Şimdi Ara

PS3 Türkiye'de ne zaman satışa sunulacak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sony Başkanı Ken Kutaragi, bir ropörtajda, Playstation 3'ün tüm dünyada aynı anda dağıtılacağını söylemiş.

"Unlike Sony’s previous consoles, the PS3 will launch throughout the world simultaneously."
    yazının linki

Bu konuda Türkiye ile ilgili bir açıklamaya denk gelen oldu mu ?

PS3 resmi web sitesinde Avrupa'da 17 Kasım 2006'da olarak söylüyor ama, Türkiye'yi dahil ediyorlar mı bilmiyorum.

Bir de merak ettiğim diğer konu, Türkiye'deki satış fiyatının Euro üzerinden mi Usd cinsinden mi olacağı.

Not : Şimdiye kadar bu bilgilere denk gelmediğim için açtım bu konuyu ama,
    "bunlar daha evvel konuşuldu, sen ayakta uyuyorsun" durumuna düşeceğim endişesi de taşıyorum açıkcası.

• PS3 tüm Dünya ile aynı anda Türkiye'de.Kaynak LEVEL dergisi.Ama bence ve sorduğum yerlere göre 1 ay kadar bi gecikme söz konusu olabilirmiş...
  • hikaye, tüm dünyada aynı anda çıkmayacak.Görecegiz.O kadar basit degil bu işler..
    PSP dede duyduk biz bunları..
  • quote:

Orjinalden alıntı: korayg
    hikaye, tüm dünyada aynı anda çıkmayacak.Görecegiz.O kadar basit degil bu işler..

Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz ?

Bilginiz varsa paylaşım ama, link verin, açıklamalara yer verin,
    ama artık durduk yere Sony'ye yaptığınız eleştirilerden gına geldi

Not :
    Bu mesajıma cevap olarak "görürüz, bakalım kim haklı çıkacak, Sony yine uydurmuştur" gibi polemik yaratacak cevaplar yerine, varsa doğrudan bir açıklamaya link verirseniz daha makbule geçer.
  • 17 Kasım'da ülkemizde satışa sunulacağından pek emin değilim ama emin olduğum bir şey var ki o da fiyatın 600Euro+KDV olacağıdır. Hatta daha fazla bile olabilir.
  • 17 kasım olmaz, ama 17 aralık, 1 ocak olur
    fiyat euro olacak
    600 euro + KDV gibi birşey olabilir

pal makinayı burda dolar ile satmak gibi kerizlik yapmazlar
  • quote:

hikaye, tüm dünyada aynı anda çıkmayacak.Görecegiz.O kadar basit degil bu işler..

oooo birader yazmayalım yazmayalım diyoruz ama harbiden zıvanadan çıkıyorsun en naif '' p '' ile başlayan bi cümleye gelip kusup gidiyorsun ...çüş artık hakikaten....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugur67
    ayrıca korayg arkadasa karsı yazdıgın yazıya dikkat et.konsol bolumunden iyi tanırım kendisini

Emredersiniz komutanım

Ne demek "korayg"ye karşı yazdığın yazıya dikkat et !!! Saçmalamaya başladınız artık

Biz forumlara niye geliyoruz, kimlerle muhatap oluyoruz, hey Allahım !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 16 Ağustos 2006; 9:26:54 >
  • 2006 nın sonunda herkesin çenesi kapanacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: signore

Not :
    Bu mesajıma cevap olarak "görürüz, bakalım kim haklı çıkacak, Sony yine uydurmuştur" gibi polemik yaratacak cevaplar yerine, varsa doğrudan bir açıklamaya link verirseniz daha makbule geçer.

Çok rahat söylüyorum.Ken Kutaragi nin her zamanki zırvalıklarından biri.MS yetkiliside bunun o kadar basit iş olmadıgını ve yapamayacaklarını söyledi.
    Şimdi ne demiş KutKut "Kasımda tüm dünyada aynı anda çıkacak"
    Ya KutKut paşaya bi sorarlar "PSP üm dünyada aynı anda çıkacak, 333Mhz olacak" diyede salladın.Avrupada 8 ay sonra çıkardın, yada yanlış olabilir, kısacası geç çıkardı.Aynı anda degil..İşlemci hızı 222Mhz..Clockla anca 333 oluyor

PS3 de çıktılar, "Bahar 2006 da japonyada çıkıyor, sonra avrupada" dendi, hava civa oldu..http://www.gamesindustry.biz/news.php?aid=11692
    Yine PS3 de çıktılar, 2xHDMI, 7 oyun portu, tek SKU yapıcaz, MS gibi 2 tane yapmıycaz, routerlı olacak hede hödö dediler, hepsi hikaye çıktı.

