Şimdi Ara

PS4 DİNLENME MODUNA GİRMEME SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün PS4 ü temizlerken dinlenme modundaydı. Tozunu alırken, güç düğmesine yanlışlıkla dokundum. Sonra cihaz, beyaz ışık yandı ve açıldı. Tekrar dinlenme moduna almak istedim. Ancak birkaç dakika boyunca beyaz ışık yanıp , sönmesine rağmen dinlenme moduna geçmedi. Tekrar güç düğmesine bastım, dualshock un PS tuşuna bastım ancak değişiklik olmadı, Bende mecburen fişten çektim. Tekrar açtım sorun yok. Sizce böyle bir durumla karşılaşırsam yenden , fişten çekmek uygun mu, PS4 e zarar verebilir mi? Ya da ne yapmamı tavsiye edersiniz?

Kol uzerinden ps tuşuna basılı tutunca dinlenme modu çıkıyor.
    Kapatma çıkmıyor bir daha başka bir yere girmek filan lazım. Bi ayarı yok mu o menunun. Bulamadim kullanma klavuzunda da o menuyu ayarlamak icin bolum yokk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quarizma06

yok sony saolsun

ne kadar saçma ya.

Orijinalden alıntı: quarizma06

Yazılımsal bisey cok rahat duzeltilebilir aslinda zamanla degisebilir bu durum .

Zamanla degismesiyle alakasi yokki. Dinlenme moduna daha fazla önem verilmesi saçmalık. Herkesin onceligi kapatmaktir. Zaten 10sn de açılıyor :)

PS4 Dinlenme Modu Fan Sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • rorschach_ kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyi istiyoruz aynı şeyi dile getiriyoruz zaten ben de isterim tek tuşla kapanmasını dinlenmede önemli eyvallah çünkü ds4 şarj çabuk bittiğinden dolayı genelde kapatmıyorum dinlenme modunda bırakıyorum 2 günde bir nesini anlamadın ? zamanla değişir deme sebebim elbet şikayetler gelir bi hamle yapar sony yada kendilerince dinlenme modunu öncelikli tutmalarının sebebi vardır sürekli şarj problemi gibi onu bilemiyorum tabi
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.