Şimdi Ara

PS3 ve XBOX360 arasındaki farklar nelerdir ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
16.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 1299

http://www.youtube.com/watch?v=fARdxkovMhQ

6 Round olarak karşılaştırılmış. Bir incele istersen. Bu ilk round.

hemen bakıyorum
  • Xbox 360'da 3K sorunu tam olarak çözülmedikçe, bnm gözümde her zaman için güvensiz bir konsoldur. En büyük eksisi budur.
    Artısı ise ki bana göre artı değil, kopya oyun çalıştırmasıdır. Yalnız kopya oyunla Online aleme dalamazsınız. Ps3'e göre biraz ucuzdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Xbox 360'da 3K sorunu tam olarak çözülmedikçe, bnm gözümde her zaman için güvensiz bir konsoldur. En büyük eksisi budur.
    Artısı ise ki bana göre artı değil, kopya oyun çalıştırmasıdır. Yalnız kopya oyunla Online aleme dalamazsınız. Ps3'e göre biraz ucuzdur.

dikkatli kullanırsan uzun yıllar kullanırsın. istanbul saturn de 2 yıl garantili 500 lra. bi sorun olunca gönderiyorsun 30 gün içinde çözmezler ise yenisini yolluyorlar. 500 lira nerde 800 lira nerde

bu arada karşılaştırma videosunda xboxın gamepadı daha kullanıslı ve daha kolay kullanılıyor oyun oynarken grafik bakımından da xbox ps3 den daha iyi hem de 300 lira ucuz

• quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

quote:

Xbox 360'da 3K sorunu tam olarak çözülmedikçe, bnm gözümde her zaman için güvensiz bir konsoldur. En büyük eksisi budur.

dikkatli kullanırsan uzun yıllar kullanırsın. istanbul saturn de 2 yıl garantili 500 lra. bi sorun olunca gönderiyorsun 30 gün içinde çözmezler ise yenisini yolluyorlar. 500 lira nerde 800 lira nerde

bu arada karşılaştırma videosunda xboxın gamepadı daha kullanıslı ve daha kolay kullanılıyor oyun oynarken grafik bakımından da xbox ps3 den daha iyi hem de 300 lira ucuz

Her şey tamamda Xbox grafikde nerde Ps3den üstü oyun gösterin.Ben yukarda bir oyun verdim varmı onun ayarında bir oyun?

• elite,2 oyunlu istersen 840 da var saturn de ayrıca halo ya dandik diyenlere bakma illa fanlık yapıcaklar ya oynamadıkları oyunu kötülüyorlar,ayrıca halo dışında mass effect,geow gibi oyunlarda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hook1903 -- 11 Şubat 2010; 20:34:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Reventon*

quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

quote:

Her şey tamamda Xbox grafikde nerde Ps3den üstü oyun gösterin.Ben yukarda bir oyun verdim varmı onun ayarında bir oyun?

karşılaştırma linki vermis bi arkadaş xbox ın renkler daha doygun ve gerçekci bence

• Halo bence dandik bir oyun değil.1sene civarı Xbox kullandım
    Şimdi seçim sana kalmış
    Xbox garantili ama resmi microsoft garantisi değil firma garantisi.
    Öncelikle online oynamak istiyorsan orjinal kullanman gerekir.Xboxda online daha iyi.Ps3de oynıyamıyorsun oynanıyor tabi seslerde sorun var party yok ama Mag oyunu var fps 256kişi aynı anda hiç lag olmıyor.
    Şimdi Xboxdamı Ps3demi orjinal kullanmak mantıklı?
    Ps3de spotçulardan oyunu rahatlıkla 90tl civarında bulabiliyorsun,2.el piyasası gelişmiş her oyunu uygun fiyata bulabiliyorsun.
    Xboxda ise böyle bir şansın yok çok az orjinal oyun bulma şansın var.İnternetten sipariş yapman gerekiyor.Ps3dede böyle yapanlar çok ama 2.el piyasası falan sonradan satma veya 2.el oyun konusunda sıkıntı çekersin.
    Xboxda gamepad iyi.Ama Ps1 ve Ps2 kullandıysan zaten Ps3ünki onlarla aynı bir farkı yok.
    Kopya istiyorsan Xbox al single istediğin kadar oynarsın ama online banlandıktan sonra yeni konsol şart.

sasa_iliç ,Onlar eski video bak bu konuda mesajım var onu bi incele.Öyle grafikte bir oyun yok hiçbir konsolda.O karşılaştırmalar eski.Multiplatform oyunlarda azıcıkda olsa Xbox önde.Ama Ps3 exc oyunlarıyla baya önde.Grafikde.
    Benim için grafik önemli değil şahsen ama grafik olarak Ps3 çok daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atatürk_1881 -- 11 Şubat 2010; 20:39:43 >

• Arkadaşlar zevkinize karışmıyorum belki müptelası olabilirsiniz ama grafik sadece bir faktördür, her şey demek değildir bunu sakın unutmayın. Grafiği iyi olan bir oyun gerek oyun yapısı gerek eğlence bakımında oyuncuya yeterli gelmemesiyle 2 dakikada kendisinden nefret ettirebilir.