Aynı şekilde PS2 de çıktılar "80 milyon poligon işleme gücüne sahip" dendi, aldık baktıkki 8 milyonu anca yapıyor.

Şimdi Kutaraginin bu lafına inanırmısın, inanmazmısın ? Ben inanmıyorum.Böyle hightech cihazı 17 Kasımda tüm dünyada aynı anda göreceginizi sanıyorsanız duygusal davranıyorsunuz demektir.Aksini gösteren çok icraatları var
    Erenede birşey söyliyim "P" ile ilgili görülen şeyde hemen kusuyorsun demiş, bu kusmak degil, bak sebepleri yazdım, ben inanmıyorum.17 Kasımda tüm dünyada aynı anda çıkmayacak.Ben bu iddiada bulunuyorum.
    Hatırlarsın sen, bundan 1 sene öncede "Bahar 2006 hayal, PS3 çıkmaz o zaman, yalan söylüyorlar" dedigimdede aynı muhabbetler dönmüştü.Sonuç ortada.

Arkadaş firmanın icraatları belli,Kutaragi denen adamın sallamaları belli.Hala nasıl inanıyorsunuz agzından çıkan herşeye hayret ediyorum.Bu kadar fan olmayın, tüketici olun.Bırakın markayı murkayı.Biraz kriterlere, yaşananlara bakın

Bu işlerin dagıtımı, lojistiği vs si milyonlarca dolar demek, zaman demek vs demek.17 Kasımda herhangi bir yerde çıksın, aman erteleme olmasın diye dua edin bence.Bırakın aynı anda heryerde çıkmasını

• 11 kasım japonya
    17 kasım avrupa

nokta...
  • quote:

quote:

Not :

Çok rahat söylüyorum.Ken Kutaragi nin her zamanki zırvalıklarından biri.MS yetkiliside bunun o kadar basit iş olmadıgını ve yapamayacaklarını söyledi.
    Şimdi ne demiş KutKut "Kasımda tüm dünyada aynı anda çıkacak"
    Ya KutKut paşaya bi sorarlar "PSP üm dünyada aynı anda çıkacak, 333Mhz olacak" diyede salladın.Avrupada 8 ay sonra çıkardın, yada yanlış olabilir, kısacası geç çıkardı.Aynı anda degil..İşlemci hızı 222Mhz..Clockla anca 333 oluyor

PS3 de çıktılar, "Bahar 2006 da japonyada çıkıyor, sonra avrupada" dendi, hava civa oldu..http://www.gamesindustry.biz/news.php?aid=11692
    Yine PS3 de çıktılar, 2xHDMI, 7 oyun portu, tek SKU yapıcaz, MS gibi 2 tane yapmıycaz, routerlı olacak hede hödö dediler, hepsi hikaye çıktı.

Aynı şekilde PS2 de çıktılar "80 milyon poligon işleme gücüne sahip" dendi, aldık baktıkki 8 milyonu anca yapıyor.

Şimdi Kutaraginin bu lafına inanırmısın, inanmazmısın ? Ben inanmıyorum.Böyle hightech cihazı 17 Kasımda tüm dünyada aynı anda göreceginizi sanıyorsanız duygusal davranıyorsunuz demektir.Aksini gösteren çok icraatları var
    Erenede birşey söyliyim "P" ile ilgili görülen şeyde hemen kusuyorsun demiş, bu kusmak degil, bak sebepleri yazdım, ben inanmıyorum.17 Kasımda tüm dünyada aynı anda çıkmayacak.Ben bu iddiada bulunuyorum.
    Hatırlarsın sen, bundan 1 sene öncede "Bahar 2006 hayal, PS3 çıkmaz o zaman, yalan söylüyorlar" dedigimdede aynı muhabbetler dönmüştü.Sonuç ortada.

