Şimdi Ara

#Ps4 Aral Game Fiyatları mı Pahalı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: halilkok

5 oyun almaya kalksak konsol fiyatına hemen hemen denk geliyor

PC'cilerin konsol severlere karşı ortaya attığı en bilinen sav malesef bu. Pc oyunculuğunun yığınla sorununu görüp tadan birisi olarak yine de 200 liranın altında kalmak koşuluyla konsol diyorum. Oyunlar yüzde 50 indirimli satılsa veya PSN kampayaları Steam'i aratmayacak cinsten olsa PS4 coşar. Oyunlar evet aşırı pahalı ama işte... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 5 Aralık 2013; 22:02:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HASBIHAL

aral dan oyun almayın paranıza yazık mario tronix buralardan alın ben hatta amazondan ps4 için digital kod alıp öle oyun alıcam artık en azımdan vergisi fln yok neyse onu çekiyolar bu kan emiciler bi oyuna 200 TL para yaziyor

+123321
    Ayıni fikirdeyim killzone shadow fall 49.99 usd ye aldim digital olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ABUX

quote:

aral dan oyun almayın paranıza yazık mario tronix buralardan alın ben hatta amazondan ps4 için digital kod alıp öle oyun alıcam artık en azımdan vergisi fln yok neyse onu çekiyolar bu kan emiciler bi oyuna 200 TL para yaziyor

+123321
    Ayıni fikirdeyim killzone shadow fall 49.99 usd ye aldim digital olarak

Ne zaman aldin 49 dolar kutulu fiyat amazonda

• Araldan kesinlikle oyun alınmaz.Kimse almasa fiyatları düşürecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: yns61

quote:

Şuan FIFA 14 48 dolar onu nasil alacaz kod olarak

Amazona gelmemiş digital kod ben büyük ihtimal kod olarak alıcam artık

http://www.amazon.com/s/ref=lp_6427831011_il_ti_videogames?rh=n%3A468642%2Cn%3A!11846801%2Cn%3A6427814011%2Cn%3A6427831011&ie=UTF8&qid=1386275112&lo=videogames

• Psn türkiye de satın alacağım ben herzamanki gibi orada fiyatlar çok daha uygun tek fark kargo beklemek yerine download bekliyorum :-)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yns61

quote:

Şuan FIFA 14 48 dolar onu nasil alacaz kod olarak

Amazona gelmemiş digital kod ben büyük ihtimal kod olarak alıcam artık

http://www.amazon.com/s/ref=lp_6427831011_il_ti_videogames?rh=n%3A468642%2Cn%3A!11846801%2Cn%3A6427814011%2Cn%3A6427831011&ie=UTF8&qid=1386275112&lo=videogames

Bende amazondan kod alirim 49 dolar olursa iyi fiyat bide kardeşlik psn plusu almistim zaten ama ondan makine gelse bi

• Ben tr psn kullanıyorum. Amazondan Us psn oyunu alsam ps4 de nasıl yapabilirim ki yani kullanabilirmiyim çünkü bildiğim kadarıyla ps4 de 1 tane kullanıcı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

Ben tr psn kullanıyorum. Amazondan Us psn oyunu alsam ps4 de nasıl yapabilirim ki yani kullanabilirmiyim çünkü bildiğim kadarıyla ps4 de 1 tane kullanıcı var?

PS4'teki sistem PS Vita'daki gibi değil. Başka kullanıcılar açıp bu hesaplardan indirilen oyunları bütün hesaplarda oynayabiliyorsun. Tek dikkat etmen gereken nokta Primary-Secondary olayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armag3d0N -- 5 Aralık 2013; 23:38:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

Ben tr psn kullanıyorum. Amazondan Us psn oyunu alsam ps4 de nasıl yapabilirim ki yani kullanabilirmiyim çünkü bildiğim kadarıyla ps4 de 1 tane kullanıcı var?

PS4'teki sistem PS Vita'daki gibi değil. Başka kullanıcılar açıp bu hesaplardan indirilen oyunları bütün hesaplarda oynayabiliyorsun. Tek dikkat etmen gereken nokta Primary-Secondary olayı.

Anladım ps4 alacağım kısmet olursa bu ay yada kalmaz ise ocak ayı. Ozamana kadar birileri umarım detaylı bir rehber hazırlar çünkü türkiye fiyatları çok havalarda uçuşuyor malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gye_Baek -- 6 Aralık 2013; 13:43:58 >
  • Aral bişi demiyorum sana

• Makineyi alanlar bu gidişle Free to play indirme rekoru kıracak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OldGamers86 -- 6 Aralık 2013; 1:08:51 >
  • Oyunlar harbiden cook para

• Tronix ve Mario128 akarr. Türkiye den oyun alınmaz bu saatten sonra. İsterlerse bütün oyunları Türkçe yapsınlar yinede almam.
  • Sadece ve sadece Fifa-Battlefield alırım (online kod bulamazsam) ve Watch Dogs hatrına kutulu Watch Dogs alırım. Diğerleri amazondan akar

• tahminimce 180 seviyelerine düşer. sonylerde 160 civarını bulur. biraz zaman geçmesi lazım ama. avrupara oyunlar ilk başta çok yüksekti . sonra sony 3 paund indirdi. daha sonra 7 daha indir. 10 pound indi yani fiyatlar. ilk çıktığı için fiyatlar böyle bence normal. kaymağını yicekler sonuçta :D
  • O kadar yazmışız, kopyala / yapıştır yapmamak olmaz.

2. el alırız her zaman ki gibi
    Veya takas.
    Ya da yurt dışı sitelerini kullanırız.

Şiir yazdım:

Oyun düşmanı Aral
    Logosu da al al
    İster mi acaba anal?
    Bu fiyatlar çok banal.

Bu kurum bir deccal
    Soyar adamı, bakmaz hâl
    Çalmaz ağzımıza bir lokma bal
    Bırak Aral ak sakal

250 TL'ye olmaz kural
    Ey oyuncu hakkını vur ve al
    Neden bu firma PAL?
    Olaydı NTSC gideydi Amerika'ya sal.

El altından dağıtır mal
    Soya soya yanakları al
    Gidene demeyiz gitme kal
    Ey Aral hadi bay bay.

Düzeltme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I-C-O -- 6 Aralık 2013; 16:59:30 >

• arala netxtgen mextgen farketmez, kan emici her zaman kan emicidir...

benden arala gelsin

• I-C-O kullanıcısına yanıt
  • Öyle yada böyle o parayı vereceğiz bir yerlere.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.