Bildirim
[PS4] DIVINITY ORIGINAL SIN 2: DEFINITIVE EDITION [ANA KONU]
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yüzüklerin efendisi, Game of thrones gibi müzikleri coverlayan “Karliane’den” ilginç bir çalışma çıktı. Dos2 için hazırlanmış ve bizi yeniden geçmişe götüren "Symphonic metal" türünde üstelik..
Not: Video türkçe altyazılı. Şarkının sözleri “origin” karakterlerin oyuna başlamadan önce ki “lore” kitapçığında bulunan bilgiler baz alınarak hazırlanmış. Ayrıca sözlerde Rol yapma öğelerine uygun şekilde RP’de yaptırılmış. Oyuna başlamadan önce, hatta bittikten sonra da keyifle izleyebilir/dinleyebilirsiniz. Ben çok beğendim sizlerle de paylaşayım istedim..
Youtube:
Ascension by Miracle Of Sound ft Karliene - Divinity OS2 [Türkçe Altyazılı]
-
Kimse almadı mı oyunu? Çok iyi duruyor aslında
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben de almak üzereyim hiç aşina olmadığım bir tarz ama çok olumlu yorumlar gördüm. Alacak gibiyim bakalım genelde diablo tarzı hack and slash seviyorum.quote:
Orijinalden alıntı: bigbooss
Kimse almadı mı oyunu? Çok iyi duruyor aslında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalgearx24 -- 6 Mart 2020; 10:53:23 > -
hocam kaç para bakmadım. ama uygun fiyat olursa sec hakkını alabilirm,quote:
Orijinalden alıntı: metalgearx24
Hocam ben de almak üzereyim hiç aşina olmadığım bir tarz ama çok olumlu yorumlar gördüm. Alacak gibiyim bakalım genelde diablo tarzı hack and slash seviyorum.
Alıntıları Göster
EuronGreyjoy
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 6 Mart 2020; 12:37:36 > -
146 tl hocamquote:
Orijinalden alıntı: bigbooss
hocam kaç para bakmadım. ama uygun fiyat olursa sec hakkını alabilirm,
EuronGreyjoy
Alıntıları Göster -
Konu neden ölmüş acaba? Konsolda kontrolleri mi kötü? PC'de çok oynayanı var çünkü. -
hocam araştırdım biraz sağlam ingilizce istiyormuş, kendi açımdan denemek istiyorum oyunu ama ingilizce bilgim yok denecek kadar az, dragon age origins oynamıştım, bir şekilde gröevleri yaparak ilerledim, ama oyunu yardıa bırakmak zorunda kaldım, bu oyun ise çok daha ağır ingilizce isteyen bir oyun, türkçe yama olmadan bana işkence olacak gibi duruyor, bu nedenle şimdilik beklemede kalmak daha mantıklı ggibi. kendi açımdan.quote:
146 tl hocam
Alıntıları Göster
sıfır ingilizceyle oyunu bitiren var mı biraz araştırayım bakalım.
almayı düşünürsen yine haberdar edersen sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 9 Mart 2020; 12:48:34 >
-
Oyun efsanedir ama Diablo ve H&S ile en ufak bir yakınlığı yok, umarım almadan önce iyice araştırmışsındır. Sıra tabanlı, stratejiler yaptığın, çok ağır yabancı dil gereksinimi olan ve oldukça karışık bir oyun.quote:
Hocam ben de almak üzereyim hiç aşina olmadığım bir tarz ama çok olumlu yorumlar gördüm. Alacak gibiyim bakalım genelde diablo tarzı hack and slash seviyorum.
Alıntıları Göster -
Hocam dragon age origins oynadım bu türü çok seviyorum, savaşırken strateji yapmak çok zevkli oluyor İngilizce yok tabi neyse sonuçta dragon age origins de belli bir yerde tıkandım oyunu bıraktım bu oyun daha ağır ise ilk bölümde oyunu bırakırım korkusu ile yaklaşmıyorum, ama içimde gidiyor açıkçası .quote:
Orijinalden alıntı: melkor23
Oyun efsanedir ama Diablo ve H&S ile en ufak bir yakınlığı yok, umarım almadan önce iyice araştırmışsındır. Sıra tabanlı, stratejiler yaptığın, çok ağır yabancı dil gereksinimi olan ve oldukça karışık bir oyun.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Onu bıraktıysan bunu da bırakırsın, bir farkı yok. Hakikaten ciddi bir yabancı dil gereksinimi söz konusu, tabii denemekte özgürsün, ki keşke herkes oynasa şu oyunu, yapılmış en iyi rol yapma oyunlarından biri, müthiş bir içerik ve detay var, fakat dil olmadan bir süre sonra içinde kaybolabilirsin. -
-
Divinity Original Sin 2 Art book PDF (upload benim değil)
https://www.mediafire.com/file/diuepuu0me9la14/DOS2.pdf/file
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X