Xbox 360'ın controller'ı bence hem göze hitap ediyor hem de sahip olanların dediklerine göre oldukça iyi(fps oyunlarda sıkıntı çekilmiyormuş).. Zaten Xbox 360'ın en çok ilgi çeken özelliği gelişmiş online olayı.. Online olarak oynama imkanın varsa hatta "yahu ben daha çok online takılırım" dersen Xbox 360'ı iyice bir düşün derim. Online olayına pek sıcak bakamıyorsan Playstation 3'ün exclusive oyunları oldukça sağlam ve sayı olarak daha fazla.. Tekrarlıyorum iki konsolun sahip olduğu oyunlara bak ve karar ver derim ben.
  • forumdaki çoğu kişi de ps3 oyunlarını shopto gibi yabancı sitelerden alıyor
  • Bilgisizliğime verin ama bu 3k olayı ne oluyor?
  • Konsollarda Fps çok rahat oynanabiliyor.Ben gamepadde çok rahat oynıyorum ve mousede hiç rahat değilim hiçbir şekilde oynıyamıyorum.Alışırsan çok rahat oynarsın.
  • Xbox 360 grafik olarak biraz daha iyidir, gamepadi daha iyidir, online sistemi daha iyidir.

PS3'te bluray vardır, bir de exclusive oyunları daha kalitelidir.

Ama multiplatform oyunlar karşılaştırılabilecek oyunlar olduğundan Xbox 360 multi oyunlarda daha iyi grafik vermektedir.

Bluray dışında her yönden Xbox daha üstün kısacası.

Not: İki konsol sahibiyim.
  • ps3te xbox kontrolleri kullanılabiliyor mu
  • 3K olayında xbox bildiğin çöp oluyor.

Ben xbox diyorum neden dersen uğraşmıyosun ps3 gibi.Online oyunlarda lag yapmıyor.

Kopya oyun alıyosun hepsinden önce kısaca paran cebinde kalıyor.Ps3 için arkadaşlar kırıldı filan diyor ama sony bi bakarsın yeni bi firmwire ile bunuda halleder.Konsollarda fps tarzı oyunları unut derim.

Şuanda pc'mi konsolmu deseler konsol derim konsolu açıp kaparsın ne formatı var ne donması var nede antivirüsü var.Bi konsol aldığın zaman en az 2-3 yıl oyunları oynayabiliyorsun ama pc öyle değil.6-8 ay arayla upgrade yapman lazım.Yapmazsan yeni oyunları oynayamassın.

Konsollarda dediğim gibi fps oyunlarına elveda edersin alışması çok ama çok zor.Eğer bunu göz önüne alıyosan xbox al derim

Edit:Xbox 3K (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N-0NE -- 11 Şubat 2010; 21:18:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: N-0NE

3K olayında ps3 bildiğin çöp oluyor.

Ben xbox diyorum neden dersen uğraşmıyosun ps3 gibi.Online oyunlarda lag yapmıyor.3k olayı yok hele garantisi bitikse ps3'ün çok kötü koyuyor insana...

Kopya oyun alıyosun hepsinden önce kısaca paran cebinde kalıyor.Ps3 için arkadaşlar kırıldı filan diyor ama sony bi bkarsın yeni bi firmwire ile bunuda halleder.Konsollarda fps tarzı oyunları unut derim.

Şuanda pc'mi konsolmu deseler konsol derim konsolu açıp kaparsın ne formatı var ne donması var nede antivirüsü var.Bi konsol aldığın zaman en az 2-3 yıl oyunları oynayabiliyorsun ama pc öyle değil.6-8 ay arayla upgrade yapman lazım.Yapmazsan yeni oyunları oynayamassın.

Konsollarda dediğim gibi fps oyunlarına elveda edersin alışması çok ama çok zor.Eğer bunu göz önüne alıyosan xbox al derim

3K PS3'te değil Xbox 360'ta var.

Konsolda FPS unut falan diye bir şey yok.

Konsol bölümüne gir bak istersen sabah akşam Modern Warfare oynuyoruz online.

PC'de konsoldaki kadar zevkli değil FPS oynamak, titreşim vs.. yok çünkü.

Konsolda tetik tuşuyla ateş ediyorsun, titriyor da gerçekten ateş eder gibi oluyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miex -- 11 Şubat 2010; 21:19:22 >

• Alışmak önemli ama mesela ben fareye alıştım hayatta yapamıyorum.Bizim arkadaşlarda var ps3 ama harbi nişan olayı için alışmak lazım....

Ben kendi fikrimi söyledim sadece.O yüzden gerisine alıcak olan arkadaş karar vericek...
  • xbox ı online oynayanlar orj. oyun la mı oynuyor ? ps3te lag olduğunu söylüyorsunuz , bu xbox ın 3k olmaması nasıl sağlanır ?
  • Xbox'ın son 1.5 senedir üretilen versiyonlarında 3K diye bir şey yok.
  • @N-ONE
    teşekkürler birazda googla'dan falan aradım 3k 3kırmızı ışık problemiymiş aşırı ısınmadan falan kaynaklanıyormuş heralde.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.