Şimdi Ara

Opel Adam (ANA KONU) Türkiye'de Satışa Sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
121
Cevap
0
Favori
10.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  Opel Adam (ANA KONU) Türkiye'de Satışa Sunuldu


    “Bir Otomobil Birçok Kişilik” sloganıyla lansmanı yapılan Opel’in yeni otomobili ADAM Türkiye Pazarında.

    ADAM’a hoşgeldin partisi geniş katılımcı kitlesiyle ADAM’ın ruhuna özgü semtte Nişantaşı’nda kutlandı. Opel Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik’in konuşmasıyla başlayan parti, Batuhan Piatti’nin ADAM’ın konseptine uygun yemek şovlarıyla devam etti. Son olarakta Kübalı Sanatçılar, ADAM’ın sıcaklığını katılımcılara müzikleriyle yansıttılar. Partiye katılan Cezmi Baskın, Ergin Ataman, Ender Arslan, Cenk Akyol, Gizem Özdilli, Mehmet Aslan gibi tanınmış simalar ADAM’a hoşgeldin dedi. Yeni ADAM’lar Nişantaşı sokaklarını süslerken bütün dikkatleri üzerine çekti. Jam - Glam - Slam olmak üzere üç farklı model seçeneğiyle satışa çıkan ADAM, 70 HP güç üreten 1.2 lt benzinli motora sahip.Tüm modellerde beş ileri manuel şanzıman ile yakıt tasarrufu sağlayan Start/Stop teknolojisi sunan ADAM, şimdiye kadar temsil edilmediği bir segmentte yerini aldı ve 39 bin TL. den başlayan fiyatlarla satışa çıktı.

    ADAM, birçok kişiselleştirme özelliği ve tasarımı ile ön plana çıkıyor. İki renk kayan tavanlı, 3.7 metrelik uzunluk ve 1.7 metrelik genişliğe sahip ADAM’da tüm motor seçenekleri beş ileri manuel şanzımanlı. Ayrıca EcoFlex teknolojisine uyumlu, yakıt tasarrufu sağlayan start & stop motor da opsiyonel olarak sunuluyor.

    ADAM’ın 3 model seçeneği 3 farklı karakter yaratıyor. Moda meraklılarına JAM, rafine zevkleri olanlara GLAM, sportif kişilere ise SLAM hitap etmekte.

    Tüketicilerin, kişisel tarzlarını yansıtabilecekleri, kişiselleştirilmiş bu 3 farklı trim tüketiciye 3 tavan rengi, farklı iç mekan renkleri, dekorlar ve çeşitli LED aydınlatma seçenekleri ile sunuyor.

    ADAM’ın, A Segmentteki farklılığı; retro tabanlı tasarımı ve modern görünümü ile trendi belirlemesi ve ilk kez ön farlar ve arka stop lambalarında enerji tasarruflu LED teknolojisinin kullanılması.

    ADAM, Opel’in, geleneksel sistemlere göre daha fazla uyumluluk ve esneklik sağlayan yeni bilgi-eğlence sistemlerine sahip ilk otomobili. Yeni bilgi-eğlence sistemi, GPS navigasyon gibi internet tabanlı uygulamaları içeren akıllı telefon içeriğine ulaşmayı sağlıyor. İçeriği topluyor ve ve 7” lik yüksek çözünürlüklü renkli dokunmatik ekranda gösteriyor. Ayrıca, MP3 çalarlar, ipodlar ve tabletler gibi yeni medya kaynaklarına ADAM’ın bluetooth ve USB bağlantıları sayesinde ulaşılabiliyor. USB ve Bluetooth bağlantıları olmayan müzik aygıtları için de bir güç çıkışı bulunuyor. Video ya da slideshow izlemek isteyen ADAM kullanıcıları da otomobil sabitken bunu gerçekleştirebiliyor.

    Bununla birlikte Yeni nesil Gelişmiş Park Pilotu (APA II), ADAM ile sunuluyor. Sürücüler, bir düğme ile sistemi aktif hale getiriyor. Sistem otomatik olarak uygun park alanına doğru direksiyonu kırıyor. Böylece sürücünün tek yapması gereken freni, debriyajı ve vitesi kontrol etmek oluyor. Otomobillerinin verdiği direktiflere uyarak en uygun paralel park boşluğuna park ediyor. Ultrasonik sensörler kullanan Kör Nokta Uyarı Sistemi (SBSA) de bu segmentte ilk olma özelliğini taşıyor.

