Şimdi Ara

PS3 ve XBOX360 arasındaki farklar nelerdir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
16.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PS3 ve XBOX360 arasındaki farklar nelerdir ?

Para birikirip ikisinden birini almayı düşünüyorum farkları nelerdir , kullanımı vs. nasıldır ?

• biri 3 harfli biri 7
    birinde P ve S harfleri varken diğerinde yok
  • bende 2side yok şimdi buraya uzmanlar gelir ama onlardan önce benim bildiğim xbox360 korsan oyun oynatıyo ama makine 6ayda bozuluyor yenisini alıyosun ps3 bozulmuyor sağlam ama bi oyun 180 tl yani git i5li bi sistem kur yemişim konsolunu
  • ps3 de blu-ray film izleme imkanın, 360 da korsan oyun oynayabiliryorsun ama ps3 u de kırdı geohot yakında orjinal oyun almaktan kurtulacak millet.

edit : yukarıdaki arkadaşın dediği gibi 360 da 3k olayı var yani konsol çöp olabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_h -- 11 Şubat 2010; 19:13:49 >
  • ps3'ün grafik kalitesi biraz daha yüksek ve fiyatı xbox'un 2 katı. ayrıca ps3'te her zaman orjinal oyun kullanmak zorundasın, ama xbox'ta online oynamayacaksan korsan oyun da oynayabilirsin.
  • Dostum sen ne yaptın konu dışında takılan konsolcular arasında kaos oluşacak birazdan

Xbox 360 oldukça geliştirilmiş online yapısı, korsan oyun çalıştırabiliyor olması ile,
    Playstation 3 kendine has oyunları ile dikkat çekmekte..

Sana önerim kimseyi dinleme iki konsolunda sahip olduğu oyunlara detaylıca bir göz at hangisinde daha çok hoşuna giden oyun varsa o konsolu al Yıllardır konuşuluyor ve bu konu hakkında bir neticeye ulaşılması imkansız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

biri 3 harfli biri 7
    birinde P ve S harfleri varken diğerinde yok
    gamepad,oyun,online gibi farklar var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli

ps3'ün grafik kalitesi biraz daha yüksek ve fiyatı xbox'un 2 katı. ayrıca ps3'te her zaman orjinal oyun kullanmak zorundasın, ama xbox'ta online oynamayacaksan korsan oyun da oynayabilirsin.

savaş çağrısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenger11

quote:

ps3'ün grafik kalitesi biraz daha yüksek ve fiyatı xbox'un 2 katı. ayrıca ps3'te her zaman orjinal oyun kullanmak zorundasın, ama xbox'ta online oynamayacaksan korsan oyun da oynayabilirsin.

savaş çağrısı

Alıntıları Göster
    tartışma peşinde falan değilim , hangisi daha iyi de demiyorum , farklı özellikleri varsa nelerdir
    xbox 3k olunca artık kullanılmaz mı oluyor ?
    xbox ın kontrolleri epey farklı sanırım kullanışı iyi mi ?
    ps3 ile xbox a aynı oyunlar da çıkıyor benim bildiğim , nasıl farklı oyunları var mesela ?

• quote:

quote:

savaş çağrısı

bu adam ne diyor "ps3'ün grafik kalitesi biraz daha yüksek" mi yanlıs mı duyuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

tartışma peşinde falan değilim , hangisi daha iyi de demiyorum , farklı özellikleri varsa nelerdir
    ps3 ile xbox a aynı oyunlar da çıkıyor benim bildiğim , nasıl farklı oyunları var mesela ?

Alıntıları Göster
    xbox ın contreller ı daha kullanışlı bence
  • quote:

Alıntıları Göster
    http://www.youtube.com/watch?v=fARdxkovMhQ

6 Round olarak karşılaştırılmış. Bir incele istersen. Bu ilk round.

• quote:

X360 exc Gears of War 2, Fable 2, Halo 3 bildiklerim.
    PS3 exc Heavy Rain, God of War, Killzone, Rezistance, Uncharted, Metal Gear Solid, Gran Turismo aklıma ilk gelenler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

quote:

quote:

savaş çağrısı

bu adam ne diyor "ps3'ün grafik kalitesi biraz daha yüksek" mi yanlıs mı duyuyorum

aynen

• quote:

