Şimdi Ara

PS3'üm çok ısınıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar playstation 3'üm çok ısınıyor çok fazla ısındımıda çok ses çıkartıyor ve mecburen kapatmak zorunda oluyorum oyunu en güzel yerinde nedendir? garantiside yok

• Yaz aylarinda normaldir...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KASAN FAT İSE TIKLA
    KASAN SLİM İSE TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mephisto0191 -- 5 Ağustos 2012; 22:29:25 >
  • Bu sıcaklarda normaldir. PS3' ü arkası ve yanları geniş olan bir alana koy sıkıntı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mephisto0191

KASAN FAT İSE TIKLA
    KASAN SLİM İSE TIKLA

İki linkte aynı Rakki.

Fat PS3'lerde sorun var, bugün oyundayken PS3:

"Sistem choq ısındı qnQ Bir kapatı ver. " dedi.
    "Tamam Pisi üç. " dedim ve kapattım.

Benim fan bozuk, serinde soğukta bile böyle. Fan PS3'ün iç organlarını serinletemiyor ve doğal olarak PS3'ün vücudu rahatsızlanıyor.
    />

Sürekli oluyorsa fanda sorun vardır. Ara sıra bu sıcaklarda olabilir ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: I-C-O

quote:

KASAN FAT İSE TIKLA
    KASAN SLİM İSE TIKLA

İki linkte aynı Rakki.

Benim fan bozuk, serinde soğukta bile böyle. Fan PS3'ün iç organlarını serinletemiyor ve doğal olarak PS3'ün vücudu rahatsızlanıyor.
    />

Kanka sen bence ps3ün içindeki tozları temizle ama dikkat et forumda bunun rehber konusu vardı bulurum şimdi.

http://resim.donanimhaber.com/m_49380917/mpage_1/f_/key_//tm.htm#49380917
    Konu bu kanka konuyu açan @tonimotto nickli arkadaşa sor bir sorun çıkarsa yardımcı olur heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A98986428 -- 5 Ağustos 2012; 21:12:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheVeteran®

quote:

quote:

KASAN FAT İSE TIKLA
    KASAN SLİM İSE TIKLA

İki linkte aynı Rakki.

/>

Kanka sen bence ps3ün içindeki tozları temizle ama dikkat et forumda bunun rehber konusu vardı bulurum şimdi.

Meto 6 ay önce temizlenmişti zaten, içi temiz kontrol ettim. Götüreyim Feza'ya tamir etsinde 1 yıl gitsin, Allah büyüktür.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar çok ısınıyor
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheVeteran®

quote:

quote:

KASAN FAT İSE TIKLA
    KASAN SLİM İSE TIKLA

İki linkte aynı Rakki.

/>

Meto 6 ay önce temizlenmişti zaten, içi temiz kontrol ettim. Götüreyim Feza'ya tamir etsinde 1 yıl gitsin, Allah büyüktür.

• quote:

quote:

KASAN FAT İSE TIKLA
    KASAN SLİM İSE TIKLA

İki linkte aynı Rakki.

/>

Linkleri yeniledim hocam buyur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mephisto0191 -- 5 Ağustos 2012; 22:32:02 >

• Yukarıda belirtilen olay Fan test...Temizleme değil...Kullanma klavuzunda da böyle bir seçenek verilmemiş
  • Fan temizleme modları ile uğraşmayın derim. Birisi başlık açmıştı ve halen de duruyor ana sayfada .

Diyor ki : "Arkadaslar ben 3 4 gun once boyle sari isik kirmizi isik problemlerine bakiyodum sonra fan testi gordum 80 gb lik kalin kasa ps3 ume uyguladim faydali olabilecegini dusundum sonra ps3 u actim sorun olmadi ertesi gun oyun oynarken birden kapandi sonra tekrar actim tekrar oynarken kapandi acmaya bastim sari isik yandi bilen birisi acil cevap Verebilirmi ?."

Oyüzden hiç üşenmeyin ve bir teknik servise giderek kompresör ile makinanınızı temizlettirin eğer teknik servis'te kompresör cihazı yoksa , kenidiniz alıp gidin 25 tl gibi bir fiyat'ı var.

Ben makinayı 1 yıl yüksek fan sesi ile kullandım ve kompresör alıp gittim teknik servis'e , temizlettirdim şuan yaklaşık 5-6 aydır sesiz bir şekilde kullanıyorum. Makinam 4.5 yaşında :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Fan temizleme modları ile uğraşmayın derim. Birisi başlık açmıştı ve halen de duruyor ana sayfada .

Diyor ki : "Arkadaslar ben 3 4 gun once boyle sari isik kirmizi isik problemlerine bakiyodum sonra fan testi gordum 80 gb lik kalin kasa ps3 ume uyguladim faydali olabilecegini dusundum sonra ps3 u actim sorun olmadi ertesi gun oyun oynarken birden kapandi sonra tekrar actim tekrar oynarken kapandi acmaya bastim sari isik yandi bilen birisi acil cevap Verebilirmi ?."

Oyüzden hiç üşenmeyin ve bir teknik servise giderek kompresör ile makinanınızı temizlettirin eğer teknik servis'te kompresör cihazı yoksa , kenidiniz alıp gidin 25 tl gibi bir fiyat'ı var.

Ben makinayı 1 yıl yüksek fan sesi ile kullandım ve kompresör alıp gittim teknik servis'e , temizlettirdim şuan yaklaşık 5-6 aydır sesiz bir şekilde kullanıyorum. Makinam 4.5 yaşında :)

Ben bir zararı yok diye düşünüyordum fakat bazı arkadaşlar sarı ışık aldıysa yapmayın derim arkadaşlar Makina 4.5 yaşındaymış vay be :D Benimde 5 haftalık :D Allah uzun ömürler versin diyelim

• Hepiniz çok sağolun arrkadaşlar açık alana koydum fazla ısınma olmadı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hlmilkc

Hepiniz çok sağolun arrkadaşlar açık alana koydum fazla ısınma olmadı..

O da olmazsa buzdolobanın içine koy PS3'ü oradan TV'ye HDMI ile bağla Artık ısınma sorununun I'sı kalmaz
  • quote:

quote:

O da olmazsa buzdolobanın içine koy PS3'ü oradan TV'ye HDMI ile bağla Artık ısınma sorununun I'sı kalmaz

I sorunu kalmaz lakin bu sefer de D sorunu çıkar , Donma :)

• quote:

Orijinalden alıntı: zack06

quote:

quote:

I sorunu kalmaz lakin bu sefer de D sorunu çıkar , Donma :)

Bende onunda çözümü var

BUZDOLABI İÇİNE UFO KOY

TAMAM VURMAYIN

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.