Şimdi Ara

PS3 UPDATE Bilgilendirme Servisi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
4.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece PSN+ ile gelen otomatik indirme özelliği hoşuma gitti. Neyse yapayım updateyi , Plus üyeliğini sonra alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BadGuy -- 29 Haziran 2010; 16:06:26 >
  • Üyeliğiniz biterse üyelikle birlikte gelen içerikler oyunlar herşey üyeliğiniz sona erdiğinde kullanamayacaksınız.Yeni üyelik almanız gerekecek. Ve Plus üyeliğinizle gelen içerikler download listte gözükmeyecek.Bir şekilde mahrum kalırsaız içeriklerden gidip tekrar satın alma yerinden indireceksini ama ücretli olmayacak..Böylece paylaşımında önüne geçmiş SONY.
    Uyarı: Bu saatten sonra hiçbir paylaşım yapmayın Sony yeni bir yapıya geçti tespit edilirse yaptırım uygular.
  • PAL makineler için update linki atacak arkadaşa şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gri

PAL makineler için update linki atacak arkadaşa şimdiden teşekkürler

http://uk.playstation.com/ps3/support/system-software/detail/item289072/Update-features-%28ver-3-40%29/

• quote:

Orijinalden alıntı: xamaximax

VİDEO EDİTORUN KULLLANIMI

Altyazı editorumuzden bu video nun altyazılı halını ısterız anlayabılmek ve kullanımını daha anlayısı hale getırmek ıcın

• az bıraz okumaya calıstım beyler bu plus olayı nedır ..???
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktower35

az bıraz okumaya calıstım beyler bu plus olayı nedır ..???

http://forum.donanimhaber.com/m_40735547/tm.htm

• PS3 FW 3,40 ' özellikler gizli

- Your trophy level appears on the side of your PlayStation Network ID box, just to the right of your comment.
    - Under Display Settings Deep Color (HDMI) is a firmware 3.40 feature
    - Calibrate Motion Controller is a new feature in Accessory Settings for PlayStation Move
    - Automatic Download appears at the top of System Settings, it allows you to set a period of two hours to allow patches, and updates to be downloaded
    - Trimming -- you can now trim the edges of photos while keeping the original copy prior to the trim Edit: (not sure if it was there prior)
    - Under Transaction Management there is a new subsection called Service List, which features betas and access to other services Edit: (It was there prior)

Kaynak

• Yapıyorum update i hatta 1 yıllık üyelik almak istedim ama 1 yıl dolduktan sonra indirdiklerime erişemeyecek olmak can sıkıcı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BadGuy

quote:

http://uk.playstation.com/ps3/support/system-software/detail/item289072/Update-features-%28ver-3-40%29/

bunu nasıl yükleyeceğiz acaba ps3'ten falan mı siteye gireceğiz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmettuncez

quote:

Orijinalden alıntı: BadGuy

quote:

bunu nasıl yükleyeceğiz acaba ps3'ten falan mı siteye gireceğiz ?

Yok aşağıdaki kullanıcı şartlarını kabul edip dosyayı bilgisayarınıza indirin, sonra indirdiğiniz dosyayı UPDATE adında bir klasör açarak onun içine atın. Ardından PS3 diye bir klasör açarak UPDATE klasörünü de bunun içine atın. Bu dosyayı herhangi bir USB belleğe atıp PS3'e takın , system settings den system update gibi bi sekme olacak oradan, update via storage media yı seçin.

Ya da ps3--> settings --> system update --> update via internet diyerek ps3 üzerinden indirip güncellemenizi yapabilirsiniz.

Biraz karışık oldu, umarım yardımcı olabilmişimdir.

• oyun oynarken download özelliği ne zaman gelicek acaba?
  • ya yemişim photo mhoto ya nerde türkiye store nerde!!!!! bole sacma sapan updatelerle geliyolar neymiş facebook cart curtmus hikaye ya
  • 1-)facebook kullanmayan birinin ne işine yarar msn face update
    2-)plus a baktım pek bi cacık yok ek paketler falan varda bende yokki o oyunlar saçma geliyo
  • Sony bu updatei 40 milyon kisiye cikariyor.
    Sen kullanmassin baskasi kullanir..Sende PC vardir baskasinda yoktur..Updatelere ozellikler eklenirken genel kitleye hitap eden ozellikler konuyor.
  • oyunlarıda kendin seçemiyosun ne update le ne gelirse piyangodan bu çok kötü oldu
  • Ben bu güncellemeyi pc den indirdim ps 3 e nasıl kuracağım yardım edebilirmisiniz
  • Komple Sony size storeyi verse olmazmi.
    Tahmaz PS3 diye klasor ac sonra UPDATE diye PS3 klasorunun icine klasor ac UPDATE in icine o indirdigin dosyayi at flash bellekle tanit..System update ten media yi sec ok de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: O-Z-G-U-R

Komple Sony size storeyi verse olmazmi.
    Tahmaz PS3 diye klasor ac sonra UPDATE diye PS3 klasorunun icine klasor ac UPDATE in icine o indirdigin dosyayi at flash bellekle tanit..System update ten media yi sec ok de.

Aşşağıdaki linkten 3.40 Güncellemesini indir.

Link:http://dus01.ps3.update.playstation.net/update/ps3/image/us/2010_0629_88b2f8d458119f666c97d893c17201cd/PS3UPDAT.PUP

Bilgisayarında PS3 isimli bir klasör aç. Bu klasörün içine UPDATE isimli bir klasör aç ve indirdiğin güncellemeyi bu klasörün içine at. yani şöyle olması gerekiyor. PS3/UPDATE/PS3UPDAT.PUP

Daha sonra bilgisayarındaki PS3 klasörünü Flash diske at. Flash diski PS3'e tak ve System Update bölümünden güncellemeyi flash diskten gerçekleştir.

• Bana anlatmana gerek yok.:)
    ihtiyaci olanlara ver.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.