Arkadaş firmanın icraatları belli,Kutaragi denen adamın sallamaları belli.Hala nasıl inanıyorsunuz agzından çıkan herşeye hayret ediyorum.Bu kadar fan olmayın, tüketici olun.Bırakın markayı murkayı.Biraz kriterlere, yaşananlara bakın

Bu işlerin dagıtımı, lojistiği vs si milyonlarca dolar demek, zaman demek vs demek.17 Kasımda herhangi bir yerde çıksın, aman erteleme olmasın diye dua edin bence.Bırakın aynı anda heryerde çıkmasını

iyide sen ne diyodun bi aralar girip forumları okuyup ps3 ün çıkacak diğer modeli blu ray film göstermeyecek rezalet saçmalık böğk sony vsvsvs...neyse sen devam et bilmeyen yok seni zaten...

he he tabi tabi...

• quote:

Orjinalden alıntı: ereneren

iyide sen ne diyodun bi aralar girip forumları okuyup ps3 ün çıkacak diğer modeli blu ray film göstermeyecek rezalet saçmalık böğk sony vsvsvs...neyse sen devam et bilmeyen yok seni zaten...

he he tabi tabi...

Sallama erencim..HDMI yok bluray var ne alaka dedik.Ayrıca Bahar 2006 olayımı es geçmişsin bakıyorum.Dogrumu
    Tüm dünyada aynı anda çıkmaz, hele Türkiyede kimse beklemesin.Tabii Türkiyeyi dünyadan saymıyorsanız başka

Bua rada beni bilen bilir hakkaten, firmaların üfürmelerine göre degil, internetteki haberler ve bir çok kritere göre yorum yaparım.Siz "HAYIIIR Bahar 2006 da çıkacak, göreceksin, KutKut dedi, Sony dedi" derken bende ortaya sebepleri koyarak çıkmaz demiştim.Haklı olan ortada.Duygusal takılmazsan sende görürsün gerçekleri.Nasılsa satacaksın PS3 lerini meraklanma.

Herneyse, 17 Kasımda bu başlığı tekrar açarız, haksız olan haksızmışım der biter olay..

• Benim bildiğim PS3 Türkiye'de satılmayacak(en azından resmi yollardan).Sony'nin ileri sürdüğü gerekçe ise Türkiye'de orijinal oyun alınmaması.Kaynak:Hatırlamıyorum;ama Ekşi Sözlükten PlayStation 3 diye bakın.
  • 17 kasım gelsin hele yurtdışından getirtiriz yahu sorunmu.
  • PS3 Türkiye'de resmi olarak satılacaktır. PS2 peynir,ekmek gibi sattı :)
  • Konsol Türkiye'de satılır ve de ilk çıktığında garantili almak daha mantıklı olur....
  • türkiye ye gelecek olan ps3 ler resmi avrupa çıkış tarihinde gelmeyecek malesef 2-3 ay gecikmeli olarak geliyor psone ve ps2 de böyle olmuştu

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ugur67
    ayrıca korayg arkadasa karsı yazdıgın yazıya dikkat et.konsol bolumunden iyi tanırım kendisini

Emredersiniz komutanım

Ne demek "korayg"ye karşı yazdığın yazıya dikkat et !!! Saçmalamaya başladınız artık

Biz forumlara niye geliyoruz, kimlerle muhatap oluyoruz, hey Allahım !

saçmalığın bu kadarı bende signoreyi iyi tanırım yazılarında ne bir hakaret ne bir küfür bulabilirsiniz yazılarında dikkatli birisidir kendisi korayg arkadaşa hiç bir şekilde hakarette bulunmamıştır lütfen böyle saçma sapan şeylerle vakit harcamayınız..

• Açıkcası benim bu konuyu açma sebebim, "resmi ağızlardan" Türkiye hakkında bir açıklama yapılıp yapılmadığını öğrenmekti.

Gördüğüm kadarıyla yine TAHMİNLER almış başını yürümüş. Tahmin yapacak olsam, sizleri yormadan bunu kendim de yapabilirdim.

Bence de PS3'ün Türkiye'de 17 Kasım itibariyle mağazalarda yerini almaması normal olur;
    çünkü hem teknik servis altyapısının hazırlanması hem de mağazalara ürün teslim edilmesi bakımından
    Türkiye'nin öncelikli bir ülke olduğunu zannetmiyorum.

Ne yapalım... Artık konsolun çıkmasına yakın bir zamanda Sony yurtdışı merkezler ile irtibata geçerek bu konuda net bilgi alacağım.

Çünkü PS3'ün Türkiye'ye hangi tarihte geleceği, yurtdışından alınan ürünlere Türkiye'de garanti verilip verilmeyeceği,
    bu cihazı nereden & ne zaman alacağımı etkileyecek.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.