Şimdi Ara

PS3 ufak donma sorunu(sorun halloldu gibi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün 2 saat kadar spiderman 3 oynadıktan sonra oyundan çıkmak istedim please wait yazısı çıktı karşıma ve baya bir bekledim fakat ana menuye dönmedi.sonra cd yi çıkardım ve restart atmak zorunda kaldım.bu daha önce de başıma bir kaç kez gelmişti.bunun sebebi ne olabilir?çok mu önemli bir şey?cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pundraco -- 23 Mayıs 2007; 12:03:30 >

• dostum oyun oynarken pat diye oyunun ortasında çıkma oyundan

kesinlikle oyunun ana menüsüne dön ordan quit game yap ps3 için daha sağlıklı

banada birkere öyle oldu hemen aklıma o sırada pat diye çıkmak hdd nin yükleme yapması ve o sırada böle takılması diye düşündüm..oyunlarda o günden sonra hep ana menüye döndükten sonra quit game dedim ve bir daha böle birşeyle karşılaşmadımkorkulacak birşey yok
  • iyi de spiderman i oynayanlar bilir ana menuye dönmek gibi bir şey yok sadece ps tuşuna basıp ordan quit game ile çıkabiliyorsun.bir de motorstorm da olmuştu böyle bir lay ama dediğim gibi spiderman de böyle bir şansın yok
  • yaw spidermande en azından start tuşuna basıpta çık ana menüye dönemiyorsan oyunu durdur öyle çık
  • öyle yaptım zaten neyse zaten ara sıra oluyor inşallah önemli bir şey olmaz
  • bende de olmuştu birkaç kez..ara sıra böyle donmaların olması normal diye düşünüyorumbence başlığı değiştir,polemik yaratır..
  • Çok ısındığı için ısıyı dağıtamadığı bir yere koyuyorsan ondanda olabilir. Soba gibi ısınıyor kendini soğutamazsa sorun kaçınılmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oblivion'da Donma Sorunu
    18 yıl önce açıldı
    Ses ve kasma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok hiç bişi olmaz sipirit dediği gibi olay bendede oldu direk çıkmaya çalıştım ondan
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartern

Çok ısındığı için ısıyı dağıtamadığı bir yere koyuyorsan ondanda olabilir. Soba gibi ısınıyor kendini soğutamazsa sorun kaçınılmaz

ısınma ile alakası yokcep telefonlarımızın bile birkaç kez donduğu oluyor..gayet normal bir durum
  • quote:

Orjinalden alıntı: levihakan

yok hiç bişi olmaz sipirit dediği gibi olay bendede oldu direk çıkmaya çalıştım ondan

abi okadar açıklayıcı olmuşki cümlen belki bana öle gelmiştir çok berrak ya içinde sakladığı anlam

sorunluymuşum gibi düşünebilirsin ama geröekten çok açıklayıcı DİREK ÇIKMAYA ÇALIŞTIM ONDAN abi wallahi çok hoşuma gitti çok berrak ve açıklayıcı

• espirili şey seni

• quote:

Orjinalden alıntı: wnchstr

quote:

Çok ısındığı için ısıyı dağıtamadığı bir yere koyuyorsan ondanda olabilir. Soba gibi ısınıyor kendini soğutamazsa sorun kaçınılmaz

ısınma ile alakası yokcep telefonlarımızın bile birkaç kez donduğu oluyor..gayet normal bir durum

Belki ısınma ile ilgisi olmayabilir ama şu gerçekki elektronik bir alet arada sırada donuyor ise bence bir sorunun kaynağıdır. Sorunu bulup
    çözmek en hayırlısı olur donuyorsa bu bir problemdir birbirimizi kandırmayalım

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: wnchstr

quote:

Belki ısınma ile ilgisi olmayabilir ama şu gerçekki elektronik bir alet arada sırada donuyor ise bence bir sorunun kaynağıdır. Sorunu bulup
    çözmek en hayırlısı olur donuyorsa bu bir problemdir birbirimizi kandırmayalım

dostum senin bahsettiğinin sorunun kaynağı zaten onun adının elektronik alet olmasısenin sandığın gibi sürekli bir donma olmuyor..2 aydan fazla oldu ben konsolu alalı ve sadece bir yada iki kez karşılaştım.bu çok normal..saat gibi çalışan bir pc yada konsol var mı?muhakkak donduğu zamanlar oluyor tüm elektronik aletlerin,ama donmalar sık sık oluyorsa o zaman işte sorun olduğu anlaşılırolay bu