    2311 mm’lik aks mesafesi ile şasi, aktif güvenlik ve konfor sağlamak üzere tasarlandı, 15”den 18”e kadar tekerlekler ve 17” – 18” jantlar spor şasi ile birlikte standart olarak geliyor. Elektrikli Direksiyona (EPS) entegre CITY modu ile düğmeye bir dokunuşla düşük hızda güç asistanı devreye giriyor. Bu sistemde “Yokuşta Kalkış Desteği” gibi birçok fonksiyonu da beraberinde getiriyor.

    Yüksek seviyede pasif güvenlik, güçlendirilmiş çelikten yapılmış ultra sert yolcu bölmesi ile sağlanıyor. Ön, yan, perde hava yastıkları ve ön koltuklarda Çift Gergili Emniyet Kemeri ile ilave diz ve ayak koruması sağlanıyor. Ayrıca, iki ISOFIX bağlantısı ile güvenle bağlanabilen çocuk koltukları da diğer güvenlik özelliklerinden.

     Opel Adam (ANA KONU) Türkiye'de Satışa Sunuldu


    Opel’in Moda İkonu Şehirli Otomobili ADAM Huzurlarınızda !

    ADAM ile Opel, ilk kez, şık ve küçük bir şehir otomobili ile A segmentinde büyüyen pazarda yerini alıyor.

    Gözüpek ve güçlü tasarım, neredeyse sınırsız kişiselleştirme potansiyeli ile biraraya getiriliyor ve ADAM, tamamen eşsiz bir otomobil olarak sunuluyor. Ayrıca, üst sınıf modellerde görülen premium teknolojiyi, yeni bilgi-eğlence sistemlerini ve internet tabanlı uygulamaları beraberinde getiriyor. 2013 ilk çeyrekte Türkiye pazarına girmesi beklenen ADAM, 1.2 lt 70 hp ve 1.4 lt 100 hp’lik iki motor seçeneği ve manuel şanzımanla gelecek.

    3.70 metrelik uzunluğu (aynalar hariç genişliği 1.72 metre) ve 3 kapısı ile şehir koşullarına tam uyum gösteriyor. İçeride ise, 4 yetişkin için, alışılmış bir küçük otomobilden beklenmeyecek cömertlikte yaşam alanı sunuyor. Yeni 4 kişilik ADAM’ın hedef kitlesinde, kişisel tarzlarını yansıtacak bir otomobil arayan trendy ve şehirli tüketiciler var. Zaten uzmanlar, yaşam tarzlarının yönlendirdiği alt segmentlerin önümüzdeki yıllarda büyük bir gelişim göstereceğini söylüyorlar.

    Opel CEO’su Karl-Friedrich Strake, “Yeni ADAM’ımız markamız adına büyük bir potansiyeli ortaya koyuyor ve biz, bu moda ikonu küçük otomobilimiz Alman mühendisliğini bu segmente taşıdığı için çok gururluyuz” diyor ve devam ediyor; “aslında ADAM, özel olarak Almanya’da üretilen ilk A segmenti otomobil. Eylül’de, Paris Motorshow’da fantastik bir beğeni kazanacağına inanıyoruz.”

    ADAM, ilk aşamada 2 benzinli motor seçeneği ile pazarda yerini alacak: 1.2 lt 70 hp ve 1.4 lt 100 hp. Tüm motor seçenekleri beş ileri manuel şanzımanla ve ecoFlex teknolojisine uyumlu olarak gelecek. Ayrıca, yakıt tasarrufu sağlayan start & stop özelliğine sahip motorlar da opsiyonel olacak. Ardından, turbo beslemeli direk enjeksiyonlu start&stoplu yeni nesil küçük bir benzinli motor, ADAM’da prömiyerini yapacak. Bu yeni motor tamamen yeni nesil 6 ileri manuel şanzımanla gelecek.

