Şimdi Ara

ps3 tenn çıkan hdd hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. 250gblık slim ps3 aldım ve içinden çıkan hdd yi merak edip söktüm. Hatta daha ileri gidip bilgisayara bağladım. Fakat hdd Sata 1imiş. Yani sonuçta yeni bir mal alıyoruz ve içinden eski teknoloji çıkıyor. Acaba bu şans mı yoksa satılan tüm ps3 250gblıklarda da mı böyle?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyline334 -- 22 Nisan 2010; 22:32:32 >

• MK2555GSX modeline Toshiba'nın sitesinden bakıldığında SATA II arabirimine sahip olduğu gözüküyor.

http://www3.toshiba.co.jp/storage/english/spec/hdd25/55.htm#spec02

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarppy -- 23 Nisan 2010; 0:04:12 >
  • PS3 bildiğim kadarıyla SATA-II desteklemiyor. Desteklemiyor derken takarsanız çalışıyor fakat yine SATA I olarak çalışıyor (Tabiki ben böyle biliyorum yanlışsam düzeltin).
    Yani içinde SATA II HDD gelse bile birşey farketmeyecektir. Ayrıca içerisinde gelen 5400rpm HDD olması gerekiyor. Gerçi 7200rpm olsada pek bir performan farkı ps3 için olmayacaktır diye düşünüyorum.
  • Evet başka bir siteden daha baktım orada da sata 2 gözüküyo ama everestten baktığım da sata 1 gözüküyor çok garip..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Son çıkan PS2 modeli
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.