Şimdi Ara

Ps4 alacağım. dikkat etmem gereken bir özellik var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, bu hafta ps4 alacağım. ilk defa playstation alıyorum, açıkcası fazla bir bilgim de yok.

piyasada ps4, ps4 slim ve ps4 pro var. muhtemelen slim alacağım. slim alırken dikkat etmem hangi seri olduğu veya başka bir durum var mı?

bir de 500gb ve 1tb var piyasada. çoğunlukla cd olarak alıp oynayacak birinin 1tb almasına gerek var mı? sonuçta gta5 60gb tutuyor. 500gb'lık cihazda bile 6-7 oyun yüklü halde kullanabilirim gibi geliyor. save dosyaları ve güncellemeleriyle çok daha fazla yer kaplıyor mu oyunlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Artik ps4 slim diye bir sey yok cunku tek ps4 o suan digeri uretimden kalkti. Bir de pro var eger 4k tv varsa ve vr almayi dusunuyorsan pro al ama yoksa gerek yok pro almana. Bende 500 gb var ama bana suan yetmiyor ben aldigimda 1 tb olsaydi 1 tb alirdim kesinlikle

• 4k istiyorsan pro al yoksa slim kasa al.
    Ileride oyunlari surekli silip kurmakla ugrasmak istemiyorsan 1tb almani tavsiye ederim. Zaten aralarindaki fark en son 70-80 lira falandi. (n11`den aldim 2 hafta once, 500 ile 1tb arasindaki fark bu civardaydi)
    Garanti takintin yoksa ithalatci garantili alabilirsin daha ucuz olmasi acisindan.
    Suan bildigim kadariyla slim kasalarda 2 farkli seri var biri 500gb icin kullanilan digeri de 1tb icin kullanilan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CDDF4778 -- 19 Haziran 2017; 0:42:3 >
  • Cd lide alsan oyunu kurmasi gerekiyor birde playstationin isletim sistemi falanda dahil olunca o 500 gb iyice dusuyor kesinlikle 1tb al. Duz kasa alicaksan hatasiz olmasi icim son model koduna bak derim ama slimler zaten sonradan ciktigi icim hepsi sorunsuz modeldi. Birde pro alma sansin varsa iyi dusun pisman olma cogu oyuna performans iyilestirmesi geliyor

• 500gb pişmanlıktır söylim, cd li falan alırım diyede düşünme psn de dehşet indirimler oluyor cd falan tanımazsın yakında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.