Şimdi Ara

PS4 ALIRKEN DİKKAT EDİLECEK UNSURLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 1000 TL'ye PS4 ?

1. Unsur : PS4 yerine hıyar çıkmasın dikkat edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aimstein -- 16 Haziran 2014; 5:41:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeiist

1000 TL'ye PS4 ?

Toptan fiyatına parekende yapıyoruz yazmislar denizlide bir fırlatmış diğer firmalara ne diyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeiist

1000 TL'ye PS4 ?

Liferloy hemde pal satıyor.Hİç. anlamadım nasıl bu fiyat
  • Liferloy 1040 garantili. Sakın NTSC çıkmasın o cihaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nachtsicht93

Liferloy 1040 garantili. Sakın NTSC çıkmasın o cihaz?

pal yazmışlar.Hemde sony garantili.Gerçekten kafam karıştı
  • ntsc-j cihaz buyuk ıhtımalle ondan düşüktür fiyat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur106

ntsc-j cihaz buyuk ıhtımalle ondan düşüktür fiyat

O nedir ? ntsc ile aynı mı? Ve bu nedir ? İnanın hiçbir bilgim yok bu konuda.Herhangi bir handikapı var mı ?

Ekleme:Gold bilgisayardakide 1300 lira o damı bundandır.Hangisinden almalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baytar. -- 16 Haziran 2014; 8:54:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baytar.

quote:

O nedir ? ntsc ile aynı mı? Ve bu nedir ? İnanın hiçbir bilgim yok bu konuda.Herhangi bir handikapı var mı ?

Ntsc-j'de onay tusu O'dur X degil.
    Ntsc ve pal arasinda da bluray filmler arasinda bolge kodu farki oluyor baska sorun olmaz

Gold'unki ntsc ve ithalatci garantili diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deve Katili -- 16 Haziran 2014; 8:55:27 >
  • ntsc-J japan japon ya asya bolgesı cıhazları , Ntsc-U amerıka kıtası cıhazları PAL avrupa...özetle bence hıc farketmez
  • Bu arada liferloy'dan alacaksaniz bizzat siz gidip alin. Sony garantili ve pal'sa bir seyler olma ihtimali yuksek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

quote:

Orijinalden alıntı: Baytar.

quote:

Ntsc-j'de onay tusu O'dur X degil.
    Ntsc ve pal arasinda da bluray filmler arasinda bolge kodu farki oluyor baska sorun olmaz

Gold'unki ntsc ve ithalatci garantili diye biliyorum.

Bölge kodu farkı nedir ? Sizce en uygun fiyata en düzgün malı nerden alabilriim ?

• Baytar. kullanıcısına yanıt
    Kutulu oyun veya bluray filmlerin arkasinda 1,2,3 veya All yazar. 1 Ntsc 2 Pal icindir. Siz ntsc alirsaniz 1 almak zorundasiniz.

Ben hepsiburadadan 1500'e aldim ancak indirime girmis 1300 civarina dusmus pal ve ithalatci garantili fakat hepsiburada da 2 yil garanti veriyor. Bir bakin isterseniz

• 1000 TL.leri görmek güzel. Firmaların indirime gideceğinin bir sinyali olsa gerek
  • oyunlarda bölge kodu dıye bisey yok ,ps4 tüm bölge oyunlarını çalıştırıyor ,yanlış bilgi vermeyelim

• quote:

Orijinalden alıntı: ipsiz_uçurtma

oyunlarda bölge kodu dıye bisey yok ,ps4 tüm bölge oyunlarını çalıştırıyor ,yanlış bilgi vermeyelim

Ben sadece bluray filmler icin soylemistim de yanlis anlasilmis sanirim. Bluraylerde oyle olur kutulu oyunlarin da arkasinda dunya isareti oldugu icin ornek vermek maksadinda yazdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

quote:

Orijinalden alıntı: ipsiz_uçurtma

oyunlarda bölge kodu dıye bisey yok ,ps4 tüm bölge oyunlarını çalıştırıyor ,yanlış bilgi vermeyelim

Ben sadece bluray filmler icin soylemistim de yanlis anlasilmis sanirim. Bluraylerde oyle olur kutulu oyunlarin da arkasinda dunya isareti oldugu icin ornek vermek maksadinda yazdim.

hocam yanlış bilgi vermeyelim derken kendimı de kastediyordum size demek istemedim ,kusura bakma. Filmlerde sorun oluyor ama bekli de bır kez bile film izlemıcez o da ayrı bır durum :)

• ipsiz_uçurtma kullanıcısına yanıt
    Ben de sizin dediginiz gibi belki film izlemeyecegim ama yine de her ihtimale karsi aldim pal

• Dikkat edilicek tek unsur güvenilir bir yerden alman olucak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yan ithalat olayında ise sadece o firmanın verdiği garantiden yararlanırsın,atıyorum sony mesela ilerde derse ya bu ps4 lerin gamepadde şu şu sorun var fabrikasyon hepsi değişecek işte o zaman sony hepsini alıp değiştirir ama bu yan firmalar kafalarına göre tamir ederler yada garanti dışı bırakırlar vs. genelde çoğunun ya istanbulda 1 tane yeri oluyor teknik servis hangi ilde olursan ol illa oraya yollayacaksın vs. ama sony öyle değil,2 yıl garantisi olmak zorundadır ama atıyorum 1 küsür sene sonra sana garantiyi veren firma battı ne olacak ? çok uğraşırsın tüketici hakem heyetinde sürünürsün vs. online alacaksan bu garanti işini mutlaka sor,ucuz olanların hemen hemen hepsi farklı firma garantisinde,koca hepsiburada bile sony garantili değil mesela geçen satıyorlardı,illa online olacaksada güvenilir yerlerden bakın,sitenin arayüzünden vs. zaten direk kendini ele verir böyle yerler basitse işini basite alan bir kuruluştur bulaşma,20 liralık 50 liralık site tasarımıyla satın yapan yerden pek birşey bekleme yani tasarım arayüz bunlarada dikkat et,müşteri hizmetleri olsun,ve de cep telefonu olmasın sabit hat numara yada genel bir numara olsun vs. bunlara dikkat ettikten sonra rahatça alışveriş yapabilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.