Arkadaşlar bende nba 07 oynarken 2-3 kere oldu böyle.Hatta makina ilk seferde okumuyor 2. reset te okuyor.Ama bu nba 2007 ye mahsus.Resistance tıkır tıkır.2 oyunumda yeni yani
Bende birtek Formula demosunu oynarken donmuştu.Onun dışında bir sorun olmadı.Ancak oyun donmuştu ps tuşuna basınca ses geliyordu.Makine donması yaşamadım.
punishersadi
Hocam donma sırasında sixaxis deki ışık sönüyor ve cihaz hiç bir şekilde tepki vermiyorsa (yani eject tuşu, power tuşu) konsolunda bir problem olabilir. Ancak power tuşu falan tepki veriyor sixaxis isiklari sonuyorsa bence joystick'i usb den baglayip dene o zaman tepki vermesi gerekiyor. diğer türlü garantiye yollamanı öneririm. Ayrıca update'lerin en azindan 1.7 olmasına dikkat et.
Benimki formula demosundada dondu.Belkide oyunluk problemler.6 saat durmadan resistance a donmuyorsa artık
hocam yazdığım mesajda belirtmiştim eject tuşuyla cd yi çıkarabiliyorum hatta power tuşuyla da kapatabiliyorum sadece please wait yazısında bekliyor ve baya da uzun sürüyor yani hiç ilk menuye dönmüyor.
quote:
Orjinalden alıntı: homeedition88
punishersadi
Hocam donma sırasında sixaxis deki ışık sönüyor ve cihaz hiç bir şekilde tepki vermiyorsa (yani eject tuşu, power tuşu) konsolunda bir problem olabilir. Ancak power tuşu falan tepki veriyor sixaxis isiklari sonuyorsa bence joystick'i usb den baglayip dene o zaman tepki vermesi gerekiyor. diğer türlü garantiye yollamanı öneririm. Ayrıca update'lerin en azindan 1.7 olmasına dikkat et.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme