Şimdi Ara

PS4 mü PS5 mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
11.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bütçe varsa kesinlikle PS5. 2014 yılında aldığım ps4 ile birçok oyunu oynadım fakat son çıkan oyunları, hatta ps plus ile verilen oyunları bile oynamıyorum. Kütüphaneye ekleyip geçiyorum. Ps5 kalitesinde oyunu bitirmek varken, ps4'ün grafikleri ve 1 dakika bekleten yüklenme ekranı gerçekten sinir bozuyor. Pro hakkında fikrim yok hocam.


    400 euroluk cihaza 7-8k para vermeyi ise kesinlikle mantıklı bulmuyorum. Ben yurtdışına çıkmayı bekliyorum almak için. Bunu da ekleyeyim hocam,o fiyata konsol alınmaz...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cityzens

    Ps e cikan tum exclusive oyunlar PC ye de gelecek. Ps5 e 600 tl oyun aldiginiz bir kac yil indirim beklersiniz ama 2 yil sonra zaten PC ye gelecek.
    Ps5 in oyle cazibesi de yok. Oyun , plus ucretine iyi bir ekran karti ile 120 fps almamaniz imkansiz cunku 4 oyun aldiniz kafadan 2k ediyor.

    PC de zaten indirimler adeta konsola gore bedava. Pc ye cikan 50-60 tl lik oyunlarin hepsi PS de 200 tl den basliyor.

    7k verdiniz ve oyun oynamaktan baska bir halta yaramayan aleye bir de 5k en az oyun alirsiniz.Ps5 oyunlari da 2k 30 fps de calisiyor.Neredeyse tum oyunlar hala ps4 pro dan kalma upscaling 4k (olcekleme) yani sahte 4k ile calisiyor.

    Gercek ps5 oyunlari native olarak 4k 60 fps vermesi hayal. Siz bugun ps3 ve ps4 oyunlarini isterseniz 4k 250 fps de oynayin yine o ps5 ve ps4barajini karsilamiyor arada ki verdiginiz ucret farki oyle ahim sahim birsey degil cunku oyun ps4 icin yapildi.
    Ps5 oyunu demon souls o da remastered ve 4k 60 i tekliyor. Baska da verecegim ornek yok cunku ps5 te ps5 oyunu yok :)

    Ecek acakla gemi yuruseydi bugun microsoft kinect ile piyasayi domine ederdi

    gelecek olacak az kaldı a gayret . Bence hazır sofraya bakmalı 2-3 oyun geldi diye bütün ex oyunlar gelecek diye bişey yok. Varsa sağlam kaynağın yazı ver





  • Red_devil33 kullanıcısına yanıt

    Nasil birsey yok?


    https://www.eurogamer.net/articles/2021-02-23-days-gone-to-lead-new-wave-of-playstation-console-exclusives-headed-to-pc

    We also looked at it through the lens of what the PlayStation community thought about it. There was no massive adverse reaction to it. So we will continue to take mission steps in this direction


    Gow da gelecek the last of us da gelecek alayi gelecek iste adam bas bas soyluyor. 

    Hala neyin inadidir bu. Hani bi laf varya acilan semsiye diye baslar. 


    Bunu kabullenin artik. Birakin bu fanboylugu.Siz iyilik etmiyorsunuz bu tavrinizla. Dupe duz TR de sony oyunlari cok satiyor diye diger 3.parti oyunlara yer kalmiyor. Ikinci el ilanlara baksak hep fifa bf  the last of us dolu. 

    PC ye nintendo haric diger konsollarin oyunlari gelecek. Cunku baska cikis caresi yok. Konsol da bi yere kadar. Artik dijital olmasi onun gelirlerini olumsuzlestiriyor bunu da steam de saglamasi zaten en buyuk sofra. 


    Ps5 aldiniz xbsx aldiniz gecmis gecmiste kaldi artik. Oyun pc ye cikiyor diye sizin ki kotu olmuyor sadece adam akilli portlanirsa PC de daha da iyi oluyor. 





