Şimdi Ara

ps4 açılmama sorunu(güç kaynağı olabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • makinayı yeni almıştım. Benden önceki kişinin hiç temizlik yapmadığını düşünerek makinayı açıp fan ve bobin kısmının tozunu almak için makinanın içini açtım temizliği yaptım geri topladım. Makınayı denemek ıcın actım sorunsuz calısıyordu ancak blue ray okuyucuda sorun vardı. bende blue ray kablosunu yanlıs taktıgımı dusunerek güç kaynagının altında kalan kabloya ulasmak için güç kaynagını cıkardım kabloyu duzelttım tekrar taktım sorun duzelmedı ve bende bu işlemi 3 4 kere daha yaptım yani her seferinde guc kaynagını cıkardım kabloyu duzelttım. 4 denemeden sonra makına mavı ısık sorunu verdı. acma tusuna basınca mavı ısık 1 sanıye yanıyor sıgorta sesı gıbı tın dıye bı ses gelip makına kendini tekrar kapatıyor. Şimdi sorum şu 3 4 kere sok cıkar yaptıgım ıcın guc kaynagıo bozulmus olabilir mi ? kendimiz bir çare bulabilir miyiz yoksa daha fazla ugrasıp makınayı iyice bozma tamire götür mü dersiniz



  • bugun tamirciye götürdüm, tamir olmama ihtimali yüksek dedi. sanırım bir toz alma ugruna 3 günde makinayı perte çıkardım. Bir dahada ne ps alırım ne ps oynarım :)
  • Çocukluğumdan beri her çıkan yeni konsolu alırım. Konsol oyuncusuyum genelde ve hiç bir zaman içini açayım da tozunu alayım demedim. Ve toz almamanın konsola bir sıkıntı çıkarttığını duymadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.