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerkorkmaz

Bence şu an PS3 almayı biraz ertele ve 2008 i bekle derim oynayacak doğru dürüst oyun yok mecburen orjinal oyun alacan 150 ytl bayılacan makina yatacak öle tv nin altında dekorasyon olarak çok güzel duruyo ama göze hitap ediyo yani

+ 1903
  • doğubanktan 1 hafta önce 60 gb lik için 800 ytl fiyat aldım hiç pazarlık yapmadan. pazarlık yapılsa birkaç ürün falan daha alma durumu olursa indirime giderler
  • arkadaşlar bence fiyat tavsiyenizi garantili ürün almak isteyenler için verirseniz daha iyi olur çünkü doğubank tan alınan ürünlerin %99.9 u ellenmiş ürünler. Yani sakın ola bilmeyenler için konuşuyorum doğubank tan elektronik ürün ya da hiçbir ürün almayın ciddi söylüyorum cep telefonu aldım bozuk çıktı param gitti yerine başka tel almak zorundasın dediler mp3 aldım 1 ay olmadan bozuldu dediler yıkıldım yaaaar. Dediler dediler diyorlar anlıcanız. Ben sony için en uygun araştırmasındawww.istanbulbilisim.com.tr yi tavsiye ederim. Tabii bu en ucuzu burası anlamına gellmliyor daha ucuz yerler de olabilir.Tavsiyem araştırabilirsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: taskinlar

arkadaşlar bence fiyat tavsiyenizi garantili ürün almak isteyenler için verirseniz daha iyi olur çünkü doğubank tan alınan ürünlerin %99.9 u ellenmiş ürünler. Yani sakın ola bilmeyenler için konuşuyorum doğubank tan elektronik ürün ya da hiçbir ürün almayın ciddi söylüyorum cep telefonu aldım bozuk çıktı param gitti yerine başka tel almak zorundasın dediler mp3 aldım 1 ay olmadan bozuldu dediler yıkıldım yaaaar. Dediler dediler diyorlar anlıcanız. Ben sony için en uygun araştırmasındawww.istanbulbilisim.com.tr yi tavsiye ederim. Tabii bu en ucuzu burası anlamına gellmliyor daha ucuz yerler de olabilir.Tavsiyem araştırabilirsin.

Kesinlikle doğru soyluyorsun.Dogubanktan boyle pahalı bir ürün alınmaz.Garantisi yok.Ben de dogubanktan yaptıgım hiç bir alış verişten memnun kalmadım.

• quote:

Orjinalden alıntı: myfranco

quote:

Orjinalden alıntı: ceyhuntechno

Ntsc-j demişken forumu kalabalıklaştırmayayım:

Amerikan oluyor.Daha iyi çaktırma
    Denemek istersen en güzeli ucuz bir ntsc-u ps2 orj oyunuyla deneyebilirsin.

Hmm teşekkürler. Ntsc-u orijinal pes6 var mı? Ankarada bulunur mu kolay?

• Biraz trollük olucak ama hortlatmadan edemedim konuyu. Şu an şu aletlerin çoğu sarı ışık verdi.Yani bu konu ibretlik bir konu.Ps4 çıkınca,çıkar çıkmaz almayın uyarısı veriyor.

Düzen: Konu hortmuş la

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Breakage -- 24 Temmuz 2013; 20:55:38 >
  • 5oogb + Move starter paket + süper slim = 700 tl den aldım ^^ ps4 beklemedim ps3 ilk defa alıyorum oyunlarıda haliyle oynamadım bana oyun önerebilir misinz şuan bi tek pes 2013 aldım oyun azmı çokmu ps3 için güzel zevk vericek grafikleri çok kötü olmıyan oyunlar parasını hak edicek , ps4 2 milyar dedi mesut çevik bu yüzden alamam diye ps3 aldım direk ^^ belki ileride alırım diye
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.