    Kişiselleştirin: Neredeyse Sınırsız Seçeneğiniz Var

    ADAM, tamamen yeni bir donanım yaklaşımı getiriyor. Bilindik donanım hierarşisi yerine tüketiciler, kişisel tarzlarını yansıtabilecekleri, kişiselleştirilmiş 3 farklı trimden birini seçebilir: JAM; gelenekselin dışında, moda ikonu ve renkli, GLAM zarif, rafine ve sofistike, SLAM enerjik ve sportif…Bu üç “trim”, sahneyi neredeyse sınırsız kişiselleştirme potansiyeli ile tüketiciye bırakıyor. Tabii geniş gövde rengi seçenekleri, 3 tavan rengi, farklı iç mekan renkleri, dekorlar ve çeşitli LED aydınlatma seçenekleri ile… Opel tasarım başkan yardımcısı Mark Adams, “bu segmentteki başka hiçbir otomobil bizim ADAM’ımız kadar kişiselleştirilemez çünkü biz, neredeyse sınırsız iç/dış renk seçeneği, dokuma ve kit kombinasyonu sunuyoruz. Böylece tüketicilerimiz kendi otomobillerinin aynısını başka birinde göremiyor” diyor.

     Opel Adam (ANA KONU) Türkiye'de Satışa Sunuldu


    İkonik Silüeti Premium İç Tasarım İle Tamamlayın

    ADAM, Opel’in, “Heykelsi tasarım Alman mükemmeliyetçiliği ile buluştu” şeklinde özetlenen tasarım felsefesinin A segmentindeki yansıması olarak geliyor. Segmentteki rakiplerinden farklı olarak, Adam, retro tabanlı tasarımı ve modern gözüpek görünümü ile trend belirleyici oluyor. Neredeyse gövdeden bağımsızmış gibi kayan çekici ve eşsiz tavanı, iki renkli kombinasyon için mükemmel bir uygulama alanı oluşturuyor. Otomobilin ismi de, yine çoğu rakibinden farklı olarak, C sütununda, arka pencerenin altında yeralıyor alıyor ve eşsizliğini pekiştiriyor. Yeni Astra ailesinde de bulunan yeni kanat şekilli ön ızgara ve vurgulu Opel amblemi geniş ön ızgarada yerini alıyor. Yanlarda, Astra GTC’den tanıdık olan tasarım dilinin ipuçları yer dikkat çekiyor: bıçak çizgisi ve kapı kollarını içine alan kıvrım gibi. Ön farlar, Opel’in tipik kanat şekilli gündüz farları…A segmentinde ilk kez ön farlar ve arka stop lambaları enerji tasarruflu LED teknolojisiyle donatılmış olarak sunuluyor.

    İç tasarım, üst sınıf özellikleri gösteren dış tasarımın verdiği sözü yerine getiriyor: tarzı olan ve küçük sınıf bir otomobil için bahse değer genişlikte bir iç mekan...Dengeli yüzeyler ve zarif akıcı çizgiler, büyük kardeşleri Astra, Meriva ve Insignia’dakilere benziyor. Bu haliyle ADAM, Opel’in tasarım dilinin en son ve en küçük dışa vurumu…

     Opel Adam (ANA KONU) Türkiye'de Satışa Sunuldu


    Akıllı Telefon Entegrasyonu ile Üst Sınıf Ekipmanları

    ADAM, Opel’in, yalnız akıllı telefon entegrasyonu ile değil, aynı zamanda geleneksel sistemlere göre daha fazla uyumluluk ve esneklik sağlayan yeni bilgi-eğlence sistemlerine sahip ilk otomobili. A sınıfı için oldukça seçkin olan bu yeni sistemde sadece Apple iOS’la değil Android ile de uyumluluk söz konusu.

    Yeni bilgi-eğlence sistemi, GPS navigasyon gibi internet tabanlı uygulamaları içeren akıllı telefon içeriğine ulaşmayı sağlıyor. İçeriği topluyor ve ve 7” lik yüksek çözünürlüklü renkli dokunmatik ekranda gösteriyor.