  • PS5 al.

  • Tabikide Ps5 çok kaliteli bir konsol söylentilere laflara bakma. Bizzat kullanıcısıyım. 825gb ssd destegi başlıca mükemmel. Hdmı 2.1 desteği var 120fps 4k görüntü alabiliyorsun. En önemlisi en azından benim için önemli olan fan sesi tamamen ortadan kalkmış. Ps4 tüm serilerinde fan sesi çok rahatsız ediyordu. Dualsense 5 den bahsetmiyorum dahi mükemmel bir kol. Çok kaliteli hoş,estetik bir ürün. Hassasiyetleri mükemmel. Ps4 de oynanan her oyun Ps5 dede mevcut
  • steven spielberg kullanıcısına yanıt
    Ps4 oyunlarının tamamı ps5 de var ve kütüphaneden indirip oynuyorsun. Rdr 2 daha dün akşam oynadım ve saydığın tüm oyunlar kütuphanemde var. Çuvalla ps4 oyunları ps5 de oynayabiliyorsun.
  • Şu saatten sonra bütçe elveriyorsa PS4 alınmaz. PS5 zaten PS4 oyunlarını oynatıyor. PS4 te PS3 geri uyumluluğu yoktu ama PS5 bu konuda iyi.

  • Xbox Series X + Gamepass al 1 yıl seni götürür, . İlk parti cihazlarda kronik sorunlar olur cıhazlara revizyonu bekleyin . İlk cıkan ps3 fat kasa sarı ışık hatalı ve yetersiz hafızalı cihazları hatırlayın. Aynı şey ps 4 fat kasasındada geçerliydi kolların derisi felan soyuluyordu.

    Alacağınız ilk party mallar satarken zarar ettirecektir, dediğim gibi revizyonu bekleyin muhtemelen 1 sene içinde daha tipi düzgün ,ebatları daha kabul edilebilir ve daha yeterli hafızalı cihazlar çıkacaktır.

    Ps tarafı exc konularında ms tarafından üstün olsada next gen konsolarda tatmin edicei exc girişi yapılmadı , yapılsada fiyatları çok fahiş alınıp oynanacak düzeylerde değil .

    Param var çatır çatır yapıştırırım derseniz ps 5 alabilirsiniz

    Diğer konularda bu nesilde malesef Xbox tarafı gamepass ile bir adım önde , bende 1-1,5 sene sonra tekrar ps 5 geçeceğim ama şu an xb daha mantıklı görünüyor

  • Eğer yeni oyunlarla pek ilginiz yoksa, PS4 almanızı öneririm. Ha PS4'e de yeni oyunlar geliyor ama, şu an oyun yelpazesi bayaa geniş.. Çünkü PS5 alsanız bile, yine PS4 oyunlarına mahkum olacaksınız. Çünkü PS5'te pek fazla oyun yok. Çoğu PS4'te de olan oyunlar..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufir -- 9 Mayıs 2021; 10:11:28 >
  • yusufir kullanıcısına yanıt

    hala geçerli mi bu durum yoksa entegre edildi mi oyunlar.


    hort için kusura bakmayın.

  • ps3
  • Evet, halen ara ara PS4'e de oyun gelmeye devam ediyor. Fakat artık Sony, PS4'e olan desteğini yavaş yavaş çekmeye başladı. En fazla 2, bilemedin 3 sene daha oyun gelmeye devam edecektir. Onlar da FIFA, PES gibi bilindik serilerinin oyunları olacaktır.

  • yusufir kullanıcısına yanıt

    PS5'in ilk 2 senesinde bu sorunun sorulması mantıklıydı ama artık hiçde değil. PS4'ün son demleri, grafik farkıda, yükleme süreleride iyice ayyuka çıktı. Ayrıca lanet meretin fiyatıda düşmüyor. Eski bir teknolojiye o paranın verilmesi mantıksızlık.


    Kırık PS4 alıp her oyunu offline oynarım diyene karışmam tabi.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.