Orijinalden alıntı: Zyx

quote:

quote:

quote:

savaş çağrısı

aynen

alın bunu dışaro o zaman

neyse arkadaşım xbox al bence ps3 den daha iyi gamepad ı var oyun çeşidi de fazla korsan oyunda çalıstırıyor. sorun olursa yardımcı olayım bende yok ama baya bi bilgi topladım en kısa zamanda alacağım zaten

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zyx

quote:

quote:

quote:

savaş çağrısı

aynen

alın bunu dışaro o zaman

neyse arkadaşım xbox al bence ps3 den daha iyi gamepad ı var oyun çeşidi de fazla korsan oyunda çalıstırıyor. sorun olursa yardımcı olayım bende yok ama baya bi bilgi topladım en kısa zamanda alacağım zaten

Alıntıları Göster
    ps3 oyunları 90 lira eğer oyun piyasaya çıkmamışsa 120 lira civarındadır.hayatımda 180 lira verip de oyun almadım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Roland Deschain

http://www.youtube.com/watch?v=fARdxkovMhQ

6 Round olarak karşılaştırılmış. Bir incele istersen. Bu ilk round.

Alıntıları Göster
    Ps3ün grafik kalitesi zaten şuan konsollardaki en iyi grafik.Orjinal kullanma zorunluluğu var ama bir oyun 180tl değil 90tl.
    Ps3 exc oyun bakımından çok kaliteli oyunları var.Grafik olarakda çok daha iyiler.Ama sırf grafik değil her yönüyle çok iyi oyunlar çıkıyor exc bakımından.Xbox 360 güzel konsol fakat grafik arıyorsan Ps3.
    Online bakımından Xbox 360 iyi ama online oynamak istiyorsan 2konsoldada orjinal kullanman gerekir.Çünkü xboxda kopya kullananlar banlanıyor.
    Ps3de grafik daha iyi dedik resim ve video vermeden olmaz.
    Heavy rain(Resimleri ben çekmedim ama oyunun demosunu bizzat bu grafiklerle oynadım)

Buda oyunun tanıtım videosu(Açılmazsa üzerine tıkla)

Bu oyun bu ayın sonuna doğru çıkıyor
    Daha oyun var ama bu tek başına yeter.

• Tek kelimeyle Xbox360. Ben cok düsündüm Ps3 e orjinal oyun alınmaz cok pahalı. Ayrıca al xboxı keyfine bak yeni nesil boardlarda "Jasper" 3k yok artık. Yok demeyimde en az 3-4 yıl dayanır.

Edit: *Reventen* çok yanlış bilgi veriyorsun konsol bölümüne girersen Xbox'ın ps3ü geçtiğini herkez bilir. Ps3 de frame bozuklukları var görüntü soluk. Xboxta Antialliasing desteği var Xbox'ın grafik yanı çok daha iyi bana göre her yanı iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nosferatu* -- 11 Şubat 2010; 20:07:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: n0sferatu-

Tek kelimeyle Xbox360. Ben cok düsündüm Ps3 e orjinal oyun alınmaz cok pahalı. Ayrıca al xboxı keyfine bak yeni nesil boardlarda "Jasper" 3k yok artık. Yok demeyimde en az 3-4 yıl dayanır.

Jasperde 3k azaldı ama yok denicek kadar değil.Single oynamak istiyorsan alırsın.Fakat jasper makinalardan 3k verenlerin sayısıda az değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atatürk_1881

quote:

Orijinalden alıntı: n0sferatu-

Tek kelimeyle Xbox360. Ben cok düsündüm Ps3 e orjinal oyun alınmaz cok pahalı. Ayrıca al xboxı keyfine bak yeni nesil boardlarda "Jasper" 3k yok artık. Yok demeyimde en az 3-4 yıl dayanır.

Jasperde 3k azaldı ama yok denicek kadar değil.Single oynamak istiyorsan alırsın.Fakat jasper makinalardan 3k verenlerin sayısıda az değil.

Alıntıları Göster
    Halo gibi dandik bir exc oynamak istersen durma koş xbox al.Ama gow,heavy rain istersen buyur içeri gir.Bende ps3 var ama yok böyle bir makina.Arkasında sony olan herşeyi gözüm kapalı alırım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.