Şimdi Ara

Ps3'ünü Nasıl Kişiselleştirirsin .. Tavsiyeler :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar canım sıkıldı ve size biraz bilgiler vereyim dedim .. Nasıl Ps3'ünüzü Kişiselleştirebilieceğiniz Hakkında.. Başlarken bir kaç bilgi vereyim.
    Ps Plus: Yeni çıkacak oyunlar hakkında herkesten önce bilgi alabileceğiniz program.
    Ps Home: Karakter yaratıp eğlenebileceğiniz Program.
    Ps Store: Ps Oyunlarını satın alıp demolarını indirebileceğiniz bir programdır..

İlk olarak Elinizde Bir Ps3 ve 2 Tane "Sony" Wireless Controller bulunmak zorunda. Sony olması dahai bir hava katacaktır..

daha sonra Canınız sıkılmasın Para toplayın ve kendinize 2 Tane Orjinal oyun alın en az biri Futbol olsun .. Korsan oyun alırsanız canınız sıkılacaktır . Kendimden biliyorum :D (Sonradan Orjinale döndüm ) :D

Ve şimdi gerçek oyunculuğa ilk adımınızı attınız 2 tane Orjinal oyununuz var .. Fena bir başlangıç değil :D

Ve sonra evinize internet bağlatın ... Bu internet bağlantısı ile Ps3 ile internette gezinebileceksiniz, oyunlarınızı yanlız oynamak yerine topluluk halinde oynayabileceksiniz.

bu adımıda tamamladıysak Ps3'ümüzde 2 User açalım. Ve Ps Network te bir hesap açalım fakat Region'ı United States Yapalım. Bu hesabımızı 1. Userden girelim. Bu hesabımızla Ps Home Ve Ps Plus a gireceğiz.

Yeni bir hesap daha açalım ve Region'ı Turkey olarak girelim ve 2. userden de bu hasaba girelim bu hesabımızda Ps Store dan alışveriş yapacağız ve demo indireceğiz.

Bu işlemlerde bitti .. Ve Ps3 daha eğlenceli oldu..

Şimdi eğer hep internetten oynuyorsanız ve single takılmıyorsanız kendinize bir tane "Wireless Joystick Keyboard" Alın bu daha hızlı internetten yazışmanıza yardım edecektir..

Şimdi bayağı bir aksesuarınız oldu bu arada 1 - 2 Oyun daha alın Ps3'ünüze..

Şimdi Ps3'ünüze Move Starter Pack alın. Ve yanında vazgeçilmez olan "Sports Champions" oyununu alın emin olun ki arkadaşlarınızla yada single olarak çok iyi vakitler geçireceksiniz.. Zaman geçtikçe Move'a yeni oyunlar alabilirsiniz.

Ve daha sonra kendinize bir şarj standı alın ki yer kaplamasın aksesuarlarınız..

Daha bir çok yenilikler yapabilirsiniz bunlar bende sadece tavsiyelerdi..

Arkadaşlar bu arada Ps3 hakkında ne bilmek istiyorsanız bana Pm atabilirsiniz.. Ve Söylediğim aksesuarların ve oyunların en iyi fiyatlarına bana Pm Atarak Ulaşabilirsiniz..

• Arkadaşlar herkes bakmış fakat 1 teşekkür eden yok nedense :D
  • tşk ederiz
  • Okumanı tavsiye ederim dostum
  • eyw kaannnnkaaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç önemli değil kankaaaa :D
  • Heryere 3 yasinda gibi ':D' koyarsan hepimizin bildigi gereksiz seyleri uzaa uzata anlatirsan tesekkur etmez kimse

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güldürdün beni hocam,teşekkürler
  • Ps3'u yeni almis kisiler icin iyi konu olmus

• Şimdi en bizi bilgilendirdinmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sikörtıl35 -- 28 Mayıs 2012; 1:07:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adam Jensen

Ps3'u yeni almis kisiler icin iyi konu olmus

Teşekkürler .
  • Adam oturmuş yazmış...
    Teşekkürler...Eline sağlık.
  • güzel güzel tşk
  • Ps3u kisisellestirmek hakkında bir bilgi görmedim ben. Kisisellestirmek için güzel bir Sticker bire bir bence..

• ben de sticker, arkaplan falan bir şeyler bekliyorum. cihazı alalı 2 yıl olacak neredeyse ne yapayım ben bunları
  • Arkadaşım biliyorsan niye yazıyorsun buraya ben bunları biliyordum sen bana bir şey mi öğrettin felan bu nedir böyle ya! Yakıştıramadım size adam yararlı bir şey yazmış yeni ps3 alıcaklar için güzel bilgiler var.50 tane fifa konusu 50 tane bf3 konusundan ayda yılda bir adam akıllı bir konu çıkmış kardeşim eline sağlık eminimki birilerine yararlı olacaktır ve devamını bekliyorum senden
  • Dostum fazla canını sıkmasam iyi olur :)

• quote:

Orijinalden alıntı: aeeb12

Arkadaşım biliyorsan niye yazıyorsun buraya ben bunları biliyordum sen bana bir şey mi öğrettin felan bu nedir böyle ya! Yakıştıramadım size adam yararlı bir şey yazmış yeni ps3 alıcaklar için güzel bilgiler var.50 tane fifa konusu 50 tane bf3 konusundan ayda yılda bir adam akıllı bir konu çıkmış kardeşim eline sağlık eminimki birilerine yararlı olacaktır ve devamını bekliyorum senden

Ben bunları biliyordum

• bu ne olum ya ?
  • bilinen şeyler neyse gönlün olsun teşekkürler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.