    Ayrıca, MP3 çalarlar, ipodlar ve tabletler gibi yeni medya kaynaklarına ADAM’ın bluetooth ve USB bağlantıları sayesinde ulaşılabiliyor. USB ve Bluetooth bağlantıları olmayan müzik aygıtları için de bir güç çıkışı bulunuyor. Video ya da slideshow izlemek isteyen ADAM kullanıcıları da otomobil sabitken bunu gerçekleştirebiliyor.

    Üst Sınıfa Ait Gelişmiş Teknolojiler İlk Kez A Segmentinde

    ADAM, birçok üst sınıf ve yenilikçi teknolojiyi A segmentine getiriyor. Yeni nesil Gelişmiş Park Pilotu (APA II), ADAM ile sunuluyor. Sürücüler, bir düğme ile sistemi aktif hale getiriyor ve otomobillerinin verdiği direktiflere uyarak en uygun paralel park boşluğuna park ediyor. Sistem otomatik olarak park alanına doğru direksiyonu kırıyor. Böylece sürücünün tek yapması gereken freni, debriyajı ve vitesi kontrol etmek oluyor.

    Sistem, ultrasonik sensörler kullanan Kör Nokta Uyarı Sistemi (SBSA) ile birlikte geliyor. Bu segmentte bir ilk de, ADAM’ın kabinine premium bir dokunuş getiren ısıtmalı direksiyon simidi oluyor.

     Opel Adam (ANA KONU) Türkiye'de Satışa Sunuldu


    ESP ile Çevik ve Seri Şasi Tüm ADAM’larda Standart

    ADAM’ın gözüpek duruşu geniş ayak izlerinden geliyor (ön iz genişliği 1485 mm/ arka iz genişliği 1478 mm). 2311 mm’lik aks mesafesi ile şasi, maksimum aktif güvenlik ve konfor sağlamak üzere tasarlandı. MacPherson ön gergiler, 15”den 18”e kadar tekerlekler ve 17” – 18” jantlar spor şasi ile birlikte standart olarak geliyor. Elektrikli Direksiyona (EPS) entegre CITY modu ile düğmeye bir dokunuşla düşük hızda güç asistanı devreye giriyor. –Özellikle manevra sırasında kullanışlı oluyor-. Önceki nesil ESP’ye gore bu yeni sistem, Yokuşta Kalkış Desteği gibi birçok fonksiyonu da beraberinde getiriyor.

    Yüksek seviyede pasif güvenlik, güçlendirilmiş çelikten yapılmış ultra sert yolcu bölmesi ile sağlanıyor. Ön, yan, perde hava yastıkları ve ön koltuklarda Çift Gergili Emniyet Kemeri ile ilave diz ve ayak koruması sağlanıyor. Ayrıca, iki ISOFIX bağlantısı ile güvenle bağlanabilen çocuk koltukları da diğer güvenlik özelliklerinden.

    Mart Ayında Piyasalarda!

    Opel’in mart ayında pazara sunacağı ve daha önce Opel markasının temsil edilmediği bir segmentte otomobilseverlere başka hiçbir otomobilin sunmadığı, kişiselleştirme imkanları sunan ve aynı zamanda tarzı eğlenceli bir çeviklikle harmanlayan Opel ADAM kesinlikle tüm genç ve kendisini genç hisseden sürücülerin otomobili olma konusunda iddialı bir moda ikonu olarak geliyor.

    Opel ADAM Avrupa genelinde satışa çıkmadan önce 20 bin adete yakın sipariş aldı. 61 bin adetin üzerinde dış ve yaklaşık 82 bin iç kombinasyon olanağıyla kişiselleştirme şampiyonu olan boyutu küçük ama dikkat çeken ve sınırsız kişiselleştirme özellikleriyle devleşen Opel ADAM pazara sunulduğunda oldukça dikkat çekeceğe benziyor.

    Jam - Glam - Slam olmak üzere üç farklı model seçeneğiyle satışa sunulacak Opel ADAM 70 HP güç üreten 1.2 lt benzinli motora sahip olacak.

     Opel Adam (ANA KONU) Türkiye'de Satışa Sunuldu


    ADAM’ın 3 model seçeneği 3 farklı karakter yaratıyor.

    1. Güçlü hatları ile tarz sahibi ADAM JAM, moda meraklılarına
    2. Zarif ve sitilize ADAM GLAM rafine zevkleri olanlara
    3. Oldukça erkeksi ADAM SLAM de sportif ve dışa dönün yoğun şekilde sosyalleşen kişilere hitap ediyor.

