Şimdi Ara

Ps4 Nat Tipi 3 Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler, bu sorunu yaklaşık 3 yıldır yaşıyorum. Her girdiğim oyunda diğer oyunculara bağlanmakta sorun yaşıyorum. Çok nadiren bağlanabiliyorum. Ama o zaman da lag lı oluyor.
    PS4 e static ip atadım. O ip ile de tp-link modemimin arayüzünden Sony'nin önerdiği portları açtım. Hiçbir etkisi bulunmadı. Sonra atadığım ip ile DMZ açmayı denedim. O da bir değişiklik sunmadı. Daha sonra müşteri hizmetlerini aradım. Oradaki kadının olayla alakası yok. Nat tipinin ne olduğunu bilmiyor daha.
    Haftalardır böyle uğraşıyorum. Ne yapabilirim ? Bir arkadaş tarifemi static ip ye almamı tavsiye etti.
    Bu arada internet hızım: 3.3 indirme, 200 kb yükleme çıktı.

• Nat alie portman'ı aradın mı?
  • riaz kullanıcısına yanıt
    Bide ciddiye alıp Google da aradım
  • port açman lazım,modemın marka modelıne gore arat internette
  • riaz kullanıcısına yanıt
    Beğeni ver bari de üste çıksın
  • Dedim ya işe yaramadı diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jin Hayabusa

Dedim ya işe yaramadı diye
    Modemi degistir o zaman
  • Modemi ücretsiz aldıysan işe yaramıyor o ayarlar. 200 300 liraya yeni modem al.
  • Omisis046 kullanıcısına yanıt
    Ücretli
  • Modeminin marka modeli ne hocam
  • citiraga kullanıcısına yanıt
    Tp-link TD-8698
    Vodafone destek i aradım. Bana Tp-link i aramamı söylediler. Aradım açmıyorlar. Sorun modemde mı acaba ? Modemi değistirsem nat ım düzelir mi
  • öyle bir sorunun var ki hocam denemeden çözmemiz çok zor. Ama şu kesşn ki modeminiz oldukça eski bir model ve bu tarz ince ayarlarda oldukça başarısız oldugunu düşünüyorum
    Hocam bir arkadaş static ip ye geç port u o zaman açabilirsin demişti. Benim modem ortak ip kullanıyor. Internette farklı ip çıkıyor. Modem mi değiştirsem yoksa static ip ye mi geçsem düzelir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jin Hayabusa -- 23 Ağustos 2019; 9:9:6 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.