Şimdi Ara

ps4 de kesin oynanması gereken oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
2.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Suan oyle bir oyun yok. Sececegin oyun tamamen kisisel zevklerine gore olmali.

• Fifa 14e PC ,PS3 veya Xbox 360 da sahip değilseniz ve futbol oyunları seviyorsanız mutlaka alın derim. Onun dışında NBA 2k14 olabilir veya battlefield 4. Bir de plus üyeliğini alın Resogun ve Dont starve oyunları ucretsız su an. Ayrıca demo olarak fifa 14 u ındırıp bakabılırsınız de.
  • Henüz var olmayan oyundur.
  • Kesin alman gereken battlefield 4
    Kesin almaman gereken killsone shadow fall ben hayatimda bu kadar aptal bir yapay zeka gormedim.kz2den sonra beyin nakli sorunlu olmus.

• Bana göre watch dogs ve division.
    Fakat henüz ikiside çıkmadılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frenzy -- 26 Ocak 2014; 18:53:45 >
  • çıkınca the division kesinlikle ve kesinlikle alınmalı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 En iyi Yarış Oyunu ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • görende 100'lerce oyun var sanacak.
  • Killzone Shadow Fall,Knack ve Fifada oldukça eğleniyorum.Resogun Vs ise beğenmedim.

• Resogun da takıl, yanına da BF4 al eğer henüz oynamadım ve FPS de beceremiyorum diyorsan uzun süreli olarak AC4 seni oyalayabilir.
  • ps4 sahibisin ama oyunlardan mı haberin yok hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dejin32

ps4 sahibisin ama oyunlardan mı haberin yok hocam?

+1

• Eger oynamadıysan AC IV. Oyunun Ps4te diger versiyonlarına göre ekstra güzel gözükmesini bir kenara bırakıyorum, gerek campaigni, gerekse open world haritasıyla mükemmel bir yapım. Gerçekten korsan yasamı hissini devasa haritayla saglam yakalamıslar. Onun dısında shadow fall grafik olarak su ana kadar konsollarda oynadıgım en etkileyici oyun. Biraz SPsi sıkıcı ama MP baya tatmin edici. Bu arada psplusın varsa don't starve indir. Bagımlılık yapıyor o oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikbalCO -- 27 Ocak 2014; 2:48:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence FIFA ve Battlefield harici PS4'e has oynanacak baska bir oyun yok piyasada..
    Birde gecen ay belese verdikleri Reason begenilen bir oyun olarak ortaya cikmisti.
    Genel yorumlara bakarsan yukardaki 2 oyunu herkes tavsiye eder sanirim. AC4'te tavsiye edilebilir,eger eski bir konsolun yoksa.
    Yoksa kazik yemektense,eski konsola alirsan cebinde biraz olsun para kalir. Zaten cok farkta yok AC'de eski yeni konsol arasinda.

Yakinda bedavaya verecekleri Outlast'ta PS4'u ayricalikli kiliyor.
    Heyecanla aylardir bekliyordum sahsen,iyi bir oyun alternatifi olur diye dusunuyorum..

Kisacasi zevk meselesi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurQich

Bence FIFA ve Battlefield harici PS4'e has oynanacak baska bir oyun yok piyasada..
    Birde gecen ay belese verdikleri Reason begenilen bir oyun olarak ortaya cikmisti.
    Genel yorumlara bakarsan yukardaki 2 oyunu herkes tavsiye eder sanirim. AC4'te tavsiye edilebilir,eger eski bir konsolun yoksa.
    Yoksa kazik yemektense,eski konsola alirsan cebinde biraz olsun para kalir. Zaten cok farkta yok AC'de eski yeni konsol arasinda.

Heyecanla aylardir bekliyordum sahsen,iyi bir oyun alternatifi olur diye dusunuyorum..

Kisacasi zevk meselesi..

BF4 konsolla beraber almıstım sonra oyundaki buglar yüzünden değiştirip KZ:SFı aldım. Ea MPdeki sorunları çözebildi mi oyunla ilgili? Sorunsuz bf4 MPyla çok az şey yarışır şu dunyada

• quote:

Orijinalden alıntı: ikbalCO

quote:

Orijinalden alıntı: TurQich

Bence FIFA ve Battlefield harici PS4'e has oynanacak baska bir oyun yok piyasada..

Kisacasi zevk meselesi..

BF4 konsolla beraber almıstım sonra oyundaki buglar yüzünden değiştirip KZ:SFı aldım. Ea MPdeki sorunları çözebildi mi oyunla ilgili? Sorunsuz bf4 MPyla çok az şey yarışır şu dunyada

Ben cok sukur simdiye dek oyun kaynakli sorun yasamadim. Server sorunlari dahil!
    Malum yeni konsollarda oyun saglam olsa da en kotu ihtimal server yuzunden sorun yasayabiliyorsun.

Arkadasta da ayni sekilde hic sorun cikmamis. Cokca da oynuyor.
    Ama sorun yasayanlarda oluyordur tabi..
    Son updatelerle sorunlari cozmusler denildigine gore,ama tabi sans meselesi sanirim..
    Bu sorunlarin neden ciktigini kavramakta zor. Kimisi sorun yasarken,kimisinde hersey yolunda olabiliyor.

Bence Battlefield'dan Killzone'a gecmek,yagmurdan kacarken doluya tutulmaya benziyor..
    Tabi KZ online kisisine gore zevken farklidir belki ama gelen yorumlar cok sacmaca seylerin oldugunu gosteriyor.
    Nitekim oynanisinida,testinide gordum,hic haz almadim.
    Bana bundle olarak geldiginde,paketini acmadan satmistim.. Sahsen merakta etmedim hic simdiye dek.

Battlefield MP icin en ideal silahli oyundur bence.. Bir sans daha vermelisin kesinlikle.. Tavsiye ederim dostum..

• AC4, BF4, NBA 2K14. Bunlar oynanmalı.
    Tomb Raider Definitive, PS3'te oynadıysan bile düşün derim. PC versiyonu gibi, hatta daha iyi grafiklere sahip.

En iyi grafik için de, KZ SF.
  • TurQich kullanıcısına yanıt
    Battlefield mp dogru çalıştığı zaman zaten o kadar adının hakkını veriyor ki hocam, gerçek bir savaş alanı resmen. Bir yanda bina yıkılıyor, öbür tarafta gemi patlıyo...
    Evet, ben o trene bir daha binebilirim aslında, sırf levelutionın hatrına da olda...
    KZ MPsinin büyük sorunu haritaları. 64player bf4ten sonra baska hiç bir oyunun mapinde kesmiyor. Bunun sebebi bfnin haritalarının MP için özel olarak hazırlanması olabilir. KZ single playera daha çok önem veren bi oyun :/

• Tomb raider'ı bir grafik güncellemesi için alma bence. Farklı bir oyunda paranı değerlendir.
  • BF4 ve Fifa 14 le takiliyorum gerisi cop.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.