    Kişiselleştirmenin sonraki aşamasında, 3 model için 3 farklı donanım paketi arasında seçim yapma imkanınız var. Böylece;

    1. İki renkli “beyaz ve siyah paketi”,
    2. Gözalıcı “twisted” paketi ya da
    3. Cüretkar “extreme” paketi ile ADAM, sahibinin arzu ettiği zevkine göre şekillenecek.

    Tüm bunların yanında film meraklılarını cezbedecek isimlerle 12 gövde rengi seçeneği ADAM’la birlikte sunulacak. Bu ilgi çekici renklerin bazılarına örnek: “I’ll be Black -Siyah”, “Papa don’t Peach -Kan Portakal Kırmızısı”, “Purple Fiction -Bordo”, “James Blonde -Sarı”, “Saturday White Fever -Beyaz” ve “Buzz Lightgreen- Yeşil”, “Red’n’Roll -Kırmızı”, “A Star is Brown -Kahverengi” bazıları...

    Gövde renkleriyle uyumlu bir de kişiselleştirilmiş anahtara sahip ADAM. Böylece, ADAM’ın sahibi ADAM’ını park edip otomobilinden ayrıldığında bile tamamen kendi zevkine göre tasarladığı ve otomobilinin bir parçası hep onunla ve ADAM’ını anımsatıyor olacak.

    ADAM’ın tavanı gövde ile aynı renkte olabiliyor ama çok daha güçlü bir görünüm için 3 farklı renkten biriyle kombinlenebiliyor.

    ADAM ile sunulan diğer önemli seçenekte Opel’in son bilgi-eğlence sistemi IntelliLink. Sistem kullanıcıya, kullanıcının akıllı telefonu ile tam uyumla bağlantı kurarak telefondaki uygulamalara araç içinde ulaşma imkanı veriyor. Böylece sistem, kullanıcının kişisel çevresine, ailesine, arkadaşlarına ve en sevdiği eğlenceli uygulamalara aracında ulaşma imkanı sunuyor. Sistem hem Android hem de Apple iOS temelli telefonlarla uyum gösteriyor.

    IntelliLink, akıllı telefonda bulunan uygulamaları, araç içinde 7”lik, yüksek çözünürlüklü, renkli dokunmatik ekrana aktarıyor. Bağlantı, USB, depolama aygıtları (MP3 çalar, iPod, iPad vb.) ya da Bluetooth üzerinden sağlanıyor. Böylece, ADAM kullanıcısı, en sevdiği soundtrack’e istediği zaman ulaşabiliyor.

    IntelliLink ile telefon görüşmeleri telefon çevirmeden yapılıyor: sürücü depolanmış adres defterinden bir isim seçiyor, arama tuşuna dokunuyor ve araç içi mikrofonlar ile konuşuyor. Kişisel müzik listesi, fotoğraf galerisi, telefon defteri ve digger depolanmış bilgiler ve veriler kolayca ulaşılabilir oluyor. Videolar ve slayt şovlar da ADAM sabit konumdayken izlenebiliyor.

    Opel Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik “Opel ADAM, başka hiçbir otomobilin sunamadığı derecede kişiselleştirilebiliyor ve tarzı eğlenceli bir çeviklikle harmanlıyor. ADAM kesinlikle tüm genç ve kendisini genç hisseden sürücülerin otomobili,” olduğunu ifade ederek. “ADAM tüm bu duygusal çekiciliği Alman mühendisliği ve kalitesinin son noktası ile bir araya getirdiğinden, Avrupa’daki büyüme planımızda önemli bir rol oynayacak. Opel’in milyonlarca Avro’luk model atılımı sürüyor. Bir sonraki yeni otomobilimiz, Cascada convertible bu yılın ilk yarısında bayilerimizde olacak. Opel, 2012’den 2016’ya kadar pazara toplam 23 yeni araç ve 13 yeni motor sunacak’’” dedi.