• Valla yukarda sen kendin yazmışsın bende bir kaç kez oldu diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartern -- 23 Mayıs 2007; 12:36:19 >
  • quote:

Valla yukarda sen kendin yazmışsın bende bir kaç kez oldu diye

sorun ne o zaman
  • Açıkcası sorun olmadığını düşünüyorsan zaten sana sorun olduğunu ispatlamak zor gibi görünüyor. Bende uzun süredir kullanıyorum ama hiç donma ile karşılaşmadım demekki ara sıra donması yada bir kaç defa donmuş olması sana göre sorun değildir ama bana göre sorun. Garantili bir PC aldığını varsayalım 1 defa donarsa umursamazsın ama 2. defa donarsa garantisi olduğu için hemen aldığın yere götürürsün çunki sorun olduğunu düşünürsün bunu genel olarak söylüyorum.

Düşüncelere saygım var.
  • quote:

Açıkcası sorun olmadığını düşünüyorsan zaten sana sorun olduğunu ispatlamak zor gibi görünüyor. Bende uzun süredir kullanıyorum ama hiç donma ile karşılaşmadım demekki ara sıra donması yada bir kaç defa donmuş olması sana göre sorun değildir ama bana göre sorun. Garantili bir PC aldığını varsayalım 1 defa donarsa umursamazsın ama 2. defa donarsa garantisi olduğu için hemen aldığın yere götürürsün çunki sorun olduğunu düşünürsün bunu genel olarak söylüyorum.

Düşüncelere saygım var.

kardeş oyunları oynarken bi kaç kere tam oyunn ortasında quit game de bakıyım noluyo ozaman oturur ağlarsın herhalde
  • quote:

Açıkcası sorun olmadığını düşünüyorsan zaten sana sorun olduğunu ispatlamak zor gibi görünüyor. Bende uzun süredir kullanıyorum ama hiç donma ile karşılaşmadım demekki ara sıra donması yada bir kaç defa donmuş olması sana göre sorun değildir ama bana göre sorun. Garantili bir PC aldığını varsayalım 1 defa donarsa umursamazsın ama 2. defa donarsa garantisi olduğu için hemen aldığın yere götürürsün çunki sorun olduğunu düşünürsün bunu genel olarak söylüyorum.

Düşüncelere saygım var.

ara sıra donması ile bir kaç kez donması arasında çok far var,bu konuda hem fikirizben 2 ay içerisinde 1 yada 2 kez donmanın sorun olduğunu düşünmüyorum sen sorun olduğunu düşünüyorsun farkımız buzaten konsolum pal,gerçekten sorun olduğunu düşündüğüm an hemen yollarım garantiye.ama oyun oynarken hemen ps3 ana menüye dönmeyi denersen ve 2 ay içerisinde bundan kaynaklanan 1-2 kez donma ile karşılaşırsan garantiye yollaman saçma olur..bugün tüm elektronik aletler bazı durumlarda donuyor,bu o aletin sorunlu olduğunu gösterseydi reset tuşu olmazdı,sadece power tuşu koyarlardı..ok?

• quote:

Orjinalden alıntı: Spirit_of_sLy

quote:

Düşüncelere saygım var.

kardeş oyunları oynarken bi kaç kere tam oyunn ortasında quit game de bakıyım noluyo ozaman oturur ağlarsın herhalde

Ben her zaman öyle kapatıyorum oyunları bir sorun yok

• Dostum o tamen oyunla ilgili bir problem bende de var spider-man 3, bazen oyun sırasındada duraklamalar olabiliyor hdd çok yoğun yükleme yaptığında oyun yazılım hatasından dolayı duraksamalar oluyor, makinede bir sorun olduğunu sanmıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baileys26 -- 23 Mayıs 2007; 13:22:46 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.