Şimdi Ara

PS3 TEN DİREK YOUTUBEYE GİRME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternet bağlantısına sahip Nintendo Wii ve Sony PlayStation 3 kullanıcılarının, konsollarında gömülü olarak sunulan İnternet tarayıcılarıylawww.youtube.com/tv adresi üzerinden eriştikleri özel arayüz sayesinde YouTube videoları televizyondan da izlenebiliyor. Konsollara özel olan adrese masaüstü tarayıcılarından erişilemiyor.
    YouTube for TV servisi, sitenin televizyon ekranları için özel olarak tasarlanmış bir arayüzünü sunuyor, her platform için özel olarak basitleştirilmiş gezinme deneyimi sunan arayüz, masaüstü bilgisayarlardan ulaşılabilen YouTube özelliklerinin bir çoğunu (favorilere ekleme, başkalarıyla paylaşma, oynatma listesi (playlist) oluşturma vb.) sunuyor.
    EVET ARKADAŞLAR yapmanız gereken ps3 internet networ ka girerken googleyi açmıyacaksınız.internete girdiğinde( zaten ps3 ün kendi sitesine giriyor direk olarak )start tuşuna basarak direkwww.youtube.com/tv yazıyoruz ve tekrar start tuşuna basarak tamamlıyoruz ve karşımızda sadece bizlere yani ps3 kullanıcılarına özel olan YOUTUBE.TV
    NOT:PS3 ün hiçbir network ayarlarıyla oynamayın......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda_can_2 -- 17 Şubat 2009; 13:06:17 >

• BEN BİZZAT DENEDİM VE SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE İZLİYORUM...
  • 1 ay önce başladı bu servis zaten
  • Güzel olaymış.

Teşekkürler.
  • formu baştan aşağı dolaştım ve böyle bir konuya rastlamadım.ps3 kullanıcılarına yardımcı olacağını düşündüğüm bir konu
  • Ps3 den ben internete girerken bile işkence çekiyorum, görüntü ekrana tam oturmuyor, sayfalar yavaş gelio. Kumanda ile zor browser kullanmak zor

Ps3 de internet = Multiplayer + Ps Store dur.(bana göre)
  • quote:

Orjinalden alıntı: 720p

Ps3 den ben internete girerken bile işkence çekiyorum, görüntü ekrana tam oturmuyor, sayfalar yavaş gelio. Kumanda ile zor browser kullanmak zor

Ps3 de internet = Multiplayer + Ps Store dur.(bana göre)

Sag top un ustune tikla full ekrana gec. Enrandan buyuk gelirse R2 yada L2 ile buyutup kucultebilirsin.

Benim merak ettigim gezdigim sayfa gecmislerini nasil siliyorum toplu olarak. Tek tek silmek iskence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 17 Şubat 2009; 12:03:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 de ip tv izlenebilir mi?
    8 yıl önce açıldı
    PS3 kodu PC ye olur mu ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben giremiyorum:s
  • sanırım sitede sorun var ama 2-3 kere denediğinde girer ben halen girmeye devam ediyorum yalnız googleden girmeye çalışma oradan açamazssın.yapman gereken ps3 ten internete girdiğin zaman direk start tuşuna bas vewww.youtube.com/tv yaz ve tekrar starta bas göreceksin bak girer:girmezse aynı işlemi birkaç kez tekrarla ok.
  • Bu siteye erişim engellenmiştir diyor?

PS3 ten internete girdiğin zamandan kastın acaba internet browser değil mi?
  • sanırım sitede sorun var ama 2-3 kere denediğinde girer ben halen girmeye devam ediyorum yalnız googleden girmeye çalışma oradan açamazssın.yapman gereken ps3 ten internete girdiğin zaman direk start tuşuna bas vewww.youtube.com/tv yaz ve tekrar starta bas göreceksin bak girer:girmezse aynı işlemi birkaç kez tekrarla ok.
  • bendede siteye erişim engellenmiştir çıktı
  • arkadaşlar şuan ps3 ümde youtubeye bakıyorum herhangi bir sorun yok yukarıda anlattığımgibi yaparsanız girersiniz
  • ps3te dns leri degistirin zaten giriyor ben justıne falanda oyle giriyrum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xamaximax -- 17 Şubat 2009; 15:56:13 >
  • ps3 te dns leri nasıl değiştiriyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuAnTuM-C

ps3 te dns leri nasıl değiştiriyoruz.

killzone 2 konusunda vardı hızlı download için dns leri değiştirme bu sayede yutup da açılıyodu demonun çıktığı zamanki sayfalara bak bulursun
  • @mistikv teşekkür ederim yaptım.Ama videolar geç mi yükleniyor ne
  • Bunu bilmiyordum dostum saolasın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuAnTuM-C

ps3 te dns leri nasıl değiştiriyoruz.

network settingsten yapabilirsin
  • dnsleri değiştirenler nasıl yapıldığını yazabilirmi değişince onlin eoyun oynamayı etkilermi mesela mgo

bende giremiyorum youtubeye engelli mahkeme akararı ile diyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.