    Web Sitesi:

    http://www.opel.com.tr/microsite/adam/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Source -- 29 Mart 2013; 22:29:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • fena değil.. özellikle iç dizaynı çok güzel ancak arkasını pek beğenmedim

    http://www.netcarshow.com/opel/2013-adam/
  • Adam pek hoşuma gitmedi ama gözüm tavanın iç kısmında kaldı
  • çok beğendim

     Opel Adam (ANA KONU) Türkiye'de Satışa Sunuldu
  • a sınıfına göre bence güzel fiyatıda iyi seviye de olursa meraklısı alır ama ülkemız de bu sınıf ztn ölü
  • A ve B segment bizim ülkemizde ekonomik, olduğu için tercih sebebidir, en çok tutulan sınıf ise B segmenttir, A sınıfı olduğundan ötürü, tahmini olarak fiyatlandırmadan ötürü (pek te ucuz olacak gibi durmuyor), bu araç bizim memlekette tutmaz
  • LÜTFEN Simage kodu ile image paylaşınız....


    öndeki amblemi görmesek opel demeye bin şahit ister.konsol fena olmamış.





     Opel Adam (ANA KONU) Türkiye'de Satışa Sunuldu
     Opel Adam (ANA KONU) Türkiye'de Satışa Sunuldu
     Opel Adam (ANA KONU) Türkiye'de Satışa Sunuldu
     Opel Adam (ANA KONU) Türkiye'de Satışa Sunuldu
     Opel Adam (ANA KONU) Türkiye'de Satışa Sunuldu
     Opel Adam (ANA KONU) Türkiye'de Satışa Sunuldu
     Opel Adam (ANA KONU) Türkiye'de Satışa Sunuldu
     Opel Adam (ANA KONU) Türkiye'de Satışa Sunuldu
     Opel Adam (ANA KONU) Türkiye'de Satışa Sunuldu
     Opel Adam (ANA KONU) Türkiye'de Satışa Sunuldu
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • resimlerde benden olsun :)

     Opel Adam (ANA KONU) Türkiye'de Satışa Sunuldu

     Opel Adam (ANA KONU) Türkiye'de Satışa Sunuldu

     Opel Adam (ANA KONU) Türkiye'de Satışa Sunuldu

     Opel Adam (ANA KONU) Türkiye'de Satışa Sunuldu

     Opel Adam (ANA KONU) Türkiye'de Satışa Sunuldu

     Opel Adam (ANA KONU) Türkiye'de Satışa Sunuldu

     Opel Adam (ANA KONU) Türkiye'de Satışa Sunuldu

     Opel Adam (ANA KONU) Türkiye'de Satışa Sunuldu

     Opel Adam (ANA KONU) Türkiye'de Satışa Sunuldu




  • quote:

    Orijinalden alıntı: S0KRATES

    resimlerde benden olsun :)


    iyi de ben koydum bile
  • Basliga bakinca suna benzer bir sey bekledim...


    Arac fena durmuyor ama. Hatta fena duruyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de bu kopegin orada isi ne? Ben olsam basligi boyle yapardim

    quote:

     Opel Adam (ANA KONU) Türkiye'de Satışa Sunuldu

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • corsa'dan pahalı olacağına göre, bize yine hüsran :)
  • Fiat 500 gibi....
  • Çok güzel bir araç olmuş :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiat 500 den daha güzel bence...Hala alışamıyorum bu tür araçlara,sanki insignia alana yanında hediye boy olarak verecekler gibi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: electrostatic

    öndeki amblemi görmesek opel demeye bin şahit ister.konsol fena olmamış.


    ben arabanın yanlarındaki çıkıntılı hatlardan opel olduğunu kolaylıkla anladım açıkçası.
  • Bu arabanın yesil beyazını düşünemiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tasarımı hiç fena durmuyor...
  • Ön yüzü Opel in global tasarım izlerini taşımıyor..Anlaşılan her anlamda sıradışı bir model yapmak istemişler..

    Gideri var ama birde fiyatları görmek lazım tabi..
  • hemen benzetelim; genel hatlarıyla ve özellikle önden yeni nissan micraya benziyor, kokpit kısmı nissan juke'ü anımsattı yandan opelin çizgilerini taşıyor, arka üst kısım fiat 500.. bu kadar benzetmeye rağmen yine de ben bişeye benzetemedim yani olmamış.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.